Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(hobo @ 2005 03 02, 11:59)
rasma, mano siūlomi tikrai normalūs, vat alvyda gali paliudyt.
o gal tu turi ką pasiūlyt?

Ne, tokių kandidatų "pasiūlymui" neturiu blush2.gif Tuos kuriuos pažįstu vienišius, tai "taupau", pačiai reikia biggrin.gif Be to dėmesio verti vieniši vyrai patys moters ieško ir randa (nors ir trumpam kartais). Atvirai sakant nesuprantu tokio vyro, kuriam reikia moterį po nosim pakišti ax.gif O ypač kai tą moterį siūlo kita moteris blink.gif
Kažko man "piršimas" panašus į tą reikalą, kai karvę pas bulių veda..va kokios man profesinės asociacijos kyla rolleyes.gif Tik prašom neįsižeisti..gal mano nuomonė tokia, kad tiesiog keistai jausčiausi save siūlydama. Manęs siekiama ax.gif Taip buvo ir taip bus per amžius biggrin.gif

Čia man panašu į J.Marcinkevičiaus "Grybų karą".."..du pilvoti, trys kreivi, kokia armija šauni" biggrin.gif ..arba "lepšis tarė "ką jūs darot?" aš visai nenoriu karo..man seniai supuvo kotas, kaip aš eisiu, kaip dainuosiu" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 03 02, 12:42)
sally konkrečiau. o ką daugiau jokių privalumų?

manau būtų gerai jei įrašytumėt kokios kandidatai moters pageidauja, kad būtų išvengta tuščių vilčių ir nusivylimų.

nu jis daug moteru turi bet kaip visada man sako "lisby ne s pricepom"
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 17:33)
..man seniai supuvo kotas, " biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu jo... tokie tikrai niekam nebereikalingi... ( nebent tai pačiai lyčiai) blink.gif
Atsakyti
P.S. mano ankstesniam postui
AŠ VIS DAR NETIKIU, KAD ČIA RIMTA TEMA..PASAKYKIT, KAD JUOKAUJAT ax.gif
Atsakyti
tegu galvoja kas ką nori, o aš galvoju, kad tu svetimos draugė, rasma, pasakyk, kad tai netiesa...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 16:33)
Ne, tokių kandidatų "pasiūlymui" neturiu blush2.gif Tuos kuriuos pažįstu vienišius, tai "taupau", pačiai reikia biggrin.gif Be to dėmesio verti vieniši vyrai patys moters ieško ir randa (nors ir trumpam kartais). Atvirai sakant nesuprantu tokio vyro, kuriam reikia moterį po nosim pakišti ax.gif O ypač kai tą moterį siūlo kita moteris blink.gif
Kažko man "piršimas" panašus į tą reikalą, kai karvę pas bulių veda..va kokios man profesinės asociacijos kyla rolleyes.gif Tik prašom neįsižeisti..gal mano nuomonė tokia, kad tiesiog keistai jausčiausi save siūlydama. Manęs siekiama ax.gif Taip buvo ir taip bus per amžius biggrin.gif
Čia man panašu į J.Marcinkevičiaus "Grybų karą".."..du pilvoti, trys kreivi, kokia armija šauni" biggrin.gif ..arba "lepšis tarė "ką jūs darot?" aš visai nenoriu karo..man seniai supuvo kotas, kaip aš eisiu, kaip dainuosiu" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man sita nuomone labai ne i tema - esmes neatrandu, arba noreta pasigirti, kokia as faina, destytas kokis tai vyro idealas, arba noreta dar kazka pasakyti, bet nelabai aisku. Gal i viska paprasciau reiketu ziureti.
O blogiausia, kad nera ka pasiulyti, net lepsio jokio.
Atsakyti
Nu ka. Teikiu pasiūlymą.
Kandidatas Nr. 1.
Amžius - 27 m. Ūgis - 180. Svoris - 84. Sakyčiau toks "tvirto kūno sudėjimo". Tamsus. Verslininkas. Vedęs nebuvo. Vaikų neturi. Jam labiau patinka tamsios, bet tai - ne svarbiausias kriterijus. Jis paprastai patinka ir tamsioms, ir sviesioms. Jam svarbiausia vidus. Visiskos kūdenos-manekenės jam nepatinka.
Pradžiai tiek.
Atsakyti

Man sita nuomone labai ne i tema - esmes neatrandu, arba noreta pasigirti, kokia as faina, destytas kokis tai vyro idealas, arba noreta dar kazka pasakyti, bet nelabai aisku. Gal i viska paprasciau reiketu ziureti.
O blogiausia, kad nera ka pasiulyti, net lepsio jokio.

Norėta Brazile pasakyti, kad įtartinai atrodo vyras, kuriam moteris ieško draugės smile.gif
Gerai, kad neturiu jokio akiratyje ax.gif Per daug gerbiu ir myliu vyrų giminę, kad galėčiau nors vieną tos giminės atstovą paversti veršiu, kuriam reikia moterį atvest biggrin.gif
Atsakyti
Ot tai ačiū Rasma už palyginimus smile.gif Komplimentą "karvė" seniai begirdėjau smile.gif
Atsakyti
Na nebutinai tas vyras praso surasti jam moteri tongue.gif , jisai pats iesko, bet man pasiulyti su savo "pazistama" susitikti kas trukdo. O kur tie tavo neversiai su moterimis pazindinasi, patys sakai, niekas nepazindina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 02 kovo 2005 - 17:06
man labai netikėti rasmos postai iš jos kažkaip visiškai nesitikėjau tokio pobūdžio pasisakymų.
Atsakyti
Aš ne apie žmones kalbėjau, o apie procesą smile.gif Sakiau, man tas procesas kai trečias žmogus bando supiršt du žmones, panašus į tai, kad atėjus metui diedukas veda karvę pas bulių smile.gif

Beje, karvės mano pats pačiausias mylimiausias gyvūnas..pažiūrėkit į avatarą smile.gif

Atsakyti