Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 13, 16:44)
maniskis nieko nekritikuoja,nors striju tai liko tikrai laaaabai nemazai.o pati figura tai beveik kaip pries nestuma.manau,kad jei vyras tikrai myli,tai nekreips demesio nei i kelis papildomus kilogramus,nei i strijas,nei i celiulitus ir tt.juk myli ne vien tiktai isvaizda,bet ir moters vidu.... smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo neliko jokių kg ir suglebimų thumbup.gif Užtai dabar turiu +18kg blush2.gif Vyras kartais įgnyba į šoną ir pasako"ojojoi".Bet daugiau nieko. Jis puikiausiai supranta, kad kol kas negaliu skirti laiko sportui, o dietos laikytis irgi dar negalima. ax.gif
Atsakyti
man tai vyras sako kad as jam visokia pati graziausia (bet i vidu neilisiu ir neissiaiskinsiu kiek tame tiesos yra) ir kad svarbiausia kad as sau patikciau..o va cia ir beda, kad as tai i save ziuret negaliu, nors turbut niekada ir nebuciau patenkinta savim 100 procentu, vistiek rasciau prie ko prikibt..
Atsakyti
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas g.gif po gimdymo nesikeicia kunas- bent jau tokios mamos dar nesutikau, o strijos ne kuno pasikeitimas ir jas galima dalinai panaikinti, o papildomi kg tai paprasciausias apsileidimas. kad nescia , tai nereiskia, kad reikia ryti be saiko. ir del kg nereikia kaltinti nestumo, o tik save uz apkiautima. po antro ir man liko truputelis, bet cia as pati kalta.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 21:22)
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas  g.gif 

tai taip ir pasikeicia kad atsiranda papildomu kg,pilvas toli grazu nera plokscias doh.gif ir krutine nebe tokia stangri doh.gif ar galetum dabar ziuredama i veidrodi pasakyt kad arodai taip pat kaip ir 18-kos mirksiukas.gif manau ne,tai ko cia nesuprast,kunas irgi laikui begant keiciasi ir po gimdymo taip pat doh.gif skirtumas tik tas kad vienoms tie pokyciai mazesni ir galbut ne tokie pastebimi o kitoms ypac matomi doh.gif
Atsakyti
As kai mokiausi fiziologijos, mums destytojas sake, kad kai kurioms moteriskems po gimdymo pasikeicia hormonai ir jos pastambeja,net terminas kazkoks yra, ir tu ka nori daryk nevalgyk, sportuok svoris nekris, dar mintyse pagalvojau ne duok die man taip bus, as bent keturias tokias pazistu, negali numest svorio nors pries nestuma buvo sakaliukai ir svajojo bent kiek pastoret.
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2007 12 10, 15:36)
  Tik va pati sau nelabai patinku ir nebedristu nuoga rodytis  blush2.gif

va va... as irgi nedristu nuoga varinet jau jam pries akis. visur strijos... ir seksas man del to prastesnis nes as kompleksuoju del visu tu dalyku, striju, pilvo, paildomu kg.
QUOTE(gintuks @ 2007 12 11, 17:17)
Nu negali vyras atsidziaugti ir pasitikrinti kiekviena vakara  biggrin.gif

biggrin.gif ach tie vyrai. ir kuo juos taip tie papai zavi kartais galvoju?
QUOTE(netikėtai @ 2007 12 21, 09:29)
Vyras kartais įgnyba į šoną ir pasako"ojojoi".

mane irgi znaibo ir tikrina, kur as turiu lasiniu. kai atranda tai sako OOO... bjaurus jis... bet dabar sportuoju. nu is tikruju apteslejau, nors proporcijos panasios kaip seniau bet esu platesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturno_sesely: 07 sausio 2008 - 10:44
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 21:22)
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas  g.gif  po gimdymo nesikeicia kunas- bent jau tokios mamos dar nesutikau, o strijos ne kuno pasikeitimas ir jas galima dalinai panaikinti, o papildomi kg tai paprasciausias apsileidimas. kad nescia , tai nereiskia, kad reikia ryti be saiko. ir del kg nereikia kaltinti nestumo, o tik save uz apkiautima. po antro ir man liko truputelis, bet cia as pati kalta.

Reikia nepamiršt ir fiziologinių, ir genetinių dalykų.
Atsakyti
as kokia buvau iki gimdymo tokia ir likau kai pagimdziau nes nedaug svorio buvau priaugus tik kad striju daugiau atsirado bet jas tepu kremu ir po truputi jos maziau matosi zinau kad jos visai nedings bet svarbiausia nebus tokis ryskios blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
mane tai yrelis giria kad numeciau visa savo svori ir sake strijos jam grazu (kazin) doh.gif einu i soliariuma ir jau manau greit ju beveik visai nesimatys
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 01 07, 09:38)
tai taip ir pasikeicia kad atsiranda papildomu kg,pilvas toli grazu nera plokscias  doh.gif  ir krutine nebe tokia stangri  doh.gif  ar galetum dabar ziuredama i veidrodi pasakyt kad arodai taip pat kaip ir 18-kos  mirksiukas.gif  manau ne,tai ko cia nesuprast,kunas irgi laikui begant keiciasi ir po gimdymo taip pat doh.gif  skirtumas tik tas kad vienoms tie pokyciai mazesni ir galbut ne tokie pastebimi o kitoms ypac matomi  doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
o man sako,gal gali likt tokia kokia esi dabar? nes anksciau buvau liesoka tokia net 50 kg nesveriau, per nestuma 26 kg, o dabar praejus menesiui po gimdymo apie 60 kg. tai net nzn kaip cia ta savo svori islaikyt smile.gif nes jis labai sparciai krenta ax.gif nors as sau labiau patikau,kai buvau sakaliukas smile.gif
Atsakyti