Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(svetima @ 2005 03 03, 11:04)
Acha, pasiskelbia ant stulpu, kad jau yra laisvi biggrin.gif

Beje cia yra viena logine klaida-vyrai palieka tik GERAS zmonas, o negeros arba pacios juos pameta arba su jom tiesiog ilgai ir laimingai gyvena ax.gif

Vadinasi, jei jau vyras paliko zmona, tai arba jis pats yra negeras, arba niekam tikes, nes tiesiog panaudotas ir ismestas-vot tak ta mirksiukas.gif

Pamiršai liaudies išmintį "nuo gerų žmonų vyrai nebėga smile.gif "

Beje, niekas gi ant stulpų nesiskelbia... Čia mūsų akylų forumiečių akys pamato ir paskelbia kitoms, kad žinotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 03 kovo 2005 - 11:14
QUOTE(svetima @ 2005 03 03, 11:04)
Acha, pasiskelbia ant stulpu, kad jau yra laisvi biggrin.gif

Beje cia yra viena logine klaida-vyrai palieka tik GERAS zmonas, o negeros arba pacios juos pameta arba su jom tiesiog ilgai ir laimingai gyvena ax.gif

Vadinasi, jei jau vyras paliko zmona, tai arba jis pats yra negeras, arba niekam tikes, nes tiesiog panaudotas ir ismestas-vot tak ta mirksiukas.gif

Jo, aha, taip. Visi išsiskyrę vyrai YRA BLOGI!!!!!! Niekšai, nevykėliai, impotentai ir visoks kitos briedas! Aš irgi taip galvoju! Nevedę vyrai yra senberniai, mergišiai arba mamyčių sūneliai. Našlių yra mažai ir jie yra nestabilios psichikos. Jišvada peršasi tuokia: turėk vedusį meilužį į visks nuormaliai!
Net palengvėjo..... Nebešoksiu aukščiau bambos. O jūs, ištekėjusios, ir turinčios gerus vyrus, dalinkitės. Negalima, esant vyrų trūkumui, pasiglemžti vieno ir laikyti tik asmeniniam naudojimui!!!
Svetima, galėtum žengti pirmą žingsnį ir parodyti gerą pavyzdį! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 03, 09:14)
nu svetima, man tai visai nieko būt pakelt gerą išmestą daiktą, dulkes nupūst ir naudot pagal paskirtį tongue.gif

Gera taip mirksiukas.gif Bet gi ismeta tik niekam tikusius biggrin.gif
Painiojates jus cia visos, tai gi aiskinu yra keturios grupes:geros zmonos, geri vyrai, blogos zmonos, blogi vyrai...

Pabega tik nuo geru zmonu ir tik blogi vyrai.
Pameta blogos zmonos blogus vyrus.
O geri vyrai anksti veda ir ilgai ir laimingai gyvena-vieni su gerom, o dar dazniau su blogom zmonom rolleyes.gif

Tai kokie sansai rast gera vyra antrineje rinkoje-nuliniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 03 03, 11:21)

Pabega tik nuo geru zmonu ir tik blogi vyrai.
Pameta blogos zmonos blogus vyrus.
O geri vyrai anksti veda ir ilgai ir laimingai gyvena-vieni su gerom, o dar dazniau su blogom zmonom  rolleyes.gif

Dar būna, kad geri vyrai, sutinka dar geresnę moterį ir jam pofig jo gera arba blogas žmona tuomet bukvaliai. Nes geri vyrai įsimyli staigiai ir be kompromisų mirksiukas.gif Taip kad, kuriai - gerų ar blogų žmonų kategorijai save bepriskirtum, tikybė tavo geram vyrui sutikus mane ir įsimylėti, yra gana didelė. Taip kad saugok savo gerą vyrą, kad mūsų keliai nesusikirstų mirksiukas.gif
Atsakyti
svetima, suprantu, kad tau hormonų lygio svyravimai, bet kitas depresijon varyt- ne lygis. Yra tų vyrų, yra, tikiu, visos rasit ir bus čiki. Blogų bobų pilna, susiranda kokį užsienio fruktą, pasigviešia la dolce vita, o puikiausią lietuvaitį palieka ant ledo. Ir taip toliau ir panašiai. Durniausia pozicija yra knerkt, kad ne, nėra, tai ir neieškokim, einam pas mane į svečius , pagersim, pasiguosim, kokie jie visi kiaulės. Varykit tada jau į barus,kavines ir kitas viešas girdyklas, ateis ten tokie pat sudaužytom širdim, o jūs juos ir paguosit. Be to, visokios vietos, kur automobiliai, sportas ir dar ka-kokios vyriškos pramogos. Juk neinat, pvz. batų pirkt į mėsos skyrių, tai ir vyrų ieškokit ten, kur jų yra. Net darbo vietą patarčiau bent jau paieškos periodui pasirinkt su vyrišku kolektyvu, daug dirbančių žmonių tarpe " služebnij roman : garantuotas reikalas. Vot taip.
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 03 03, 09:16)
Svetima, galėtum žengti pirmą žingsnį ir parodyti gerą pavyzdį!  drinks_cheers.gif

