Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 17:47)
kažkaip paskutiniu metu neblogą tempą palaikom biggrin.gif

thumbup.gif aš ir sakau, tokiu tempu visos marš iš čia tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 17:47)
kažkaip paskutiniu metu neblogą tempą palaikom biggrin.gif

Tai va ir sakau, kad reiktų taip ir toliau bigsmile.gif Na bent jau po kokias dvi nestuke.gif per savaitę bigsmile.gif

Mea, o kaip jūs, vis dar sergat ? Ar jau pataisytos ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 10 21, 17:55)
Tai va ir sakau, kad reiktų taip ir toliau  bigsmile.gif  Na bent jau po kokias dvi  nestuke.gif  per savaitę  bigsmile.gif
Mea, o kaip jūs, vis dar sergat ? Ar jau pataisytos ?  4u.gif

ačiū, pusė velnio biggrin.gif aš normaliai, tik Una vis su snargliu vaikšto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 21, 18:01)
ačiū, pusė velnio biggrin.gif aš normaliai, tik Una vis su snargliu vaikšto doh.gif

na taip, jau ta sloga doh.gif Aš visada bijodavau, kad maniškis slogos nepasigautų...dabar jau gerai, nes pats moka išsipūsti 4u.gif

Linkėjimai pasveikti svajonių martelei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Laba,

prisijungiau prie pertraukeles. Matau musu skyrelis verkia is dziaugsmo. As taip pat neliudziu. Dziaugiuos uz nestukes ir tai kad mano sukurta temele visgi atnese rezultata. Dabar Amade mums paskleide virusiuka. ziuresim kas uzsikres.

As va su dviem dominuojanciais folikulais vaikstau. Ryt is ryto vel matuotis. Ir manau koki antradieni progdinsim. Daktaryte pasidziauge kad abu vienodo dydzio po 14 mm. Tai va didele galimybe kad abu pilnavertiskai subres ir ovuliuos. Kazkaip galvoju gal yra ir trecias. kazkoks persidenges vienas ant kito. (netelpa.) bet dakataryte nieko nesake apie ji. g.gif Vadinas nevertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 21, 20:09)
As va su dviem dominuojanciais folikulais vaikstau

taip ir toliau Aile, gera pradzia - puse darbo! mirksiukas.gif gaudyk tuos folikulus, laikysim kumstukus, ir aisku laukiam geru ziniu rytoj is gines 4u.gif
Papildyta:
Pie , kada dabar tavo ciklo pradzia? g.gif juk naujuose namuciuose butinai pasiseks! wub.gif

editana, ko tyli slapuke, matau kad cia esi mirksiukas.gif

Atsakyti
Bus matyt. Labai jau tuos sonus diegia. Juk be dominuojanciu folikulu yra ir tuzina mazyciu.(kitaips sakant futblolo komanda kuri nereikialinga visai).

Na iki ryt. Jau atejus i darba zinosiu ir parsysiu, ar uzauginau dar mm. smile.gif
Atsakyti
Labas

Nu merginos jus ir priraset per savaitgali. biggrin.gif
Amade didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O pas mane tai nesamones darosi, sestadieni pradejau kraujuoti verysad.gif , galvojau mm prasidejo, bet siandien tik teplioja, nesuprantu kas cia darosi, dar tik kokia 5-6 c.d. po O. Nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti. g.gif
Atsakyti
labas vakaras, mergytės 4u.gif
labai džiaugiosi už jūsų skyrelio nėštukes, tai duoda vilčių, kad visoms mums pasiseks biggrin.gif Toks derlingas skyrelis 4u.gif
Sveikinimai laimingosioms, už jus laikau kumštukus wub.gif

O man skauda žiauriai šonus ir nuotaika tokia PMS-inė. Visą rytą pražliumbiau, viso pasaulio buvo gaila ax.gif
Pagal mano supratimą, O pas mane neįvyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 21, 19:50)

O pas mane tai nesamones darosi, sestadieni pradejau kraujuoti verysad.gif , galvojau mm prasidejo, bet siandien tik teplioja, nesuprantu kas cia darosi, dar tik kokia 5-6 c.d. po O. Nezinau nei ka galvoti, nei ka daryti. g.gif

gal implantacija vyko g.gif
Atsakyti
Amade, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz tave. Saugok save, jokiu remontu jokiu tampymusi. Brangusis vienas tagul darbuojasi. Maniskis tai jau juokiasi, kad arkliuku pradejo jaustis- jau nekalbant apie didelius darbus, tai dabar pastoviai girdi is manes- nueik i parduotuve, nueik i rusi lotuliukas.gif
Zuika, ir tau didziausi sveikinimai thumbup.gif
Laikykites abi nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Aile sekmes rytoj, laukiam geru ziniu po gines. Ziurek ir pas tave bus du 2.gif 2.gif
Agnesse kaip tu laikaisi? Kaip sveikatyte?
Zuika wub.gif topsecret.gif
Cooliuke, tai lelius bus arba Tunisas, arba Tunise. O gal abu is karto lotuliukas.gif
O jus besidalindamos toj eiles priimkit ir mane savo tarpe. As galiu ir paskutine buti, svarbu kad ir man paliktumet smile.gif Taip kad pasiskirstom kiek kuriai is karto reikia mirksiukas.gif
O siaip tai sekmes visoms, cooliuke gal jau testukui eile?
Amade, namuciai super thumbup.gif Tikiusi, kad tikrai visos greitai pacios galesim taip pat rodyti savo pilvelius.
Atsakyti