Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(Viksva @ 2005 03 03, 09:57)
O gal las galite vyresnių kandidatu pasiūlyti  tongue.gif
Apie 50 metų

g.gif prašom laikytis eilės... rolleyes.gif
Atsakyti
Svetima, visi tavo postai saukia, nerasit jus vyru, nes geri zmonu nepalieka, o kurie palieka blogi, geri seniai vede ir .t.t.
O tema sita skirta butent vyro paieskom, tai as manau tavo postai siek tiek ne i tema. Tas pats butu jei skelbimu lentoj, skyrelyj pirksiu televizoriu, atsirastu kokia persona ir pradetu rasinet, kam tau tas televizorius, akis gadina, visokias smurtines programas rodo ir .t.t.

Alvyda,
O kam tą nėščią moterą palikt? Paluksim, kol pagimdysi

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Blondine, matai as labai nemegstu laiko gaist, eit ziuret i vyra, be to ne lt esu. Todel tu man pradzioj, aprasyk saviski, gal jis man netinka tai nei vargt nereiktu. O del skyrybu, gal hobo pakomentuotu, bus tie postai panaudoti pries tave ar ne? Hobo, padek aaaa!!!
Atsakyti
Bet kai uzpuole cia pora su kritiskom nuotaikom, tai niekas ir kandidatu nebesiulo biggrin.gif biggrin.gif
O as vis cia dairausi, turiu tokia mergaite, kuriai verkiant reikia diedo. Tiksliau jau motera sakyciau - netoli 30. Bet nei grazuole, nei charakterio auksinio. Ir kur jai vyra rasti????
Atsakyti
QUOTE(liusi @ 2005 03 03, 12:34)
Bet kai uzpuole cia pora su kritiskom nuotaikom, tai niekas ir kandidatu nebesiulo biggrin.gif  biggrin.gif
O as vis cia dairausi, turiu tokia mergaite, kuriai verkiant reikia diedo. Tiksliau jau motera sakyciau - netoli 30. Bet nei grazuole, nei charakterio auksinio. Ir kur jai vyra rasti????

Tai ir neras. nes aš ir gražuolė, ir charakterio auksinio, ir šiaip vaikščiojantis lobis, ir tai nerandu... cry.gif Kur jau čia su prastesniais duomenimis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi @ 2005 03 03, 13:34)
Bet kai uzpuole cia pora su kritiskom nuotaikom, tai niekas ir kandidatu nebesiulo biggrin.gif  biggrin.gif

taigi kaip jau sakė - "oi, čia gi diedais targavoja" biggrin.gif
Atsakyti
NETARGAVOJAM, o padedam JIEMS surasti nuostabia mergina, ar gyvenimo drauge, negi taip sunku suprast?
Kur hobo dingo?
Atsakyti
Pala, Alvyda, jei nieko nemaisau, tai tau jau turetu buti suorganizuotas pasimatymas? Bene busi vienintele, kuriai pasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi @ 2005 03 03, 13:04)
Pala, Alvyda, jei nieko nemaisau, tai tau jau turetu buti suorganizuotas pasimatymas? Bene busi vienintele, kuriai pasiseke 4u.gif

Na, apie pasimatymą dar anksti diskutuot, bet kontaktas užmegstas smile.gif
Atsakyti
Moterų organizacijų simpoziume viena pagyvenusi dama pasakoja, kaip reikia išsirinkti vyrą:
- Aš labai patenkinta, kad man vyrą išrinko tėvai.
- Kodėl? - nusistebėjo salėje.
- Matote, aš numirčiau vien nuo tos minties, kad išsirinkau jį pati!
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2005 03 03, 10:07)
Svetima, visi tavo postai saukia, nerasit jus vyru, nes geri zmonu nepalieka, o kurie palieka blogi, geri seniai vede ir .t.t.
O tema sita skirta butent vyro paieskom, tai as manau tavo postai siek tiek ne i tema. Tas pats butu jei skelbimu lentoj, skyrelyj pirksiu televizoriu, atsirastu kokia persona ir pradetu rasinet, kam tau tas televizorius, akis gadina, visokias smurtines programas rodo ir .t.t.

Alvyda,

thumbup.gif  thumbup.gif

Oi kaip linksma biggrin.gif
As gi ir sakau-naudokites proga, saunuoles jus-nuo nesciu ir neseniai pagimdziusiu lengviau vyrus nuviliot mirksiukas.gif
Tik paskui linkiu niekad nepastot ir negimdyt, nes tada daugiau sansu gera vyra islaikyt nepabegusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 03 kovo 2005 - 13:09
Svetima, cia ne i tema
Tik paskui linkiu niekad nepastot ir negimdyt, nes tada daugiau sansu gera vyra islaikyt nepabegusi

Ir nusisnekejai
Atsakyti