As ir noreciau suzinot apie koki nors gera infekcionista klaipedoje
siandien gavau tyrimu del toksoplazmos ir citomegalo viruso rezultatus - toksoplazmozes viskas neigiama, o vat del citomegalo tai IgG teigiamas - rezultatas 31, kai norma tik 1,1

, IgM neigiama, nors rezultatas 0.812, kai norma iki 0,9. tai kaip suprantu, kiek prisiskaiciau ir kiek smegenys dirba, tai suprantu jog aktyvi forma lyg turejo neseniai buti, bet siuo metu ji miega - o gal tik neseniai uzmigo

bet cia tik mano samprotavimai
nors cia lankosi ir

, bet savo atveji noreciau papasakoti. neseniai laukiausi ir nestumas vystesi iki 18 sav. gerai - echoskopas jokiu patologiju neparode, taciau gerokai po menesio kreipiausi i ligonine del pilvo kietejimo ir paziurejus echoskopu pasimate, jog vaikelis dar gyvas, taciau jokiu svajoniu apie jo auginima negali but. vaikui rasta vandene, organiukai visai isidarke tikriausia del pradejusio augti augliuko, kuris veliau paaiskejus, buvo nepiktybinis. pagimdziau 25 sav. mergaite, kuri isgyveno tik keliasdesimt minuciu. istyrus placenta, buvo joje rasta infekcija, tik nepasake kokia. taigi, prasidejo paieskos, kurios po truputi jau pradedad aisket. taigi, rado kaip jau rasiau citomegalo, nors dar pas gydytoja nebuvau, nes tyrimus pati savaraankiskai dariausi klaipedoje Endemik laboratorijoje, bet pasiskaicius info, visai tiketina, jog visos nelaimes bus del to viruso

nes jei jau placentoje aptiko infekcija, tai nestumo metu as ja galejau uzsikrest, o gal ji tik tuo metu suaktyvejo, todel viskas persidave vaisiui ir pasekmes tai tikrai liudnos. kazkaip is paprastu gydytoju tai ir jokios pagalbos ar patarimu ka siuo metu man daryt, nelabai ir sulaukiu, todel kreipiausi pas homeopate, kuri gydo ir apziuri savo metodais, ir ji man pasake jog as nesiojuos kazkoki virusa kazkur prie bronchu. tai gal ir slypi tas citomegalas ten. bandysiu dar tirtis, butent kada juo uzsikreciau, ziuret, nes noriu be galo turet didesne seima, o vat tokie negeri dalykai trukdo
bandysim uzmigdyt si virusa jei jau ne visiems laikams, tai bent jau ilgam laikui...
gal kam panasiai buvo nutike, butu labai malonu pabendraut, nes bet kokia info susijusi su mano bedom yra man svarbi, nes kol kas ieskau uz ko uzsikabint, kaip sakant, ieskau kur suo pakastas

kur, kas ir nuo ko tas virusas, kuris priverte musu seima isgyvent baisius dalykus ir per kiekvienas kaledas prisimint ta siauba