Labutis, gal zinote kokiu graziu zodziu, eilerasciu apie teti,arba teciui, o gal yra kur tokia tema,arba ...arba...taip norisi kazko prasmingo ir grazaus aciu
Aš kadais šventai tikėjau meile- Aš buvau tikėjimo kvailys, Rast norėjau tokią pačią kvailę... Aš kadais šventai tikėjau meile: Pasaką nežemišką ir dailią... Jos pažeisti niekas neišdrįs. Aš kadais šventai tikėjau meile- Aš buvau tikėjimo kvailys.
Aš dabar esu labai protingas- Skeptiku pakrikštinau save. Nors tikėjimo ir meilės stinga, Aš dabar esu labai protingas, Šalto liūdesio erdvėj sustingęs, Ašarom ledinėm akyse, Aš dabar esu labai protingas- Skeptiku pakrikštinau save.
Vaikai-mūsų svajonės, Mūsų visos viltys; Tai mūsų rytdiena, Mūsų šviesus šypsnys,- Su juo keliuosi, Su juo pasibučiuoju, Kai pasaką pabaigiu, Žiūriu kasdien į jų akis. Vaikai-tai mūsų juokas; Po metų kelerių Jie man jau atsipirko Savo nuoširdumu, Daina, kurios jie paprašys - Ir Du gaideliai, Raudonkepuraitė, Ir ropė raunam visi trys... Vaikai-mūsų pasaulio kraitis, Su jais ateis rami naktis.
Įspėk, kas kvepia? Neįspėjai. Lelijos? Liepos? Vėjai? Ne. Taip kvepia princai ir kirpėjai, Taip kvepia vakaras sapne.
Žiūrėki: linija pro stiklą Praėjo posūkiu tyliu, Rami šviesa pro švelnią miglą Čiurlena pieno upeliu.
Žiūrėki: sninga, sninga, sninga. Žiūrėki: baltas sodas minga. Nugrimzdo žemė praeity. Įspėk, kas eina? Neįspėjai: Ateina princai ir kirpėjai, Balti karaliai ir kepėjai, Ir šlama medžiai apsnigti.
*** medituoju retai, keletą kartų per mėnesį, sykiais gailiuosi, o sykiais sakau kad mano vidinė kelionė įgijo naują dimensiją. Kaimyne Dieve, matomės itin retai, todėl nenusibostam, nespėjame nusišnekėti pasibūnam pasisėdim pasinesiklausinėjam
Baigia žiburiai jau degti, Taip tylu senam sode! Tokią šiltą gražią naktį Ar surasi tu mane?.. Sidabriniam lietui lyjant Aš paklydau tarp lelijų... Ateini tu per žolynus, Ištiesi abi rankas Ir paklausi apkabinęs - Ar čia myli mane kas? Atsakau aš labai tyliai - Šičia tamstą labai myli. Ir dvi širdys uždainuoja. Dailiai skamba ta daina Kaip miškų versmė skaidrioji - Meilė, laimė ir svaja... Vėjas lempas užgesina, Bet liepsnoja dvi krūtinės.