Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

sorry, neskaiciau koomentaru, bet galiu pasakyti, kad turiu sita daikta jau 4metus, o naudotis pradejau tik dabar blink.gif (anksciau nemokejai naudotis) uzrieciu blakstenas - paskui dazau, atrodo thumbup.gif 4u.gif anksciau darydavau atvirksciai doh.gif
Atsakyti

Aš irgi esu išbandžiusi trijų ar keturių firmų rietiklius. Man geriausias tik Manhattan rietiklis. Tos gumytės labai patvarios. Tikrai ilgai naudojau, gal keletą metų. O vat kitų firmų kiek išbandžiau tai per keleta menesių gumytė susinaudoja, tiesiog per vidurį įplyšta ir tada riečiantis kenkia blakstienoms, nes jos užstringa į tą plyšelį ir išsipeša. Kažkodėl neberandu pirkti manhattan rietiklio. O šiaip tai aš tom žnypliukėm laaabai patenkinta thumbup.gif naudoju kasdien jau daug metų ir nepastebėjau jokių trūkumų, jei geras rietiklis ir gumytė sveika. Tik būtinai reikia riesti švarias, dar nepateptas tušu, nes riečiant jau pateptas tušu, blakstienos gali tiesiog lūžinėti.
Atsakyti
o man kaip tik Manhattan nepatinka rietiklis, jo gumyte yra labai kieta ir kad uzriestu reikia smarkiai spausti... pirkau gal pries 6 metus, panaudojau gal kokius 5kartus ir metosi iki siolei wink.gif
Atsakyti
O aš rietiklį naudoju nuo paauglystes...tai bus...Apie 7 metus smile.gif Man geriausia firma yra "Titania" smile.gif Kaina dabar tu žnyplių paie 12-14lt smile.gif Plius pakuotėje yra dar viena gumytė pakeitimui smile.gif Kažkur girdėjau, kad gumytę reikai keisti kas pusę metų, o patį rietiklį kasmet smile.gif Esu išbandžiusi ir kitų firmų smile.gif pavadinimų neprisimenu, bet nieko gero smile.gif Žinoma naudoju stiprinantį balzamą, jis dar ir sutvirtina blakstienas, ilgiau laikosi užriestos smile.gif Čia kaip ir blakstienų formavimo priemonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz: 05 liepos 2005 - 13:20
nesuprantu, kaip jos jums užrietus neatsiriečia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 07 05, 20:18)
nesuprantu, kaip jos jums užrietus neatsiriečia  g.gif

Atsireičia smile.gif Po kažkiek laiko smile.gif Esminis dalykas, kad kai suspaudi blakstienas tuo rietikliu, reik laikyti nemažiau 30 sekundžių smile.gif Geriausiai viena minutę smile.gif Ir man sutvirtina tą blakstienų šukuoseną balzamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 07 05, 19:23)
Atsireičia smile.gif Po kažkiek laiko smile.gif Esminis dalykas, kad kai suspaudi blakstienas tuo rietikliu, reik laikyti nemažiau 30 sekundžių smile.gif Geriausiai viena minutę smile.gif Ir man sutvirtina tą blakstienų šukuoseną balzamas biggrin.gif

kai užrieti patepi balzamu dar kažkokiu ar kaip čia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 07 05, 20:28)
kai užrieti patepi balzamu dar kažkokiu ar kaip čia?  rolleyes.gif

Prieš reisdama blakstienas patepu balzamu smile.gif Tada būtinai palaukiu kol išdžius smile.gif Nes jei drėgnas reisi, niekais darbas nueis smile.gif Tada riečiu smile.gif O balzamas nėra specialus, šiaip stiprinantis smile.gif Tik kaip bet kuri priemonė padaro blaksiekos plauką tvirtesnį smile.gif Dar priklauso ir nuo žnyplių kokybės smile.gif "Titania" man geriausios smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 07 05, 19:36)
Prieš reisdama blakstienas patepu balzamu smile.gif Tada būtinai palaukiu kol išdžius smile.gif Nes jei drėgnas reisi, niekais darbas nueis smile.gif Tada riečiu smile.gif O balzamas nėra specialus, šiaip stiprinantis smile.gif Tik kaip bet kuri priemonė padaro blaksiekos plauką tvirtesnį smile.gif Dar priklauso ir nuo žnyplių kokybės smile.gif "Titania" man geriausios smile.gif
Sėkmės 4u.gif

aišku, balzamą turiu, rietiklį irgi turiu, blakstienos taip pat yra biggrin.gif ryt mėginsiu ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Naudoju retkarčiais.
Atsakyti
ajajajajaiii, koks man baisus tas aparatas atrodo... fear.gif Toks vaizdas, kad su visu voku viskas nusiplėš doh.gif net iš tos patalpos išbėgu, jei kas nors tuo geležiu naudojasi. Kaip mano mama sako, geriau paverk ir blakstienos pačios užsiries biggrin.gif
Bet užtat visos draugės šiurpinasi, kai aš tušą su adata arba žiogeliu išsišukuoju pasidažius thumbup.gif aš kitaip negalėčiau. Man visokios šukytės tik dar labiau viską sulipina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egline: 19 liepos 2005 - 18:39
QUOTE(zujkiz @ 2005 07 05, 13:19)
O aš rietiklį naudoju nuo paauglystes...tai bus...Apie 7 metus smile.gif Man geriausia firma yra "Titania"  smile.gif Kaina dabar tu žnyplių paie 12-14lt smile.gif Plius pakuotėje yra dar viena gumytė pakeitimui  smile.gif Kažkur girdėjau, kad gumytę reikai keisti kas pusę metų, o patį rietiklį kasmet smile.gif  Esu išbandžiusi ir kitų firmų smile.gif pavadinimų neprisimenu, bet nieko gero  smile.gif Žinoma naudoju stiprinantį balzamą, jis dar ir sutvirtina blakstienas, ilgiau laikosi užriestos  smile.gif Čia kaip ir blakstienų formavimo priemonė biggrin.gif

O kur jo pirkti yra? ax.gif noriu ir as....

Beje kazkas rase kad rieciant blakstienas reikia laikyti 10-15min, nu geras laugh.gif laugh.gif laugh.gif gaila man tu blakstienu kai uztenka 0.5-2min biggrin.gif o kad jos neatsiriestu geriausia naudoti blakstienu tusa atsparu vandieniui oj kaip gerai! Kai dar naudoju manhattan xxl normaliai uztepi to balto sluoksio, tai blakstienos super atrodo. bnet nusistebejau savo blakstienom kad is retu ir trumpu jos pasidare ilgos. storors ir pakilusios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti