Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

QUOTE(lauryzi @ 2008 01 17, 16:24)
blink.gif oho, o tai greitai susitrauke tas pilvukas?????  mirksiukas.gif

Aha, antra savaite jau buvo beveik vietoj, gal tik kaip lasinukas atrode, o dabar jau visai nebeliko. lotuliukas.gif
Atsakyti
As per nestuma priaugau 20kg, tai manasis nieko nesake, bet dabar kai atgavau savaja ankstesne figura, tai primena, kad jau grazeju blush2.gif
Atsakyti
Per nestuma priaugau 18 kg (iki jo sveriau 54 kg). Per pirmas 2 sav po gimdymo numeciau 13 kg, o likusius 5 kg stengsiuosi islaikyti, nes vyras neatsidziaugia pasikeitusia figura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 01 19, 18:38)
Per nestuma priaugau 18 kg (iki jo sveriau 54 kg). Per pirmas 2 sav po gimdymo numeciau 13 kg, o likusius 5 kg stengsiuosi islaikyti, nes vyras neatsidziaugia pasikeitusia figura ax.gif

Wuau - kaip pavyko per dvi savaites tiek numesti???? blush2.gif
Atsakyti
is ligonines grizau su -13
per 3 men dar 15
paskui buvo atilis apie 5men, o paskui dar 8, vasara buvo dar 2 nukrite, bet per ziema prisiauginau atgal blush2.gif
Atsakyti
Pas mane is kart po gimdymo liko gal kokie 3-4 kg virssvorio, o vyras sake,kad as per plona,atrodau perkarusi. Dabar numeciau ta virssvori ir sveriu kiek pries nestuma, vyras sako,kad atrodau normaliai. Ne suprasi tu vyru!
Siaip as pati esu nepatenkinta tik vienu dalyku-pasikeituse krutine( sumazejo ir nukaro).
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2008 01 23, 14:34)
Pas mane is kart po gimdymo liko gal kokie 3-4 kg virssvorio, o vyras sake,kad as per plona,atrodau perkarusi. Dabar numeciau ta virssvori ir sveriu kiek pries nestuma, vyras sako,kad atrodau normaliai. Ne suprasi tu vyru!
Siaip as pati esu nepatenkinta tik vienu dalyku-pasikeituse krutine( sumazejo ir nukaro).

Va, del krutines, tai man irgi labai skaudu..... verysad.gif Visiskai nieko nebeliko... doh.gif Gal kurios mamytes galit patarti kokias liemenes nesiojat, kad bent ivaizdi sudaryti, kad visgi kazkas ten ideta i ta liemene... blush2.gif
Atsakyti
Vyras negali atsidžiaugt wub.gif Per nėštumą priaugtus 20 kg numečiau per pirmą mėnesį. Dabar dar svoris krenta. Sveriu mažiau nei prieš neštumą thumbup.gif Ne tik dėl svorio, šiaip formos padailėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
tik pagyrimai is vyro,po antro gimdymo atrodau idealiai o uzpakaliukas net man paciai nuostabus thumbup.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Buvau priaugus per 20 kg doh.gif . 10 nukrito iškart po gimdymo, keli vėliau, o dar kelis vis nešiojuosi su savim cool.gif . Bet pradėjus sportuoti, visas kūnas stangresnis paliko ir iš vyro išgirdau kažką panašaus į "pagaliau sulaukiau" doh.gif . Klausiau, ar labai baisiai atrodžiau, tai pasak jo normaliai kaip po neštumo ir gimdymo, bet dabar tipo kaip anksčiau doh.gif . Pati matau, kad dar toli gražu, bet ir džiaugiuosi, kad priekaištų nereikškia ax.gif .
Atsakyti
Na as maciau neigiama reakcija... Netycia lepteleti - o as tave pamilau tai visai kitokia... Tapau tik mama jo vaikams...
Uz tai ir nutruko viskas, jausmai pavirsutiniai matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina D. @ 2008 02 10, 03:35)
Na as maciau neigiama reakcija... Netycia lepteleti - o as tave pamilau tai visai kitokia... Tapau tik mama jo vaikams...
Uz tai ir nutruko viskas, jausmai pavirsutiniai matyt  smile.gif

Gaila, kad vyras neivertina situacijos - juk ne siaip pasikeicia kunas, o del labai svarbios ir mielos priezasties - leliuko wub.gif wub.gif wub.gif Stiprybes mamyte console.gif friends.gif
Atsakyti