Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(indiga @ 2007 10 21, 19:50)
Labas

Nu merginos jus ir priraset per savaitgali. biggrin.gif
Amade didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O pas mane tai nesamones darosi, sestadieni pradejau kraujuoti verysad.gif , galvojau mm prasidejo, bet siandien tik teplioja, nesuprantu kas cia darosi, dar tik kokia 5-6 c.d. po O. Nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti. g.gif

galėjo būti implantacija, arba galėjo dar kas nors ovuliuoti, kadangi lb daug folikulų pas tave buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 19:59)
jurgasik, matau esi - kaip tu jautiesi? Kiek jau tau savaiteliu?

Nu vis prisijungiu, tik permetu pora puslapiu ir nespeju su jumis... blush2.gif
Siaip aciu, laikausi gerai. Pilvui jau 20 savaiciu, puse kelio nueita. Tiek skaiciavimas pagal paskutines mmm, tiek pagal echo, laikas sutampa.
Jokiu blogumu man nevyksta, iki 12 savaites nei karto nepykino, tik nuo 12 savaites mazdaug karta per savaite visada aplankau klozeta, bet kazkodel po pusryciu is kart. Tai skaitau, kad irgi retai. Kazkokiu spec noru neturiu, viskas vyksta kaip ir anksciau, tik kad jau i rubus netelpu... Tai reikia sukti galva kiekviena ryta ka rengtis, kelis bridzus spec nestuke.gif turiu, bet orai tai vesta, reiks jau per pardes prasisukt, tik kad tas nestukes plesia nerealiai. Paprastos kelnes 200 Lt blink.gif o reikia tai bent dvieju, kad vienas isskalbus, kitas turetum... Tai pradzioj visos skaiciuojam kiek gydymui, kad taptumem nestuke.gif isleisim, tai paskui tenka skaiciuot kiek rubai nestuke.gif kainuoja lotuliukas.gif Gerai kad SM yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 21, 20:50)
sestadieni pradejau kraujuoti verysad.gif , galvojau mm prasidejo, bet siandien tik teplioja, nesuprantu kas cia darosi, dar tik kokia 5-6 c.d. po O. Nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti. g.gif

manau kad cia inplantacija galejo buti.... g.gif cooliuke irgi kraujavo , bet K jai ciklo nenurase, sake kad viskas dar imanoma unsure.gif tai pasistenk nurimti, ikvepk oro ir laukiam kantriai drinks_cheers.gif
Papildyta:
Jurasik, na labai uz tave malonu, tokie grazus rupesteliai wub.gif bukit sveikuciai abu, saugokis nepersalk mirksiukas.gif

o man skauda ta danti, bijau kad neuzpuliuotu ten tas kaulas istatytas... unsure.gif blin, uz ta suda 300 lt sumokejau doh.gif , o dar ~3000 danties inplantavimas laukia blink.gif ot sudas dantu netureti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na ir pripliurpėt per sekmadienį doh.gif
Amade, namučiai kokie faini wub.gif, ačiuks tau.
Zuika tyliai sveikinu, laukiam HCG wub.gif
QUOTE(indiga @ 2007 10 21, 19:50)
O pas mane tai nesamones darosi, sestadieni pradejau kraujuoti , galvojau mm prasidejo, bet siandien tik teplioja, nesuprantu kas cia darosi, dar tik kokia 5-6 c.d. po O. Nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti.

Čia gali būti O, nes pas tave juk daug folikulų buvo, tai gal tie paskutiniai paėmė ir visi vienu kartu ovuliavo, arba implantacija ax.gif Jei pradėsi stipriai kraujuoti, lėk pa K.

QUOTE(mykolina @ 2007 10 21, 20:05)
Agnesse kaip tu laikaisi? Kaip sveikatyte?

Baika, jau lakstau visur ax.gif Ryt važiuoju siūlus pratraukys biggrin.gif O šiaip tai aš sveika, jau su MB kalbėjom apie smileysex.gif blush2.gif Bet gal dar nelabai galima blush2.gif
Mea, tai mmm dar nėra bigsmile.gif
Meškute, ir man tas pats, doh.gif tas laukimas žudo.
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 10 21, 19:04)
Amade,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz tave. Saugok save, jokiu remontu jokiu tampymusi. Brangusis vienas tagul darbuojasi. Maniskis tai jau juokiasi, kad arkliuku pradejo jaustis- jau nekalbant apie didelius darbus, tai dabar pastoviai girdi is manes- nueik i parduotuve, nueik i rusi  lotuliukas.gif

blush2.gif Na as tik moraliskai padedu, bet siandien jau nebeejau schmoll.gif schmoll.gif patinginiavau, nusnaudziau dabar per F-1, bet vel noriu miego tongue.gif
MB dar kazkaip neisijaucia i nescio vaidmeni lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jau siandien susirupino labai, kai pasakiau, kad pilva skauda unsure.gif Jis turbut vis dar netiki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 21, 20:50)
Mea, tai mmm dar nėra bigsmile.gif

nėra verysad.gif ir nebus manau be vaistų doh.gif
o šiaip man parašiuke kaip ir nevieta, tik vaizdą gadinu blush2.gif nesistimuliavau šį ciklą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 21, 20:51)
blush2.gif  Na as tik moraliskai padedu, bet siandien jau nebeejau  schmoll.gif  schmoll.gif patinginiavau, nusnaudziau dabar per F-1, bet vel noriu miego  tongue.gif
MB dar kazkaip neisijaucia i nescio vaidmeni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet jau siandien susirupino labai, kai pasakiau, kad pilva skauda  unsure.gif Jis turbut vis dar netiki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 21, 21:50)
*jau su MB kalbėjom apie smileysex.gif  blush2.gif  Bet gal dar nelabai galima blush2.gif

**Meškute, ir man tas pats,  doh.gif  tas laukimas žudo.

*na jau, na jau, kai nori, viskas galima, tik reikia tinkama pozicija pasirinkti hihihi.gif
jau mes su tavim siuo klausimu vienodos, manau tikrai rasit buda kaip tai padaryti, kai fantazija veza tai greitai viskas gaunasi laugh.gif

** "davai bojatsa vmeste" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 20:56)
nėra verysad.gif ir nebus manau be vaistų doh.gif
o šiaip man parašiuke kaip ir nevieta, tik vaizdą gadinu blush2.gif nesistimuliavau šį ciklą blush2.gif

Aš viską seku, nepergyvenk cool.gif
O gal mažu tu ir nestuke.gif , tai vis viena jau turėjai stimuliaciją, tai tikrai tau vieta čia, jei ką, tai pataisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 21, 21:08)
Aš viską seku, nepergyvenk cool.gif
O gal mažu tu ir  nestuke.gif , tai vis viena jau turėjai stimuliaciją, tai tikrai tau vieta čia, jei ką, tai pataisysiu mirksiukas.gif

aš niekaip negaliu būt nėščia, nes nebuvo stimuliacijos - nebuvo ovuliacijos - nėra mmm cool.gif
Atsakyti
oj tyliai dekoju jums mergytes wub.gif wub.gif wub.gif

visa diena prasedejau su mikroekonimika - kaip tikra studente, viskas paskutine diena biggrin.gif

o dabar kazkaip neramu daros...ka tas hcg uzrodys.....labai bijau kad ir vel testas apgavo, tik si syki atvirkstiniu budu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 21, 23:29)
labai bijau  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

nebijok, imk 4u.gif lauksim nekantriai rytojaus mirksiukas.gif
gero vakaro supermergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti