Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

vadinasi neįsigilinai į temą. nes čia niekas čia nieko neveda. ir abi pusės savanoriškai ieško vienas kito.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 16:56)
Per daug gerbiu ir myliu vyrų giminę, kad galėčiau nors vieną tos giminės atstovą paversti veršiu, kuriam reikia moterį atvest biggrin.gif

Nu tai kad pas veršį niekas karviu ir neveda - zelionij eschio tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Na nebent, jei jūs žinote, kad jis ieško draugės ir pasiūlote pasimatyti..
Bet vėlgi, kaip jaustis tiems žmonėms g.gif Juk jie turi susipažinti lyg du mikrobai ant lėkštutės smile.gif (ta prasme, kad lieka kažkoks tų santykių vystymosi stebėtojas, tas trečiasis..)
Aš tai jausčiausi kaip egzamine..ateini susipažint, pabendrauji lyg ir viskas smagu..išsiskiri, susitari galbūt dar susitikt...o čia bac! smalsus "suvedėjas-piršlys": nu kaip ar patiko?nepatiko? o tai kodėl nepatiko? o tai dar bendrausit? ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 16:33)
Ne, tokių kandidatų "pasiūlymui" neturiu blush2.gif Tuos kuriuos pažįstu vienišius, tai "taupau", pačiai reikia biggrin.gif Be to dėmesio verti vieniši vyrai patys moters ieško ir randa (nors ir trumpam kartais). Atvirai sakant nesuprantu tokio vyro, kuriam reikia moterį po nosim pakišti ax.gif O ypač kai tą moterį siūlo kita moteris blink.gif
Kažko man "piršimas" panašus į tą reikalą, kai karvę pas bulių veda..va kokios man profesinės asociacijos kyla rolleyes.gif Tik prašom neįsižeisti..gal mano nuomonė tokia, kad tiesiog keistai jausčiausi save siūlydama. Manęs siekiama ax.gif Taip buvo ir taip bus per amžius biggrin.gif

Čia man panašu į J.Marcinkevičiaus "Grybų karą".."..du pilvoti, trys kreivi, kokia armija šauni" biggrin.gif ..arba "lepšis tarė "ką jūs darot?" aš visai nenoriu karo..man seniai supuvo kotas, kaip aš eisiu, kaip dainuosiu" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Rasma, esu tikra, kad nėra viskas taip jau beviltiška, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio mirksiukas.gif Norint, kad vyrai tavęs "siektų", reikia bent jau būti ten, kur jie galėtų pasiekti ar nors seilę pavarvinti. O jei gyveni maršrutu darbas (moteriškas kolektyvas, tarkim) - namai? Tikimybė būti "pasiekiamoje vietoje" dar mažėja, jei važinėji nuosavu automobiliu (kamštyje atidaryti langą ir pabendrauti su patikusiu vyriškiu per šalta). Po darbo būni pernelyg nusikalusi, kad norėtum kur nors eiti. Arba iš principo nemėgsti vaikščioti viena, o visos draugės negali atsitraukti nuo šeimos židinio ugnies. Savaitgalį dirbi arba darboholiškas pagirias leidi lovoje. Laiptinėje - vieni pensininkai arba jaunos laimingos šeimos. O jei ne laiptinėje, o name - ir tave gali pasiekti tik vilkai arba stručiai?
O tikiu, kad tiek Hobo, tiek Moteris, tiek dauguma šiais laikais panašiai ir gyvena. Beje, ne tik moterys (tiek vienišos, tiek ne), bet ir vyrai. Ypač jei jiems jau ne - niolika biggrin.gif

P.S. Vienintelė išeitis - tarnybinis romanas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 02 kovo 2005 - 17:19
QUOTE(hobo @ 2005 03 02, 15:10)
vadinasi neįsigilinai į temą. nes čia niekas čia nieko neveda. ir abi pusės savanoriškai ieško vienas kito.

Bet juk yra tarpininkas..
Temos antraštė tai: nepatiko-keičiu-dovanoju-rekomenduoju smile.gif Nu koks vyras žinodamas tokią antraštę bus savanoriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na skaičiau aš čia Rasmos postus, ir norėčiau truputėlį škišti savo trigrašį.
Paskelbiau tema, sakyčiau, juokais. Net netikėjau, kad tai aktyviai čia viskas vystysis. Iš tikrųjų tai neturiu jokių iliuzijų tokiu būdu rasti vyro (draugo). Bet jei netyčia bent viena su kažkuo susipažins tokiu būdu - why not? Bet pats procesas, kai trečias žmogus supažintina du, man visai neatrodo smerktinas arba kažkoks išsigimęs. Taip pat nemanau, kad tokie žmonės (kuriuos supažindina)yra lūzeriai. Yra didžiulė tikimybė, kad tiems žmonėms susitikti paties nėra jokių šansų. Jie dirba skirtingose sferose, gyvena skirtinguose rajonuose (nors sunkiai įsivaizduoju susipažinimą gatvėje g.gif ), gyvena gana ramiai. Net jei jie turi panašių interesų (pvz. lankosi teatre, kine), sunkiai įsivaizduoju, kaip ten žmonės susipažįsta. Arba pvz. jei moteris būna su vaiku, tūlas pilietis linkęs įsivaizduoti, kad namuose jų laukia išsiilgęs tėtis...
Tingiu išsiplėsti daug. Bet esmė aiški - jei tau daugiau nei kokie 25m., tu dirbi moteriškam kolektyve, nedalyvauji jokiose politinėse partijose (sako, ten diedų apstu biggrin.gif ), turi vaiką ir vakarus dažniausia leidi namie, tavo šansai, kad TAVE SURAS, sakyčiau sparčiai artėja prie nulio. Tai va, jei kas pažįsta tokių pat minčių kamuojama vyrą (kuris analogiškai dirba pvz. vyriškam kolektyve ir nepraktikuoja moterų kabinimo gatvėse) ir mane su juo supažindintu, nebūčiau jau tokia išdidi ir pabandyčiau susipažinti.
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 03 02, 15:17)
Rasma, esu tikra, kad nėra viskas taip jau beviltiška, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio mirksiukas.gif  Norint, kad vyrai tavęs "siektų", reikia bent jau būti ten, kur jie galėtų pasiekti ar nors seilę pavarvinti. O jei gyveni maršrutu darbas (moteriškas kolektyvas, tarkim) - namai? Tikimybė būti "pasiekiamoje vietoje"  dar mažėja, jei važinėji nuosavu automobiliu (kamštyje atidaryti langą ir pabendrauti su patikusiu vyriškiu per šalta). Po darbo būni pernelyg nusikalusi, kad norėtum kur nors eiti. Arba iš principo nemėgsti vaikščioti viena, o visos draugės negali atsitraukti nuo šeimos židinio ugnies. Savaitgalį dirbi arba darboholiškas pagirias leidi lovoje. Laiptinėje - vieni pensininkai arba jaunos laimingos šeimos. O jei ne laiptinėje, o name - ir tave gali pasiekti tik vilkai arba stručiai?
O tikiu, kad tiek Hobo, tiek Moteris, tiek dauguma šiais laikais panašiai ir gyvena. Beje, ne tik moterys (tiek vienišos, tiek ne), bet ir vyrai. Ypač jei jiems jau ne - niolika biggrin.gif

Teisingai tu Summer čia viską surašei. Bet jei žmogus taip nieko nemato, tai jis to žmogaus šalia ir toliau nepastebės. Aš suprantu..ateinu į vakarėlį, ten mane draugė pristato kokiam vyriškiui (kurį ji pakvietė turėdama galvoje tai, kad galbūt jam patiksiu ar jis patiks man) ir palieka mudu pasikalbėti. Gera dalykas. Piršlybos, bet subtilios. Na bet čia gi skelbimų lenta doh.gif Ir dar žmonės ne patys prisistato..
Pvz. kažkur pirmuose psl. :
Privalumai: sportiškas kūno sudėjimas
Trūkumai: viskas kas lieka nuo privalumų biggrin.gif

Aš visiškai tikiu, kad tas žmogus turi tikrai daugiau privalumų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 03 02, 15:23)
Na skaičiau aš čia Rasmos postus, ir norėčiau truputėlį škišti savo trigrašį.
Paskelbiau tema, sakyčiau, juokais. Net netikėjau, kad tai aktyviai čia viskas vystysis. Iš tikrųjų tai neturiu jokių iliuzijų tokiu būdu rasti vyro (draugo). Bet jei netyčia bent viena su kažkuo susipažins tokiu būdu - why not? Bet pats procesas, kai trečias žmogus supažintina du, man visai neatrodo smerktinas arba kažkoks išsigimęs.

Nesmerktinas suipažinimas toks, tikrai ne..bet kai pradėjau skaityti šią temą, tai radau tik kelis nepajuokiamus kandidatų pristatymus ir jie paskendo tarp tokių: turimos babkės, norima manekenė, mašinos markė, baisoka išvaizda, tikimybė ką nors nulipdyt.. biggrin.gif Vyras taip pristatomas tikrai man tampa panašus į kaip jūs pasakėt "lūzerį" ax.gif Nepykite, kad man toks įspūdis susidarė.
Atsakyti
Jūs kažkaip čia tuos mano postus sureikšminate g.gif
Atsakyti
Moterie (kazkaip labai ziauriai skamba man tas kreipinys biggrin.gif ), gera ideja: stot i kokia politine partija ir ten ieskot jaunikio.
Atsakyti
Taip gražiai prasidėjo tema... Nugi, kam nepriimtina tas supažindinimas per trečią asmenį, neis ir neskaitys šios temos. O jei ir paskaitys, tai pas veršį kaip karvė neis. tongue.gif
Rasma, tu geriau pažiūrėk į tai, kaip į patį naujausią susipažinimo būdą 4u.gif Kaip internetinės pažintys kažkada plačiajai visuomenei atrodė daugiau negu keistas reiškinys, o dabar pažiūrėk -niekas nesistebi. Tai gal ir šis būdas nieko jau čia tokio smerktino? g.gif Tik dar vienas būdas. Kam jis tinka- čiki, kam ne -irgi nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
visiškas briedas. rasma, kažko iki galo nedagalvojai. visada visiems piršliavo, reikia tradicijas gerbt ir puoselėt. be to, nereikia čia tiems diedams vaikščiot, mes čia juos aprašysim nupaišysim, jei rasim kurį, keliantį realesnį interesą, per až suausim strategiją supažindinimui- jei žmonės nepakeliantys žiaurios prozos, užvualiuosim, bus viskas lyg "netyčia"... Žodžiu, nelaidokim puikios idėjos, o stenkimės vardan rezultato. Aš, pvz., tam barui, kuriame mirkdama sutikau savo vyrą, amžinai dėkinga, jis, beje, irgi... sakėm, vaiką nuvesim parodyt... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti