Įkraunama...
Įkraunama...

lėtinis citomegalano infekcijos virusas.

QUOTE(yollka @ 2007 04 03, 18:07)
Tai saunu kad per daug negasdina, o man tai liepe pakartotinus tyrimus pasidaryti, nes neaisku kada juo sirgau ar vaikas neuzsikrete, nu vienu zodziu ryt vaziuojam y Kauna pas infekcionista tirtis

o tau tiksliai pasakys kada uzsikretei? pagal ka jie tai nustato? g.gif zodziu, parasyk kai ka nors zinosi, bet as vistiek manau, kad svarbu tureti neigiama atsakyma siuo metu ir nesukti sau galvos del to, kad esi sirgusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 04 04, 07:55)
o tau tiksliai pasakys kada uzsikretei? pagal ka jie tai nustato?  g.gif zodziu, parasyk kai ka nors zinosi, bet as vistiek manau, kad svarbu tureti neigiama atsakyma siuo metu ir nesukti sau galvos del to, kad esi sirgusi  ax.gif

Na jau buvau, viskas yra gerai, pakartotinio net nereikejo daryti thumbup.gif Kaip aiskino infekcioniste, persirgus as juo seniai, kiek seniai nenustatys, bet sprendziant is skaiciu igg pas mane 12,7 tai labai seniai, tai praktiskai vaisiui tas jokios reiksmes neturi, ir jei butu buve igm teigiamas vis tiek nieko nebutu galima padaryti, nes gydymo nestuke.gif nera. Ir is viso tokius tyrimus geriausia darytis pries nestuke.gif tada jei randa ta igm tada leidzia kazkokius brangius vaistus. Ir tai tik aktualiausia tiems zmonems kurie turi ziv. taip kad nusiraminau ir dziaugiuosi savo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 04 04, 20:01)
Na jau buvau, viskas yra gerai, pakartotinio net nereikejo daryti thumbup.gif Kaip aiskino infekcioniste, persirgus as juo seniai, kiek seniai nenustatys, bet sprendziant is skaiciu igg pas mane 12,7 tai labai seniai, tai praktiskai vaisiui tas jokios reiksmes neturi, ir jei butu buve igm teigiamas vis tiek nieko nebutu galima padaryti, nes gydymo  nestuke.gif nera. Ir is viso tokius tyrimus geriausia darytis pries  nestuke.gif tada jei randa ta igm tada leidzia kazkokius brangius vaistus. Ir tai tik aktualiausia tiems zmonems kurie turi ziv. taip kad nusiraminau ir dziaugiuosi savo  nestuke.gif

as tu sakiau, kad nera ko pergyvent 4u.gif
gaila as savo tu skaiciuku neatsimenu, bet gine pasitikiu, o ji pasake, kad viskas gerai su tais tyrimais, svarbu dabar nestumo metu "greyzone" ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 04 05, 14:54)
as tu sakiau, kad nera ko pergyvent  4u.gif
gaila as savo tu skaiciuku neatsimenu, bet gine pasitikiu, o ji pasake, kad viskas gerai su tais tyrimais, svarbu dabar nestumo metu "greyzone" ir viskas  ax.gif

drinks_cheers.gif gerai kai kitos gydytojos negasdina, o vat manoji prigasdino, prisigalvojau visko o pasirodo be reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 04 05, 16:59)
drinks_cheers.gif  gerai kai kitos gydytojos negasdina, o vat manoji prigasdino, prisigalvojau visko o pasirodo be reikalo doh.gif

nu maniske pagasdina, kai yra tam rimtas pagrindas, bet cia matyt nebuvo reikalo gasdinti, nors as vaziavau pas ja labai persigandusi, kai pamaciau prie to vieno is atsakymu "positive" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 04 04, 19:01)
Na jau buvau, viskas yra gerai, pakartotinio net nereikejo daryti thumbup.gif Kaip aiskino infekcioniste, persirgus as juo seniai, kiek seniai nenustatys, bet sprendziant is skaiciu igg pas mane 12,7 tai labai seniai, tai praktiskai vaisiui tas jokios reiksmes neturi, ir jei butu buve igm teigiamas vis tiek nieko nebutu galima padaryti, nes gydymo  nestuke.gif nera. Ir is viso tokius tyrimus geriausia darytis pries  nestuke.gif tada jei randa ta igm tada leidzia kazkokius brangius vaistus. Ir tai tik aktualiausia tiems zmonems kurie turi ziv. taip kad nusiraminau ir dziaugiuosi savo  nestuke.gif

Man irgi panasus skaicius buvo IgG. Ramina tokia info ax.gif
Atsakyti
o aš va pasirodo sergu šiuo metu verysad.gif ... niekaip nerandu sau vietos... 20 d. važiuosiu į Genetikos centrą, nes nieko daugiau padaryti ir negaliu
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 04 12, 21:18)
o aš va pasirodo sergu šiuo metu  verysad.gif ... niekaip nerandu sau vietos... 20 d. važiuosiu į Genetikos centrą, nes nieko daugiau padaryti ir negaliu

Stenkis nepanikuoti (juk leliui kenkia) ir tikekis geriausio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogaaa @ 2007 04 12, 21:11)
Stenkis nepanikuoti (juk leliui kenkia) ir tikekis geriausio!  4u.gif

o va pasirodo tas citomegalas nuo stresų ir išlenda unsure.gif štai kas slypi po draudimu - NESINERVINK, NES TU JUK nestuke.gif ... tikriausiai, neįmanoma nesinervinti, kai tokios žinios aplanko
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 04 12, 21:30)
o va pasirodo tas citomegalas nuo stresų ir išlenda  unsure.gif štai kas slypi po draudimu - NESINERVINK, NES TU JUK  nestuke.gif ... tikriausiai, neįmanoma nesinervinti, kai tokios žinios aplanko

lijo, aisku, nelabai gerai, bet tikrai ne pasaulio pabaiga. lieka tiketis geriausio 4u.gif GC visgi turetu pamatyt pakenkimus, o jei ju nematys , greiciausiai ju ir nera. Nezinau, kokiais budais, bet tikrai reikia nesinervinti ir ilsetis. Stresas atsilieps vaikui...
As su umine toksoplazmoze isnesiojau sveika vaika. viskas imanoma biggrin.gif GC buvau tris kartus, nieko blogo nemate, o ieskojo tikrai "mikroskopiskai". bet tiek prisinervinau, oi...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 04 12, 21:18)
o aš va pasirodo sergu šiuo metu  verysad.gif ... niekaip nerandu sau vietos... 20 d. važiuosiu į Genetikos centrą, nes nieko daugiau padaryti ir negaliu

Lijo, brangute, skaiciau kazkur labai geros info apie ta CMV, kad jeigu tu juo sergi tai nereiskia, kad leliui bus kazkas blogai, jei teisingai pamenu apie 3% vaikeliu tik pasiekia tas virusas gimdoje. Blembacky reiktu surasti vel ta info, bet berods cia SM'e ir buvo viskas sutalpinta, tiksliau vienos mamos susiteminta info apie procentus rolleyes.gif mane ta info tikrai nuramino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 04 12, 20:18)

Ojezau, tu tik nesinervuok. Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti