Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(Sfinksutė @ 2007 10 16, 11:59)
Vis dar aktualus klausimas, nes sodroje pildant prasyma bijau pasakyti kad nurodau ne savo saskaita  blush2.gif

Negalima, sąskaita turi būti atidaryta tavo vardu
Atsakyti
Sveikutės merginos.
Atėjau pas jus nes turiu klausimėlį.
MB šeštadienio vakarą išlūžo koją (jis yra Norvegijoje)
Jam buvo atlikta operacija.Šiandien jį paleido namo.
Biliotenį jis gavo 2mėn.O kitą penktadieniui jis turi bilietus jau Lietuvėlėn pas mus.
Bet iškilo klausimas ar jis gali išvykti iš Bergeno būdamas biliotenyje?
Nes girdėjau tokių kalbų kad nepraleidžia pro muitinę, gryžta jis lėktuvu į Rygą.
Labai lauksiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2007 10 17, 13:43)
Negalima, sąskaita turi būti atidaryta tavo vardu

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Kazin imanoma gaut nedarbingumo pazymejima, kai suserga globojamas vaikas.
Atsakyti
Ar turint nedarbingumo pažymėjimą galima išvykti į užsienį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 10 24, 21:36)
Ar turint nedarbingumo pažymėjimą galima išvykti į užsienį? unsure.gif

Negalima, lieps ligos pašalpą grąžinti.
Atsakyti
Prašau pakonsultuoti: ar yra terminas per kurį turiu pristatyti nedarbingumo pažymą į Sodrą? Biuliotenis uždarytas spalio 16 dieną, bet iki šiol nesugebėjau iki Sodros nuvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 26, 18:47)
Prašau pakonsultuoti: ar yra terminas per kurį turiu pristatyti nedarbingumo pažymą į Sodrą? Biuliotenis uždarytas spalio 16 dieną, bet iki šiol nesugebėjau iki Sodros nuvažiuoti ax.gif

Yra terminas. Kad mokėtų ligos pašalpą, reikia kreiptis į „Sodros“ teritorinį skyrių ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo ligos pabaigos.
Jūsų atveju niekur Jūs nevėluojat mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveiki,

Šiuo metu guliu ligoninėje, todėl neturėjau galimybės perskaityti visos temos. Turiu tokį klausimą. Su vyru mes abu esame dirbantys, šiuo metu aš sergu ir guliu ligoninėje. Ar mano vyrui priklauso nedarbingumo pažymėjimas vaiko priežiūrai. Jis dirba pamainomis, beje, naktimis. Vaikelio nėra kam palikti. Ar galima tikėtis nedarbingumo pažymėjimo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2007 10 28, 17:05)
Sveiki,

Šiuo metu guliu ligoninėje, todėl neturėjau galimybės perskaityti visos temos. Turiu tokį klausimą. Su vyru mes abu esame dirbantys, šiuo metu aš sergu ir guliu ligoninėje. Ar mano vyrui priklauso nedarbingumo pažymėjimas vaiko priežiūrai. Jis dirba pamainomis, beje, naktimis. Vaikelio nėra kam palikti. Ar galima tikėtis nedarbingumo pažymėjimo, ar ne?

Vyras negali gauti nedarbingumo pažymėjimo schmoll.gif Tik slaugant sergantį vaiką jam būtų mokama ligos pašalpa. O dėl to, kad prižiūri vaikelį, kurio nėra kam palikti, pašalpa nėra mokama.
Atsakyti
Noriu paklausti, kiek gaučiau nedarbingumo pašalpą, jeigu susirgciau 2008 m. I ketvirti, nes skaiciuojant nedarbinguma naudojamos užpraeito ketvircio pajamos, o as 2007 m. III ketvirti buvau vaiko iki 3 metų priežiūros atostogose ir jokiu pajamu negavau. Paskutines pajamas gavau 2007 m. II ketvirti iki liepos 1 d. už vaiko priežiūrą iki 1 metų, o pradejau dirbti 2007 m. lapkričio 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2007 10 28, 22:19)
Vyras negali gauti nedarbingumo pažymėjimo  schmoll.gif Tik slaugant sergantį vaiką jam būtų mokama ligos pašalpa. O dėl to, kad prižiūri vaikelį, kurio nėra kam palikti, pašalpa nėra mokama.

Dėkui wink.gif
Atsakyti