QUOTE(aniaczka @ 2008 02 22, 18:26)
Na po gimdymo praejo jau daugiau negu metai, per situs metus priaugau 20kg , dabar esu stambesne negu buwau 9 men nescia, pati nelabai jauciuosi del tokios figuros, nemalonu, bet vyras kazkaip ne wisada supranta, zinau kad myli mane wis tiek, bet buwau isgirdus repliku, kad paziureciau i save kaip as atrodau , juk man tik 20metu, jo, jis tiesa pasake, man atvere akys, bet ka as galiu padaryti?
Nemanau, kad vyras turetu replikas tokias laidyti. As irgi buvau ir daugiau priaugusi, bet is vyro tokiu "komplimentu" negirdejau niekada, negrazu tai yra... mano vyras man padeda numesti svorio, kartu krosa begiojam, treniruojames, bet tik del to, kad as to noriu. Pats niekada nera pasakes kazko panasaus, ir sportuot nenori, bet savo noru man kompanija palaiko, tik dazniau isgirstu, kad be reikalo cia vargstu, jam ir taip grazi. Manau, kad tikrai svarbu artimo zmogaus nuomone, jeigu vyras nedaro is svorio dideles problemos tai ir gyventi lengviau. Manau, kad kai ieskai trukumu, tai ju visada rasi, ne svoris, tai nosis bus negrazi, ar ugio per mazai. Apskritai manau, kad ir stambus zmogus gali buti grazus ir laimingas (mylimas ir gerbiamas). Aisku, didelis ansvoris yra nesveika, taigi reiketu stengtis maziau valgyti, derintis produktus, bet tik nepradek dietu laikytis ir nepulk staigiai svorio mesti, tik po truputi, po truputi...