Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 22:27)
na ryt ryte dar padarau testuka...itvirtinanti....o po svenciu jeigu ka keliausiu pas gyd..... blush2.gif

o hcg jei ryt ir vel tokia ryskia II pamatysiu nekartosiu....nes kaip mmm ir ner....ir juosteles si syki jau ryskios....kaip bus taip bus....ir taip pristresavau su tuo hcg, net neisivaizduoju kaip tas zirniukas ten issilaike  wub.gif

nerealiai thumbup.gif kaip fainai thumbup.gif
bent jau siai dienai, manau, viskas SUPER thumbup.gif sveikinu 4u.gif

papasakok ar jauti kokius pozymius? Ar papukai jautresni? ar yra koks nuovargis pykinimas ar dar kas nors?
Kelinta dabar diena po O?
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 21:30)
Nu va, dabar tai jau galima sveikinti tikrai thumbup.gif
O va čia tai manau, kad negerai g.gif  Negalima nutraukti duph, jei tau paskyrė jį gerti, nes gali įvykti persileidimas unsure.gif  neduok dieve. Greit gerk Duph. Kartais jį reikia gerti net iki 12 sav., kai jau pats vaisius pradeda ten kažką gaminti. Tu juk medikė, turėtum apie tai žinoti mirksiukas.gif , na, nebent pas tave viskas gerai su progesteronu ax.gif
Dar kartelį sveikinu ir dabar laukiam HCG, kad galėčiau tave nuleisti į parašiuko pabaigą wub.gif
Būk gerutė, pasikonsultuok su gine dėl to Duph, labai noriu, kad tau viskas baigtūsi gerai, sutariam mirksiukas.gif 
Tu tikra viltis čia patekusioms merginoms, kurios labai bijo stimuliacijų, o va čia bac ir tik vienos prireikė wub.gif

tą patį progesteroną gamina placenta, kuri susiformuoja apie 12 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuika wub.gif , nesveikinu dar, bet tikiuos pirmadieni ta padaryti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 21:27)
na ryt ryte dar padarau testuka...itvirtinanti....o po svenciu jeigu ka keliausiu pas gyd..... blush2.gif

o hcg jei ryt ir vel tokia ryskia II pamatysiu nekartosiu....nes kaip mmm ir ner....ir juosteles si syki jau ryskios....kaip bus taip bus....ir taip pristresavau su tuo hcg, net neisivaizduoju kaip tas zirniukas ten issilaike  wub.gif

Va todėl ir išsilaikė, kad gėrei Duph biggrin.gif , nes nuo jo priklauso, kad žirniukas gerai įsitvirtina ax.gif
Nenoriu tavės dar labiau gąsdinti tik papasakosiu savos draugės istoriją. Jai grėsė persileidimas ir buvo paskirtas DUph, bet ji savaitę jo negėrė ir vos neprarado žirniuko, bet laimei viskas pasibaigė laimingai. O kai ji pagimdė, kai pasišalino placenta, tai pamatė, kad ne visa placenta pasišalino, liko kažkoks maža gabaliukas, kuris neatsisloksniavo ir turėjo gramdyti, o įsivaizduoji koks tai skausmas doh.gif Ir kaip vėliau paaiškino placenta natsisluoksniavo, nes tada ji negėrė Duph ax.gif Na, nežinau, ar tai tiesa, bent taip man aiškino mano draugė ax.gif
Gal turi galimybę paskambinti ginei ir paklausti, ar tau reikia gerti Duph, bet tavo vietoje aš gerčiau, nes jis tikrai nepakenks žirniukui, o tik pagelbės rolleyes.gif Na, jei manim nepasitiki, o tam turi turbūt pagrindo cool.gif gali paklausti IUI ar IVF skyrelyje, ten merginos tikrai labai patyrusios, ką tau daryti, ar nutraukti, ar ne Duph cool.gif
Tiesiog labai noriu, kad tau netektų nusivilti ir kad tokios gražios mintys apie žirniuką lankytų tave visus tuos devynis mėnesius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 21:30)
Jo ax.gif , o aš kažkaip praleidau tai ax.gif  Tai pas tave jau kokios aštuonios su puse savaitėlės, ane bigsmile.gif
Nu va, dabar tai jau galima sveikinti tikrai thumbup.gif
O va čia tai manau, kad negerai g.gif  Negalima nutraukti duph, jei tau paskyrė jį gerti, nes gali įvykti persileidimas unsure.gif  neduok dieve. Greit gerk Duph. Kartais jį reikia gerti net iki 12 sav., kai jau pats vaisius pradeda ten kažką gaminti. Tu juk medikė, turėtum apie tai žinoti mirksiukas.gif , na, nebent pas tave viskas gerai su progesteronu ax.gif
Dar kartelį sveikinu ir dabar laukiam HCG, kad galėčiau tave nuleisti į parašiuko pabaigą wub.gif
Būk gerutė, pasikonsultuok su gine dėl to Duph, labai noriu, kad tau viskas baigtūsi gerai, sutariam mirksiukas.gif 
Tu tikra viltis čia patekusioms merginoms, kurios labai bijo stimuliacijų, o va čia bac ir tik vienos prireikė wub.gif

dufastona nutraukiau del to kad sekancia diena po hcg testai visai nieko nerode...ir gyd man pasake jeigu testas neigiamas, nutraukt dufastona ir prasides mmm.....su hormonu pas mane viskas ciki wink.gif praeita nestuma dufastona pradejau gert jau virs 6 sav, ir tai kaip gyd sake del sventos ramybes...nu dabar vel zinoma gersiu....nutraukiau tik del to kad vilties but si cikla nestuke.gif tikrai jau neturejau unsure.gif
o dufastonas reikalingas kol nesusiformuos placenta mazdaug iki11*13sav...tada placenta jau apsiima gamint reikiamus hormonus
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 26, 21:34)
tą patį progesteroną gamina placenta, kuri susiformuoja apie 12 sav. mirksiukas.gif

