Tuose klubuose ištekėjimui vyrų - sunkiai. Nebent nakčiai kokiai vienai kitai....
Ir išvis. Jaučiu reiks man išvis mesti tą reikalą su diedais. Nieko rimto šitam gyvenime nėra. Moteriškių - gražių, išsilavinusių, iškalbingų, gerų, seksualių, etc. - nors tvenkinį tvenk. O diedai? Kiekvienas kokius 7 kartus už mane prastesnis įsivaizduoja, kad yra pasaulio bamba vien dėl to, kad grafoje "lytis" jis išdidžiai gali įrašti "vyras"....
Nors imk ir išvažiuok į kokį užsienį, ale kad manęs tie importiniai ko tai netraukia... Tipo, rinkis vyrą lietuvišką.
Pasisakiau. Bo baisiai pikta man pasidarė.
Moteris, ir uzsienyj nepyragai... Pasiziuri dieda gal visai nieko ir issilavines ir isvaizda nebloga, bet va marskiniai nelyginti....
QUOTE(Moteris @ 2005 03 02, 15:36)
Moteriškių - gražių, išsilavinusių, iškalbingų, gerų, seksualių, etc. - nors tvenkinį tvenk. O diedai? Kiekvienas kokius 7 kartus už mane prastesnis įsivaizduoja, kad yra pasaulio bamba vien dėl to, kad grafoje "lytis" jis išdidžiai gali įrašti "vyras"....
Vat būtent todėl moterys NIEKADA neprilygs vyrams, kol neišmoks gatvėmis vaikštinėti su plike, nuo alaus išpurtusdiu pilvu,klišomis plaukuotomis kojomis ir galvoti, kad jos gražios...
QUOTE(ametista @ 2005 03 02, 15:44)
Moteris, ir uzsienyj nepyragai... Pasiziuri dieda gal visai nieko ir issilavines ir isvaizda nebloga, bet va marskiniai nelyginti....
tai negi eis su išlygintais, kai žmonos neturi. taigi, čia toks ženklas, kad vyras šiuo metu yra laisvas...

Gaila, kad neturiu ka pasiulyti

QUOTE(hobo @ 2005 03 02, 15:46)
nu jo mane irgi užknisa tokie ereliai, užtai alvydai jau beveik suorganizavau bent jau pasimatymą.
jo jo... tik nuo manęs bernai po pirmo pasimatymo kažkodėl visi pabėga

Alvyda, tai tu per pirma pasimatyma uzslepk ta spindesi....

QUOTE(ametista @ 2005 03 02, 16:04)
Nuoširdžai bandysiu, nes jaučiuosi prieš hobo atsakinga, tiek vargo dėl manęs, vargšelė

O... tai dabar jau ramiai miegosiu...