Įkraunama...
Įkraunama...

lėtinis citomegalano infekcijos virusas.

as paprasciausiai nieko nedariau,galvojau kaip bus taip,nes niekaip nepavyko planuot leliuko.REKOMENDUOJAMA PLANUOTI PAVASARI,nes orai palankesni nestumui,mazesne tikimybe persalti,o imunines sistemos susilpnejimas tai didziausias citomegalo draugas doh.gif stiprinkit naturaliom priemonem imunine sistema,sveikai maitinkites,daug gryno oro ir net nepajusit kaip greitai supuosit ant ranku dziaugsmeli smile.gif
Atsakyti
Labai prasau atsakykit! Man 11 savaite, ant lupos iskilo pusleline ar tureciau sunerimti del CMV???
Atsakyti
Papildau nauja infomacija temelę.
Nors po gimimo mažylei viskas buvo gerai, bet dabar išlindo CMV poveikis( bent taip spėju) unsure.gif . Mažylė alergiška skiepams, kurie yra priklauso pagal skiepų kalendorių. Po skiepo, kurį gavo sulaukusi 2 mėn. prasidėjo sloga. Sirgo sunkiai, beveik 3 savaites. Tada galvojau, kad problema buvo orai. Dabar gavo skiepą, kuris priklauso sulaukus 4 mėn. Ir vėl tas pats. Skiepo vieta paraudo, sutino, o po dviejų dienų užpūliavo akys, užburko nosis, paraudo visa gerklė ir tonzilės. Požymiai kaip alerginės slogos. Be to sutriko tuštinimasis. Jei iki antro mėnesio tuštinosi taip, kaip priklauso kūdikiui, tai po skiepo liko tik pirskaliojimai, smirdantys supuvusiu kiaušiniu. Dukrai 4 mėnesiai, o iš jų beveik 1,5 mėnesio prasirgo, nors maitinu tik MP verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirkė: 21 gegužės 2010 - 08:06
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 21, 09:02)
Papildau nauja infomacija temelę.


vargšiuke, 4u.gif o kai nešiojai turėjai aktyvų CMV ar lėtinį? unsure.gif laikykitės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2010 05 21, 09:35)
vargšiuke,  4u.gif  o kai nešiojai turėjai aktyvų CMV ar lėtinį?  unsure.gif  laikykitės  4u.gif  4u.gif


Ačiū, kaip nors išsikapstysim. smile.gif Pas mane CMV buvo aktyvus ir su pakankamai aukštais titrais. doh.gif
Atsakyti
Ar tas bjaurybė kaip nors susijęs su herpesu, kuris ant lūpų mėgsta išsikelti?.. verysad.gif
Atsakyti
Herpes virusas skirstomas i pagrindinius 8 tipus(ju zinoma per 100)
1 tipas Veido ir gleiviniu( mum zinoma kaip puslialine)
2 Genitaliju
3 Juosiantis (populiariausias mum zinomas kaip vejaraupiai,psoriaze,atopinis dermatitas)jis labiausiai
pazeidziagleivine ir nervu audinius
4 Ebstein Baro virusas
5 Citomegalo virusas(karpos,daznai pasilartojancios slogos..)jis patogiai sedi
imuninese lastelese
6 Naujagimiu 3 dienu karstine
7 Chroninio arba pastovaus nuovargio sindromas
8 Sorkoma (aids..)

Viruso biologines savybes: sukelia genetiniai parazitai
kur dazniausiai jie "sedi":
1.Nervinis audinys. patenka per akis,oro laseliniu budu( lupu puslialine),lytiniu
keliu,kraujo perpylimo metu,pasireiskia kai yra imuninio stovio smukimas(imuninis nuovargis). pazeidziamas hipotalimus(trecioji akis),hipoteze(liauku karaliene,ji valdo visas liaukas) pasireiskia radikulitas,neurolitas..zmoguje dazniausiai gyvena 3-5 tipu herpes virusai.

2.Kasa. ja labiausiai pazeidzia gripo virusas

3.Sirdies raumuo ir sirdies voztuvas(pasireiskia kaip ateroskleroze,visi virusai,chlamidijos dauginasi kraujagysliu sienelese)

4.Antinksciai.(juose vyksta adrenalino gamyba) aukstas kraujospudis issaukia ateroskleroze,insulta..

5.Lytines liaukos.(kiausides)sutrinka normali hormonu gamyba(menesiniu ciklo sutrikimas),skausmai juosmens srityje,organizme per didelis astrogenu kiekis,atsiranda miomos,mastopatijos,cistos ir t.t
prostatai pavojingiausia kiaulyte.

6.Tulzies pusle

7.Sanariai (reumatoidinis artritas..)


95% susirgimu-virusines kilmes
82% onkologiniu susirgimu-taip pat virusines kilmes
Herpes viruso seima turi didziausia itaka .






Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2010 05 23, 17:24)

Ačiū, gutute, už išsamų aprašymą. Man jau praktiškai antrą kartą per mėnesį išsikelia pūslelinė ant lūpos verysad.gif Aišku, dar klausiu ir gydytojos, bet norėčiau ir jūsų nuomonės - ar reikėtų pasidaryti kokius tyrimus? Gal kartoti citomegalo v. tyrimą (nes turbūt organizmas pasilpęs)? Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 05 23, 22:50)
Ačiū, gutute, už išsamų aprašymą. Man jau praktiškai antrą kartą per mėnesį išsikelia pūslelinė ant lūpos  verysad.gif  Aišku, dar klausiu ir gydytojos, bet norėčiau ir jūsų nuomonės - ar reikėtų pasidaryti kokius tyrimus? Gal kartoti citomegalo v. tyrimą (nes turbūt organizmas pasilpęs)? Kaip jūs manot?

Nusilpus imunitetui, po sunkių pergyvenimų, pervargus, esant nevisavertei mitybai, gavus per didele saulės spindulių dozę, virusas “atsibunda” ir sukelia stiprius gleiviniu ir odos uzdegimus.Labai svarbu nepazeisti gyjancios zaizdeles,kad virusas neisplistu ant sveiku audiniu.jei jau jis "pabudo" tai signalas jum imtis grieztesniu higienos,visavercio maitinimo ir poilsio priemoniu.jei jau 2 kartus iskele pusleline tai tikrai nebutu nieko blogo jei kriptumetes pas gydytoja imunologa ir pasidarytumet reikiamus tyrimus.noriu padrasinti,nes jei jum kelia pusleline,tai siaip kaip ir gerai,nes tai rodo ,kad nusilpus imuninei ,suaktyvejo virusas,o organizmas turi jegu ji pasalinti per gleivine,taip organizmas atsikrato visokio s.. smile.gif jei laukiates,tai stenkites kuo maziau kontaktuot su vaikais(o ypac su svetimais) nebuciuot i lupas nes taip lengviausiai perduodama puslialine.kuo daugiau geru emociju ir gryno oro.Nustatyta, kad maisto produktai, turintys daugiau L-lizino slopina viruso gyvybinguma ir kartu mažina ligos paumėjimo tikimybe. Maistui reikia vartoti daugiau daržovių, pieno produktų, žuvies.
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2010 05 23, 21:24)
Nusilpus imunitetui, po sunkių pergyvenimų, pervargus, esant nevisavertei mitybai, gavus per didele saulės spindulių dozę, virusas “atsibunda” ir sukelia stiprius gleiviniu ir odos uzdegimus.Labai svarbu nepazeisti gyjancios zaizdeles,kad virusas neisplistu ant sveiku audiniu.jei jau jis "pabudo" tai signalas jum imtis grieztesniu higienos,visavercio maitinimo ir poilsio priemoniu.jei jau 2 kartus iskele  pusleline tai tikrai nebutu nieko blogo jei kriptumetes pas gydytoja imunologa ir pasidarytumet reikiamus tyrimus.noriu padrasinti,nes jei jum kelia pusleline,tai siaip kaip ir gerai,nes tai rodo ,kad nusilpus imuninei ,suaktyvejo virusas,o organizmas turi jegu ji pasalinti per gleivine,taip organizmas atsikrato visokio s.. smile.gif jei laukiates,tai stenkites kuo maziau kontaktuot su vaikais(o ypac su svetimais) nebuciuot i lupas nes taip lengviausiai perduodama puslialine.kuo daugiau geru emociju ir gryno oro.Nustatyta, kad maisto produktai, turintys daugiau L-lizino slopina viruso gyvybinguma ir kartu mažina ligos paumėjimo tikimybe. Maistui reikia vartoti daugiau daržovių, pieno produktų, žuvies.

Ačiū!
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne toj temoj, bet dar norėjau paklaust, ar yra prasmė tas pūsleles ant lūpos tepti antivirusiniais tepaliukais?
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir tik dar labiau susipainiojau sad.gif Tyrimą dėl CVM darė nėštumo pradžioj. Gydytoja pasakė, kad viskas gerai ir normaliai nekomentavo (buvo kitų bėdų, tai ir nebesigilinau). Kaip pati supratau, turiu lėtinę formą. Dabar imunitetas smarkiai nusilpęs (praktiškai mėnesio bėgyje antrą kartą pūslelinė). Galvoju, prašysiu, kad kartotų tyrimą dėl CVM, ar nesuaktyvėjęs. Bet iš kitos pusės, ar yra prasmė?.. Mums su mažyliu jau 28sav. Jeigu tarkim pas nėščiąją tas virusas suaktyvėja, kaip gydytojai gali padėti? Bet žiūriu, kad pvz., mokamų klinikų nėščiųjų priežiūros programose yra parašyta, kad tą tyrimą daro I ir III trimestro metu. Ar čia IIItr. žiūri tik, ar neužsikrėtė nėščioji? Dar perskaičiau seną komentarą, kad CV siūlo tokiu atveju?.. Labai labai ačiū iš anksto, jei kas nepatingės parašyti.
Atsakyti