Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(Egline @ 2005 07 19, 18:38)
Bet užtat visos draugės šiurpinasi, kai aš tušą su adata arba žiogeliu išsišukuoju pasidažius thumbup.gif aš kitaip negalėčiau. Man visokios šukytės tik dar labiau viską sulipina cool.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip atskiriu sulipusias blakstienas mirksiukas.gif turiu tokį smeigtuką, su juo blakstienos kuo gražiausiai išsišukuoja rolleyes.gif o jei naudoju specialų šepetėlį, tai visos blakstienos tampa penkiom didelem storom blakstienom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 19 liepos 2005 - 20:19
As naudoju blakstienu rietikli kai netingiu blush2.gif blush2.gif . Siaip pas manej ireikia pasildyti tai blakstienos neatsiriecia greitai. Pasyldau gumyte su fenu ir tada rieciu. Paskui tepu blakstienu balzamu ir tusu rolleyes.gif
Atsakyti
mano blakstienos plonytės, nuvargusios, tai ir tuo rietikliu riečiant nebūtų jokio efekto... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurytė @ 2005 07 20, 10:43)
mano blakstienos plonytės, nuvargusios, tai ir tuo rietikliu riečiant nebūtų jokio efekto... cry.gif

pastiprink balzamu ar ricinos aliejum mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju ta daikciuka blakstienytem pariesti thumbup.gif Esu patenkinta, gaila, kad anksciau jo nepirkau cry.gif Atligdama sia procedura labiausiai gasdinu savo 7-meti sunu biggrin.gif tongue.gif K blink.gif eistai as jam atrodau kai i akis kisu ta gelezini daikciuka
Atsakyti
QUOTE(Juree @ 2005 07 19, 20:04)
O kur jo pirkti yra? ax.gif  noriu ir as....

Juree,
Dėl kurio daikto Tu klausi? smile.gif Jei dėl rietiklio, tai "Titania" rietiklių yra daug kur: "Maximose" stendai tos firmos, "Droge" mačiau, "Eurokos" smile.gif O jei dėl balzamo, tai jis nėra kažkoks ypatingas, kaip ale želė blakstienoms. Tik bet koks balzamas blakstienoms sutvirtina plauką ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz: 20 liepos 2005 - 18:31
Man tai truputeli keistai kai jus laikot po kelias minutes smile.gif as tai ilgaiusiai kokias 10 sekundziu palaukiu ir man visa diena neatsiriecia thumbup.gif Bet cia nuo blakstienu tikriasiai daug kas priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 21 liepos 2005 - 11:28
Turiu ta gelezini blakstienu rietikli, bet juo nesu labai patenkinta. Drauge is Amerikos sake, kad turi blakstienas užriečiančias sildomas žnyplytes. Sake nera ka lyginti su gelezinem. Kur ziurejau Kaune niekur neradau. Gal kas matet pirkt? 4u.gif
Atsakyti
o ar nemanom, kad toks prietaisas blakstienoms kenkia? as ji rigi naudojau, kol pastebejau, kad blokstienos naujos auga kazkokios besisukancios...rimtai, garbanotos auga smile.gif
Atsakyti
Geras daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 21, 11:04)
o ar nemanom, kad toks prietaisas blakstienoms kenkia? as ji rigi naudojau, kol pastebejau, kad blokstienos naujos auga kazkokios besisukancios...rimtai, garbanotos auga smile.gif

Na, as naudoju tik kai prisimenu (o atminti turiu baisiai prasta lotuliukas.gif ) tai jokio pasalinio efekto nejauciu. O siaip, Tinaa, gal Tu pernelyg jas suspaudi? Ir kaip tu znypliukiu gumele, ar ne laikas ja keisti? Kai pirkau savo znyplutes, pas mane instrukcijoje buvo parasyta, kad gumyte reiktu pakeisti kas keleta naudojimo menesiu, ir buvo ideta atsargine. Kitose znyplutese ju nemaciau... Bet nevertetu to pamirsti smile.gif
Atsakyti
As irgi naudoju ta rietikli ir gana senokai.Is pradziu buvo keista,bet dabar kai ipratau tai labai paprasta.Ir akys dabar daug israiskingesnes ir grazesnes atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti