QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 21:27)
na ryt ryte dar padarau testuka...itvirtinanti....o po svenciu jeigu ka keliausiu pas gyd.....
o hcg jei ryt ir vel tokia ryskia II pamatysiu nekartosiu....nes kaip mmm ir ner....ir juosteles si syki jau ryskios....kaip bus taip bus....ir taip pristresavau su tuo hcg,
net neisivaizduoju kaip tas zirniukas ten issilaike
Va todėl ir išsilaikė, kad gėrei Duph

, nes nuo jo priklauso, kad žirniukas gerai įsitvirtina
Nenoriu tavės dar labiau gąsdinti tik papasakosiu savos draugės istoriją. Jai grėsė persileidimas ir buvo paskirtas DUph, bet ji savaitę jo negėrė ir vos neprarado žirniuko, bet laimei viskas pasibaigė laimingai. O kai ji pagimdė, kai pasišalino placenta, tai pamatė, kad ne visa placenta pasišalino, liko kažkoks maža gabaliukas, kuris neatsisloksniavo ir turėjo gramdyti, o įsivaizduoji koks tai skausmas

Ir kaip vėliau paaiškino placenta natsisluoksniavo, nes tada ji negėrė Duph

Na, nežinau, ar tai tiesa, bent taip man aiškino mano draugė
Gal turi galimybę paskambinti ginei ir paklausti, ar tau reikia gerti Duph, bet tavo vietoje aš gerčiau, nes jis
tikrai nepakenks žirniukui, o tik pagelbės

Na, jei manim nepasitiki, o tam turi turbūt pagrindo

gali paklausti IUI ar IVF skyrelyje, ten merginos tikrai labai patyrusios, ką tau daryti, ar nutraukti, ar ne Duph
Tiesiog labai noriu, kad tau netektų nusivilti ir kad tokios gražios mintys apie žirniuką lankytų tave visus tuos devynis mėnesius
Svajonė išsipildė po 5 metų
Gimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm