moterys, draugės, bendramintės! ieškau partnerio su rimtom nuostatom savo draugei: 33, netekėjusi nei karto, vaikų neturi, aukštasis, dirba ir uždirba, kreditas-naujas butas, vairuoja, sportuoja, skaito, keliauja, švelni ir rūpestinga, nori šeimos, 164 gal, 36-38 dydis, bet natūralus, su apvalumais visose reikiamose vietose. Prašau , pasiūlykit gerą variantą. Nesibaido nei jaunesnio, nei vyresnio, apie grožį pretendento neklausiau, bet manau, kad tai ne svarbiausias dalykas.
QUOTE(Venta @ 2005 03 02, 11:21)
NU PAVAROT!
Šiaip tai norėčiau pasidalinti kaip mano buvusi gera draugė (amžiną atilsį jai), labai protinga, išsilavinusi, šmaikšti, mokanti skaniai gaminti ir t.t. ir dar turinti apie šimtą geriausių moters sąvybių, skirstė vyrukus. Ji sakydavo, kad reikalingi moteriai 5 vyrai:
1. Vyras dušiai (gali būti ir dvasininkas)
2. Vyras lovoje
3. Vyras protui
4. Vyras pramogoms
5. Vyras namams
Taigi, jei nesiseka rasti penki-viename, gal toks variantas tinkamas?

Šiaip tai norėčiau pasidalinti kaip mano buvusi gera draugė (amžiną atilsį jai), labai protinga, išsilavinusi, šmaikšti, mokanti skaniai gaminti ir t.t. ir dar turinti apie šimtą geriausių moters sąvybių, skirstė vyrukus. Ji sakydavo, kad reikalingi moteriai 5 vyrai:
1. Vyras dušiai (gali būti ir dvasininkas)
2. Vyras lovoje
3. Vyras protui
4. Vyras pramogoms
5. Vyras namams
Taigi, jei nesiseka rasti penki-viename, gal toks variantas tinkamas?

100% pritariu, ir sita gyvnimiska patirtimi ne tik mano mama, bet ir mylima anyta pasidalino

1.32 metai, zuvis, istikimas, turtingas (masina, naujas butas zveryne, direktorius, isvaizda nieko, vidutinio ugio, lovoje prastas (isbandytas) ir siaip lepsavotas. Iesko vedyboms, tiki meile. Grieztas reikalavimas - kuo lieknesne figura (patinka tik manekeniu tipo). Gali tureti vaika. Mergu aplink kabo kruvom. Smesteli karts nuo karto "zmonese".
Patraukliai perteikta charakteristika

Tikrai dieną buvau kažko nedagalvojus

Kaip jumorą šią temą suprantu, todėl ir tikslinausi ar ji yra jumorui

Ai, dar kažkas sakė kad veršis žalias..visada būna pirmas kartas

nu va Rasma, vėl nedagalvojai
jei vyras lepšavotas, tai gali būti ir jo privalumas- moterys gi ne visos " trapios, silpnos ir bejėgės". Pilna pilnakraujų pilnakrūčių bobų geriausia šio žodžio prasme, tai joms antro generolo namie ir nereikia. o charakteristikoje pateikti duomenys leidžia manyt, kad grybas tas žmogus ne visose srityse-pinigų yra, verslas yra... tai ne grybų karas. o dėl lovos ir manekenių turiu savo nuomonę- gal bandžiusioji tokia manekeniška ir buvo? Žinai, yra toks barzdotas rusiškas anekdotas: ateina į kabinetą, tarkim, liekna moteris ( tarkim, sekretorė), jai išėjus, vyrai dalijasi įspūdžiais. Vienas sako - kokios uždegančios kojos... Kitas- aha, kaip degtukai
Skaičiau apie apklausas, kuriose vyrai , deklaravę norą turėt manekenę, atviriau kalbėdami prisipažįsta, kad normalus papas ir užpakalis juos kur kas labjau užveda...

Skaičiau apie apklausas, kuriose vyrai , deklaravę norą turėt manekenę, atviriau kalbėdami prisipažįsta, kad normalus papas ir užpakalis juos kur kas labjau užveda...
Liuks temele
bandant susipazinti cia - daug patikimesnis budas nei "saudyti" kokiose pazinciu laikrasciuose ar tinklapiuose.
galu gale cia musu paciu rekomenduojami vyrukai ir duodama garantija, kad jie nevede
Mano aplinkoje gyvena jaunas 21m besimokantis, grazus (klasikinius bruozu) ugis 190, atletiskas, komunikabilus, turintis gera jumoro jausma, astru prota, jautria sirdi, pletojantis savo versla vandenis.
Vis iesko ir neranda...
verciu knygele toliau, gal ka vyresnio atrasiu...kad ji kur velnias,dauguma isgraibstyti...
O ka jus manote apie muzikantus?
nedristu siulyti, nes tevelis dar maza moke, kad netekeciau uz muzikanto, net jei jis paskutinis vyras zemej butu...

bandant susipazinti cia - daug patikimesnis budas nei "saudyti" kokiose pazinciu laikrasciuose ar tinklapiuose.
galu gale cia musu paciu rekomenduojami vyrukai ir duodama garantija, kad jie nevede

Mano aplinkoje gyvena jaunas 21m besimokantis, grazus (klasikinius bruozu) ugis 190, atletiskas, komunikabilus, turintis gera jumoro jausma, astru prota, jautria sirdi, pletojantis savo versla vandenis.
Vis iesko ir neranda...
verciu knygele toliau, gal ka vyresnio atrasiu...kad ji kur velnias,dauguma isgraibstyti...
O ka jus manote apie muzikantus?
nedristu siulyti, nes tevelis dar maza moke, kad netekeciau uz muzikanto, net jei jis paskutinis vyras zemej butu...
Na nepatingejau ir viska perskaiciau. Kandidatu pasiulyti neturiu. Bet turiu viena pastebejima - ogi niekas nepasiule savo nuosavo vyrelio. Aha, kad ir kokie bebutu siokie ir anokie, vistiek gaila
Va va visada taip - nei paciai tinkamas, nei kitoms atiduot.

QUOTE(liusi @ 2005 03 02, 22:24)
Na nepatingejau ir viska perskaiciau. Kandidatu pasiulyti neturiu. Bet turiu viena pastebejima - ogi niekas nepasiule savo nuosavo vyrelio. Aha, kad ir kokie bebutu siokie ir anokie, vistiek gaila
Va va visada taip - nei paciai tinkamas, nei kitoms atiduot. 

liusi, cia moterys is moterisko solidarumo taip...neiskisineja viena kitai padevetu daiktu

klausykit, kur yra kokis vyrų forumas? As jame užvesčiau analogišką temą ir pasisiūlyčiau. Gi graži protinga ir visokia kokia. Nu negi nieks nepaimtų????
O kai jau mane paimtų, tai tuomet galėčiau pasirūpinti, kad ir jus paimtų prie to paties. Taigi, belieka sužinoti, kur tie vieniši vyrai, ištroškę meilės, atvėrę glėbius, renkasi. Jūs tik užrodykit man, o jau po to aš padarysiu visą juodą darbą

QUOTE(Alvyda @ 2005 03 03, 08:56)
Kodėl. ganosi... Palieka savo labai negeras žmonas, drauges, meilužes ir išeina į laisvas ganyklas...
Acha, pasiskelbia ant stulpu, kad jau yra laisvi

Beje cia yra viena logine klaida-vyrai palieka tik GERAS zmonas, o negeros arba pacios juos pameta arba su jom tiesiog ilgai ir laimingai gyvena

Vadinasi, jei jau vyras paliko zmona, tai arba jis pats yra negeras, arba niekam tikes, nes tiesiog panaudotas ir ismestas-vot tak ta