Ačiū Mea, kad pataisai blush2.gif Kažką girdėjau, kad ten kažkas turi kažką gaminti, bet kai dar ne taip aktualu, tai pro vieną ausį įėjo, pro kitą išėjo biggrin.gif
Bet, kad negalima Duph nutraukti, bent kol nepasirodai pas ginę, tai tikrai žinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 26, 21:32)
nerealiai thumbup.gif kaip fainai thumbup.gif
bent jau siai dienai, manau, viskas SUPER thumbup.gif sveikinu 4u.gif

papasakok ar jauti kokius pozymius? Ar papukai jautresni? ar yra koks nuovargis pykinimas ar dar kas nors?
Kelinta dabar diena po O?

pojuciu jokiu.....papukai visai nejautrus....bet rr praeita syki nebuvo jautrus(tik iskart po o)...nepykina ir dar siaip ankstoka....ir nuovargio ner....
po pormos o - 16dpo, antros 14dpo....bet implantavos jauciu veliau, nes pirmad hcg tebuvo 1.99

QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 21:44)
Va todėl ir išsilaikė, kad gėrei Duph biggrin.gif , nes nuo jo priklauso, kad žirniukas gerai įsitvirtina ax.gif
Nenoriu tavės dar labiau gąsdinti tik papasakosiu savos draugės istoriją. Jai grėsė persileidimas ir buvo paskirtas DUph, bet ji savaitę jo negėrė ir vos neprarado žirniuko, bet laimei viskas pasibaigė laimingai. O kai ji pagimdė, kai pasišalino placenta, tai pamatė, kad ne visa placenta pasišalino, liko kažkoks maža gabaliukas, kuris  neatsisloksniavo ir turėjo gramdyti, o įsivaizduoji koks tai skausmas doh.gif  Ir kaip vėliau paaiškino placenta natsisluoksniavo, nes tada ji negėrė Duph ax.gif  Na, nežinau, ar tai tiesa, bent taip man aiškino mano draugė ax.gif
Gal turi galimybę paskambinti ginei ir paklausti, ar tau reikia gerti Duph, bet tavo vietoje aš gerčiau, nes jis tikrai nepakenks žirniukui, o tik pagelbės rolleyes.gif Na, jei manim nepasitiki, o tam turi turbūt pagrindo cool.gif gali paklausti IUI ar IVF skyrelyje, ten merginos tikrai labai patyrusios, ką tau daryti, ar nutraukti, ar ne Duph cool.gif
Tiesiog labai noriu, kad tau netektų nusivilti ir kad tokios gražios mintys apie žirniuką lankytų tave visus tuos devynis mėnesius wub.gif

tai dabar as tikrai gersiu wink.gif nors hormonai geri, bet gersiu, kad zinociau kad viska padariau...
o del placentos neatsidalijimo tai nelabai tiesa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 21:55)
Ačiū Mea, kad pataisai blush2.gif Kažką girdėjau, kad ten kažkas turi kažką gaminti, bet kai dar ne taip aktualu, tai pro vieną ausį įėjo, pro kitą išėjo biggrin.gif 
Bet, kad negalima Duph nutraukti, bent kol nepasirodai pas ginę, tai tikrai žinau rolleyes.gif

dabar aš kai (?) pastosiu biggrin.gif tai jaučiu gersiu duph iki 13 sav blush2.gif
nes pirmą nėštumą tiksliai nežinojau kas ir kaip.. tai atrodė nieko rimto smile.gif man buvo pradėję teplioti kokią devintą sav., tai klinikose išrašė duph., po to nuėjau pas savo ginę, sako ai tai čia nebūtina... gerai kad neklausiau, vistiek bent savaitę gėriau doh.gif
o dabar kai žinau daug daugiau biggrin.gif ir padidintą policistukių riziką irgi biggrin.gif tai jau laikysiuos prie duphastono tongue.gif
Atsakyti
Ausrele, labai labai sveikinu...... Sakes kaip pavydziu ax.gif

Zuika, laukiam pirmadienio!!!!! Bet jau dabar prasom balioneli 4u.gif irig pavydziu ax.gif

siandi nebegeriau estrofem. tai mano organizmas nubludo. is pradziu kazkokios ryskios geltonos isskyros pasirodo, potio lyg zalsvos, o galu gale rusvos...... laukiu mmm
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 21:55)

nu zinok, nutraukiau su gyd pasitarius...nes testai neigiami, hcg nekoks...jau ir ji nebetuejo vilties schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 22:06)
nu zinok, nutraukiau su gyd pasitarius...nes testai neigiami, hcg nekoks...jau ir ji nebetuejo vilties  schmoll.gif

įdomu žiauriai koks tavo hcg dabar g.gif vistiek nereali mistika rolleyes.gif svarbu gerai baigtųsi viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 26, 22:11)
įdomu žiauriai koks tavo hcg dabar g.gif vistiek nereali mistika rolleyes.gif svarbu gerai baigtųsi viskas wub.gif

nu zinok man dar labiau cia mistika....nes tik antradieni testas jau visai nieko nerode, nu visai jokios zymes, jokio vaiduoklio....o sian net vakarinis sysiu parode grazia antra II (tokios net nebuvo kai praeita syki dariau ryte su maziuke 18dpo, tada vaiduoklis buvo ) o si syki jau labai ryski....(testas tos pacios firmos kaip ir pirmasyk)
o hcg kartot kazkaip baugu unsure.gif bet gal pirmadieni visgi isdrisiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -zuika-: 26 spalio 2007 - 21:19