Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(Juree @ 2005 05 21, 18:02)
as naudojau tiksliau nusipirkau manhattan uz 15lt atrode nemazai suplojau o gumyte kieta buvo ir nieko neriete, bet staiga gavau puskes su minksta gumyte ir naudoju gal 5metus, aisku jau nieko nebeliko is tos gumytes o is kur tokia pat gauti nei nenutuokiu, o ir puske neprisimins verysad.gif

manau teks naują pirkti doh.gif
maximoj pirkau senokai už 10 Lt, tai buvo dvi gumytės - viena jau rietiklyje, o kita pridėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tingiu naudoti rietikli kasdien,bet prie progos kodel gi ne,net tusas lengviau dedasi ant blakstienu
Atsakyti
[COLOR=red]super daiktas tas rietiklis thumbup.gif akys tokios israiskingos atrodo,atrodo lyg tusu buciau pasitepus net:) turejau is saromos uz 10lt tai suluzo nusipirkau papigiai uz 3.50 irgi thumbup.gif man jie visi tinka ir patinka,tik tas uz 10 minksciau blakstienas suspaudzia truputuka... mirksiukas.gif
Atsakyti
1. riesti reikia svarias blakstienas,nepadengtas tusu
2. Dazyti reikia vandeniui atsparu tusu ,nes paprastas jas iskarto istiesina.
naudoju 5 metus ir nieko mano blakstienoms nera
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laila *: 01 birželio 2005 - 12:38
As irgi naudoju znypliukes tongue.gif Labai uztaikiau ir pirma karta pasiseke geras nusipirkti wink.gif Mokejau gal 15lt, naudoju apie metus ir nepastebejau, kad blakstienos susilpnetu mirksiukas.gif Patepu kokiu ricinos aliejum, tai vis kiek sustiprinu ax.gif O kai parieciu, tai labai gerai ir tusas pasiskirsto, ir akutes gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip jus ten jas rieciate, jei laikosi tik kelias val.?! Mano ilgos, uzrieciu, o laikosi visa diena. Tik negrazu, kai per ilgai palaikai, tada blakstienos tampa nebe puslankiu riestos, o kampu doh.gif
Kad kenktu, ar byretu, nepastebejau. Beje, jei jus manote, kad uztenka 2 sekundziu ir laikysis, tai nelabai... Reiketu nors kokiu 10-15 palaikyti.
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
P.P.S.
Man geriausios "Manhattan", nes yra tinkamiausio plocio. Esu bandziusiu kitu firmu, bet buvo per placios. Tik va tos gumytes susidevi per kelis menesius, metus.
Atsakyti
4u.gif Man tai tas rietiklis keliom dienom pazaisti buvo..jai blakstienos turi polinki riestis tai ir su rietikliu uzsiriecia grazei:)o jai tiesios labai tai ir efektas bus trumpalaikis: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2005 06 28, 20:29)
4u.gif Man tai tas rietiklis keliom dienom pazaisti buvo..jai blakstienos turi polinki riestis tai ir su rietikliu uzsiriecia grazei:)o jai tiesios labai tai ir efektas bus trumpalaikis: biggrin.gif

Tikiausiai...Nes man tai buwo atradimas(nors mano blakstienos nera tiesios) thumbup.gif Pasiuliau pabandyt draugei,o jai po keliu walandu ir issileido... sad.gif
Atsakyti
o mano vienos akies blakstienos riestos, o kitos tiesios sad.gif
beje mano blakstienoms labai tiko Dzintars balzamas, pastiprino ax.gif
Atsakyti
as ji naudoju, pirkau eurokos apie 4 lt man kainavo... drisciau teigti, kad dabar mano blakstienos atrodo neblogai... kai uzrieciu, dar pasukuoju su sepeteliu ir tada tepu tusa... tada labai graziai atrodo...
Atsakyti
As tai neturiu ir nerieciu, bet viena linksmai liudna istorija mano pazistamai buvo... Autobuse pabande uzsiriesti, tai puse blakstienu ant "rietiklio" liko... sad.gif smile.gif Gerai, kad gerai viskas baigesi ir blakstienos greitai ataugo... doh.gif
Atsakyti