Gi sakiau, kad to daryt nezadu tongue.gif

Aisku visada gali atsirast kokia gudruole, kuriai prireiks mano gerojo vyrelio..Ypac jai lengva butu pasinaudot tuom, kad dabar esu nescia, paskui gimdysiu ir t.t.-vnz pirmyn, gudrutes, tikrai yra laiko ir sansu isiterpti... mirksiukas.gif
Tai ka dabar daryt-jei pabegs, tai as laikysiu, kad nebuvo jis toks jau ir geras, greiciau jau labai blogas cry.gif ...Nors gal kam atrodo, kad vyrai palike nescias zmonas yra tikri saunuoliai-gales dziaugtis radusios grynuoli...viskas releatyvu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 03, 09:29)
svetima, suprantu, kad tau hormonų lygio svyravimai, bet kitas depresijon varyt- ne lygis.

Kokie dar hormonu lygio svyravimai-ziuriu oponentems labai patogu yra prikaisioti mano nestuma..Atvirai pasakius man tai atrodo visiskai nekorektiska-as dabar kaip tik esu rami kaip belgas 4u.gif

O siaip turbut reiks garsiai ir tvirtai pareiksti- didzioji dalis to ka pasakiau yra gryniausi JUOKAI, kaip ir visa sita tema... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2005 03 03, 10:54)
Siule blondine, bet kazkur dingo. As laukiu nesulaukiu jos....

Ech, Ametista, nedingau aš niekur nedingau. Tik mane moraliniai klausimai kankina, mat oficialiai negaliu aš dar jo siūlyt, oficialiai jis dar mano skaitosi blush2.gif . Bet man negaila... Tik paskui kalta liksiu, o, kad liksiu tai faktas - aš visada dėl visko kalta lieku (čia apie jį ir mane).
Tai vat niekaip nesumąstau, ką čia padaryt, kad ir vilkas sotus būtų ir avis sveika. O kitai gal jis liuks diedas būtų, yra nemažai, kurios apie tokį svajoja. Gal tau pasakyt, kuriom gatvėm ir kada jis vaikšto, o tu jau paskui lyg netyčia jį nužvelk - įvertink, o paskui mąstysim toliau biggrin.gif biggrin.gif

Parašiau ir bijau, kad skyrybų metu šis postas bus panaudotas prieš mane verysad.gif
Atsakyti
Žiūriu jūs čia dalinatės nenušautos meškos kailį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 03 03, 11:29)
Gi sakiau, kad to daryt nezadu tongue.gif

...Nors gal kam atrodo, kad vyrai palike nescias zmonas yra tikri saunuoliai-gales dziaugtis radusios grynuoli...viskas releatyvu schmoll.gif

O kam tą nėščią moterą palikt? Paluksim, kol pagimdysi biggrin.gif
Atsakyti
Nuskambejo pranasinga kudkudakinanti ir kazkur girdeta giesme, kurios taip ir laukiau. -Esu vedus, esu nuostabi, viskuo patenkinta, mano vyras nuostabus, na o jei jis ne, tai bent jau vaizduotej turiu susikurus idealu stabuka, o jus durnos.
Pasakysiu, kad durniausias tas, kuris tik kritikuoja, visiskas zmogus pasyvas, nes siurbia kitu aktyviu zmoniu energija, pats yra bevertis, nes jokiu kurybingu ideju ir pasiulymu nerasta.

Su vyrais, tai vienai kas gera, tas kitai visiskai nevertinga ir net atstumia. Turim savus prioritetus, nera tobulu, visi zmones kazkuo lievi - tiek vyrai, tiek moterys.
Tarkim man svetimos ar rasmos vyras taip isgirtasis ne lepsis ir visoks kitoks tobulybe, na uz dyka nepaimsiu, nes kokios nors savybes ar isvaizda bus atstumiancios. Na o kandidatas, ju nuomone, atlieka, atbroskas kaip tik tai nu super tiks.
Man atrodo, jus kandidatu aprasymai labai rimtai uzglusino, kaip uz gryna piniga viskas. Kurybingiau gal ziureti i sia tema vertetu. Arba tada geriau skaitykit laikrasciuose susipazinkime, ten jums kaip tik.

Linksma.
Atsakyti
O gal las galite vyresnių kandidatu pasiūlyti tongue.gif
Apie 50 metų
Atsakyti