Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 21, 13:20)
SVeikos mergytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na ka tyliai pabandysiu laimingai atidaryt temele  blush2.gif  uzvakar prisiziurejus sm testuku foto, nutariau padaryt ir as  doh.gif  zinau anksti, bet kazkaip susviete pasidarysiu ryt testuka....taigi vakar ryte atsikeliau ir apsisinau  blush2.gif  ir .........pamaciau vaiduokli  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tiesa vos vos matoma, bet buvo...ir vyras mate - tai tikrai nesivaideno gal....o tik 8dpo....siqan pakartojau ryte ir vel vos matomas vaiduoklis  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

taigi dar labai bijau dziaugtis  blush2.gif  ryt varau darytis hcg  rolleyes.gif tikiuosi testai neisdure  unsure.gif

labai dziugu wub.gif sekmes tau ryt dideles dideles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 21, 15:20)
taigi dar labai bijau dziaugtis  blush2.gif  ryt varau darytis hcg  rolleyes.gif tikiuosi testai neisdure  unsure.gif

oi ZUIKA!!! bigsmile.gif na negi tikrai cia bus pranasingas skyrelis thumbup.gif laaabai lauksim rytojaus HCG, nu laaabai laabai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
ZUIKA clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif na, nemoku tyliai džiaugtis lotuliukas.gif thumbup.gif super, laikau viską, kas laikosi, kad tik viskas pasitvirtintų wub.gif

ajazus lotuliukas.gif kaip mes duodam čia vaizdų, net baisu lotuliukas.gif thumbup.gif palaikom palaikom mergytės ritmą thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif
Kokie šaunūs namučiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 21, 14:20)
SVeikos mergytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na ka tyliai pabandysiu laimingai atidaryt temele  blush2.gif  uzvakar prisiziurejus sm testuku foto, nutariau padaryt ir as  doh.gif  zinau anksti, bet kazkaip susviete pasidarysiu ryt testuka....taigi vakar ryte atsikeliau ir apsisinau  blush2.gif  ir .........pamaciau vaiduokli  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tiesa vos vos matoma, bet buvo...ir vyras mate - tai tikrai nesivaideno gal....o tik 8dpo....siqan pakartojau ryte ir vel vos matomas vaiduoklis  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

oi laikau kumštukus, kad rytoj HCG patvirtintų testuko vaiduokliuką. Žinok man 11 dpo tokį labai neryškų vaiduokliuką parodė, o tau 8 dpo, tai manau, kad tikrai jau galima tave tyliai sveikinti wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ačiū už temelę 4u.gif
Sveikinu Zuika 4u.gif 4u.gif wub.gif
Oi mielosios... niekas man neatsakė... ką daryt su ta kelione... na, bet kad neatsakėt, tai ir pati galiu spręsti biggrin.gif šiaip jau... bet kažkaip galvojau, gal kas turi patirties... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darule: 21 spalio 2007 - 14:40
QUOTE(Darule @ 2007 10 21, 16:39)
Oi mielosios... niekas man neatsakė... ką daryt su ta kelione...

o kiek ilgai truks ta tavo kelione, ar tau tektu viena cikla praleisti, ar daugiau? g.gif
Atsakyti
Zuika, yahoo.gif yahoo.gif vis delto ruduo derlingas kaip ir turi buti thumbup.gif thumbup.gif Lauksim ryt uztvirtinanciu naujienu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2007 10 21, 15:39)
Sveikutės  4u.gif
Oi mielosios... niekas man neatsakė... ką daryt su ta kelione... na, bet kad neatsakėt, tai ir pati galiu spręsti  biggrin.gif  šiaip jau... bet kažkaip galvojau, gal kas turi patirties... g.gif

Man buvo iskilusi panasi situacija, turejau galimybe isvaziuoti rugsejo viduri su studijom porai savaiteliu, bet as atsisakiau, nes butu viena stimuliacija nuplaukus blush2.gif , taigi kiekviena individualiai renkasi 4u.gif, atidelioti jau nieko nenorejau schmoll.gif
Atsakyti
ZUIKA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

čia aš tyliai jeigu ką topsecret.gif
Atsakyti
Zuika wub.gif , laikau kumstukus, kad pirmadieni pamatytum diiideeeeliii HCG thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas,,

ale tik nesilankyk porą dienų, o čia tiek naujienų bigsmile.gif thumbup.gif

Garsiai sveikiju Amadę yahoo.gif wub.gif ir tyliai Zuiką yahoo.gif wub.gif

Taip ir toliau, mielos šio skyrelio dalyvės thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 10 21, 17:40)
Labukas,,

ale tik nesilankyk porą dienų, o čia tiek naujienų  bigsmile.gif  thumbup.gif

Garsiai sveikiju Amadę yahoo.gif  wub.gif  ir tyliai Zuiką yahoo.gif  wub.gif

Taip ir toliau, mielos šio skyrelio dalyvės thumbup.gif  bigsmile.gif

kažkaip paskutiniu metu neblogą tempą palaikom biggrin.gif