Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(Laurita_22 @ 2009 03 02, 19:33)
Sveikutes 4u.gif

gal galetumet atsakyti i klausimeli g.gif

Siuo metu esu vaiko auginimo iki dvieju metuku atostogose, vel laukiuosi, bet del sveikatos problemeliu negaliu tinkamai pasirupinti suneliu rolleyes.gif Ar tokiu atveju teciui priklauso nedarbingumo pazymejimas ir kas ji turetu israsyti g.gif labai lauksiu jusu atsakymo mirksiukas.gif

Jeigu neturite nedarbingumo ir nesate dekrete, tėveliui nepriklauso nedarbingumas.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 03 02, 22:25)
Jeigu neturite nedarbingumo ir nesate dekrete, tėveliui nepriklauso nedarbingumas.

Na as turiu omeny gresianti persileidima, kai yra reikalingas gulimas rezimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 03 02, 23:25)

Nesuprantu kaip tai susije blink.gif jei tevelis dirbantis tai aiksu jis gali imti nedarbinguma ar klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 03 02, 23:25)

Nors Jus esate vaiko auginomo atostogose ir laukiates kito, bet sveikata neleidzia auginti pirmo vaikelio ( to su kuriuo Jus isleista i vaiko auginimo atostogas ), gydytojas turi isduoti pazyma, kad del ligos Jus negalite jo priziureti IR TETIS 14 DIENU TURI GAUTI VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGAS< TAIP YRA NUMATYTA ISTATYMO.
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 03 03, 16:01)
Nors Jus esate vaiko auginomo atostogose ir laukiates kito, bet sveikata neleidzia auginti pirmo vaikelio ( to su kuriuo Jus isleista i vaiko auginimo atostogas ), gydytojas turi isduoti pazyma, kad del ligos Jus negalite jo priziureti IR TETIS 14 DIENU TURI GAUTI VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGAS< TAIP YRA NUMATYTA ISTATYMO.

o koks gydytojas turi duoti pazyma g.gif Nes siandien as per daug gydytoju perejau ir visi vienas pas kita siuntineja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 03 03, 16:01)

Apie tai aš ir kalbu. Jeigu gydytojas neduoda nedarbingumo pažymos mamai, tada tėveliui nepriklauso niekas, o jeigu duoda - tada turi išrašyti ir tėveliui, iš kalbu iš patirties. Mane lygiai taip pat siuntinėjo vienas pas kitą gydytojai, kol galų gale, regis, vidaus išrašė... nors bijau meluoti gal ir ginekologas.
Atsakyti
Ruošiamės nulėkti į Lenkiją, bet turiu nedarbingumo pažymėjimą. Ar Sodra kaip nors fiksuos kad kertu sieną turėdama biuletenį ar ne? Ar nekils problemų gaunant pinigėlius? Dabar juk jokių anstpaudų niekas nededa... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *LADA*: 04 kovo 2009 - 08:09
Jei niekur nenusizengsi ir dokumentu netirins, tai viskas bus OK wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 03 03, 17:01)

Šiuo atveju galvociau kad seimos gydytoja. O siuntineja todel kad nelabai supranta istatymu, man taip pat buvo tai as iskarto ejau pas vedeja ir pati skambinausi i sodra. lINKIU NENULEISTI RANKU IR PAKOVOTI UZ SAVO TEISIAS
Atsakyti
Sveikos mergaites

Nelabai turiu kada temaskatyti, ar galetumet atsakyt i mano klausimeli

Kas kiek laiko galima imti biuleteni vaiko slaugai. Ryt man baigiasi 14 dienu, bet vaikas dar nera pasveikes ir gydytoja nenori dar jo isleisti i darzeli. Ir uzsimine, kad toliau galetu israsyti pazyma kazkokia, kad darbe nebutu pravaiksta. Bet uz ja niekas nemoketu.
Tai man idomu po kiek laiko galeciau as vel imti biulioteni vaiko slaugai, o gal galiu kita diena pasiimt nauja biulioteni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 03 04, 18:58)
Šiuo atveju galvociau kad seimos gydytoja. O siuntineja todel kad nelabai supranta istatymu, man taip pat buvo tai as iskarto ejau pas vedeja ir pati skambinausi i sodra. lINKIU NENULEISTI RANKU IR PAKOVOTI UZ SAVO TEISIAS

Slauga isduodama 14dienu, tavo atveju turi nutraukti slauga viena diena nueiti i darba ir vel pasimti slauga
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 03 10, 08:00)
Slauga isduodama 14dienu, tavo atveju turi nutraukti slauga viena diena nueiti i darba ir vel pasimti slauga

o jei savaitgalis ispuola g.gif Mano vyrui dabar kai rase biuleteni vaiko slaugai, tai ligoninej israse viena, ji uzdare, o nuo pirmadienio jau kita daktare israse slaugai biuleteni nauja ax.gif Tai kaip tokiu atveju g.gif
Atsakyti