QUOTE(AsJa @ 2007 01 23, 07:52)
Motinystės (dekereto) pinigai jusm nesumažės, nes juos skaičiuos iš IV ketvirčio jūsų darbo užmokesčio.
Ne motinytės pašalpa jums sumažės, nes motinystės pašalpą jusm skaičiuos iš IV ketvirčvio, jeigu į dekretą išeisite 06-22. Birželis yra II kalendorinis ketvirtis, o Sodra pašalpas skaičiuoja iš užpareito ketvirčio, tai užpraeitas ketvirtis yra IV. tai ar sirgote IV ketvirtį?
Jums sumažės vaiko iki 1 metų priežiūros pašalpa, nes jeigu balandį ir gegužę gausite ligos pašalpą, tai skaičiuos vidurkį nuo ligos pašalpos, o ligos pašalpa sudaro 85 procentus atlyginimo, t.y. jeigu sergi gauni mažiau pinigėlių negu dirbdamas. Vaiko iki metų pašalpa Jums skaičiuosis IŠ II ketvirčio, ten gi mano viršuje paaiškinta. Jeigu išeiste į dekretą 06-22, dekertas trunka 126 d. tai jis jau baigsis spalį, t.y. IV ketvritis, (nu paskaičiuokite) ir tada spalį jus bus suteiktos vaiko priežiūros atostogos.
tai va, svarbus tas momenstas, kada yra suteiktos vaiko priežiūros atostogos - jos suteiktos bus spalį- ty. IV ketvirtis, pašalpa tada skaičiuojasi iš II ketvirčio.
Del tu ketvirciu, jus pati man taip suskaiciavot "dekreto ir vaiko piniguose"jus pati saket, jai as iseisiu 05[COLOR=red]-25d. tada jau IIket.,o dabar susitvarkiau, taip kaip jus pataret ,jai as noreciau I ket .JUS man taip aiskinot ,kad gaunasi savaitgalis ir as persoku i kita ket.

jai iseinu 25diena
Del sios prezasties man ir kyla tiek klausimu
Darbas sunkus ir i nestumo pabaiga tikrai bus sunku issedeti 12val.kadangi pagal jusu paskaic.motinystės pašalpą skaiciusis is IVket ,o Iket .vaikucio pinigai,tai like du men. man nesvarbu(balandis,geguzes22dienos)tai per jas noreciau pasiimti biulet.kazkurem laikui(kad ir geguzes1d.-geguzes21d.)va del siu dienu ir kyla klausimas
Tai geguzes1d.-geguzes21d.(IIket.)tai biulet. skaiciuos pagal IVket.
Ar labai sumazetu mano mot.pinigai(pav.IVketvircio suma buvo 4400lt.ant pop.)
gal galit pasakyti mazdaug koke suma butu tokiu ar tokiu atveju
(su biulet.,be biulet.)
Labai atsiprasau uz ikiruma,bet taip nesinori prarasti ir taip sunkiu pinigeliu.
Aciu
Labai atsiprasau sumaisius men. buvau ir jus suklaidinau.
Papildyta:
[