QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 17:47)
QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 17:47)
Tai va ir sakau, kad reiktų taip ir toliau
Mea, o kaip jūs, vis dar sergat ? Ar jau pataisytos ?
QUOTE(Pie @ 2007 10 21, 17:55)
Tai va ir sakau, kad reiktų taip ir toliau
Na bent jau po kokias dvi
per savaitę
ačiū, pusė velnio
QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 18:01)
na taip, jau ta sloga
Linkėjimai pasveikti svajonių martelei
Laba,
prisijungiau prie pertraukeles. Matau musu skyrelis verkia is dziaugsmo. As taip pat neliudziu. Dziaugiuos uz nestukes ir tai kad mano sukurta temele visgi atnese rezultata. Dabar Amade mums paskleide virusiuka. ziuresim kas uzsikres.
As va su dviem dominuojanciais folikulais vaikstau. Ryt is ryto vel matuotis. Ir manau koki antradieni progdinsim. Daktaryte pasidziauge kad abu vienodo dydzio po 14 mm. Tai va didele galimybe kad abu pilnavertiskai subres ir ovuliuos. Kazkaip galvoju gal yra ir trecias. kazkoks persidenges vienas ant kito. (netelpa.) bet dakataryte nieko nesake apie ji.
Vadinas nevertas demesio.
prisijungiau prie pertraukeles. Matau musu skyrelis verkia is dziaugsmo. As taip pat neliudziu. Dziaugiuos uz nestukes ir tai kad mano sukurta temele visgi atnese rezultata. Dabar Amade mums paskleide virusiuka. ziuresim kas uzsikres.
As va su dviem dominuojanciais folikulais vaikstau. Ryt is ryto vel matuotis. Ir manau koki antradieni progdinsim. Daktaryte pasidziauge kad abu vienodo dydzio po 14 mm. Tai va didele galimybe kad abu pilnavertiskai subres ir ovuliuos. Kazkaip galvoju gal yra ir trecias. kazkoks persidenges vienas ant kito. (netelpa.) bet dakataryte nieko nesake apie ji.
QUOTE(Aile @ 2007 10 21, 20:09)
As va su dviem dominuojanciais folikulais vaikstau
taip ir toliau Aile, gera pradzia - puse darbo!
Papildyta:
Pie , kada dabar tavo ciklo pradzia?
editana, ko tyli slapuke, matau kad cia esi
Labas
Nu merginos jus ir priraset per savaitgali.
Amade didziausi sveikinimai
O pas mane tai nesamones darosi, sestadieni pradejau kraujuoti
, galvojau mm prasidejo, bet siandien tik teplioja, nesuprantu kas cia darosi, dar tik kokia 5-6 c.d. po O. Nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti.
Nu merginos jus ir priraset per savaitgali.
Amade didziausi sveikinimai
labas vakaras, mergytės
labai džiaugiosi už jūsų skyrelio nėštukes, tai duoda vilčių, kad visoms mums pasiseks
Toks derlingas skyrelis
Sveikinimai laimingosioms, už jus laikau kumštukus
O man skauda žiauriai šonus ir nuotaika tokia PMS-inė. Visą rytą pražliumbiau, viso pasaulio buvo gaila
Pagal mano supratimą, O pas mane neįvyko
labai džiaugiosi už jūsų skyrelio nėštukes, tai duoda vilčių, kad visoms mums pasiseks
Sveikinimai laimingosioms, už jus laikau kumštukus
O man skauda žiauriai šonus ir nuotaika tokia PMS-inė. Visą rytą pražliumbiau, viso pasaulio buvo gaila
Pagal mano supratimą, O pas mane neįvyko
QUOTE(indiga @ 2007 10 21, 19:50)
gal implantacija vyko
Amade,
Labai dziaugiuosi uz tave. Saugok save, jokiu remontu jokiu tampymusi. Brangusis vienas tagul darbuojasi. Maniskis tai jau juokiasi, kad arkliuku pradejo jaustis- jau nekalbant apie didelius darbus, tai dabar pastoviai girdi is manes- nueik i parduotuve, nueik i rusi
Zuika, ir tau didziausi sveikinimai
Laikykites abi
Zuika, ir tau didziausi sveikinimai
Laikykites abi
Sveikutes mergytes
Aile sekmes rytoj, laukiam geru ziniu po gines. Ziurek ir pas tave bus du
Agnesse kaip tu laikaisi? Kaip sveikatyte?
Zuika
Cooliuke, tai lelius bus arba Tunisas, arba Tunise. O gal abu is karto
O jus besidalindamos toj eiles priimkit ir mane savo tarpe. As galiu ir paskutine buti, svarbu kad ir man paliktumet
Taip kad pasiskirstom kiek kuriai is karto reikia
O siaip tai sekmes visoms, cooliuke gal jau testukui eile?
Amade, namuciai super
Tikiusi, kad tikrai visos greitai pacios galesim taip pat rodyti savo pilvelius.
Aile sekmes rytoj, laukiam geru ziniu po gines. Ziurek ir pas tave bus du
Agnesse kaip tu laikaisi? Kaip sveikatyte?
Zuika
Cooliuke, tai lelius bus arba Tunisas, arba Tunise. O gal abu is karto
O jus besidalindamos toj eiles priimkit ir mane savo tarpe. As galiu ir paskutine buti, svarbu kad ir man paliktumet
O siaip tai sekmes visoms, cooliuke gal jau testukui eile?
Amade, namuciai super