Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

as po per neštumą priaugau 40 kg blush2.gif , po gimdymo liko truputį virš 30 kg verysad.gif , metus laiko negalėjau mest svorio drl sveikatos cray.gif , bet vyras man niekad del to nepriekaištavo thumbup.gif , jis sakydavo nemato mano tokio papilnėjimo 4u.gif, bet buvo pora mano artimų zŽmoniu, kurie mane užgauliodavo cray.gif ...

O dabar aš jau esu netekus 20 kg thumbup.gif , ir nežadu sustoti, reikia susigražint buvusias formas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2008 02 21, 11:34)
as po per neštumą priaugau 40 kg  blush2.gif , po gimdymo liko truputį virš 30 kg  verysad.gif , metus laiko negalėjau mest svorio drl sveikatos  cray.gif , bet vyras man niekad del to nepriekaištavo  thumbup.gif , jis sakydavo nemato mano tokio papilnėjimo  4u.gif,  bet buvo pora mano artimų zŽmoniu, kurie mane užgauliodavo  cray.gif ...

O dabar aš jau esu netekus 20 kg  thumbup.gif , ir nežadu sustoti, reikia susigražint buvusias formas  thumbup.gif

Saunuole mamyte ploja.gif ploja.gif ploja.gif Nepasiduok fitness4.gif
Atsakyti
mano vyrui buvau pati graziausia nestumo metu, ir dabar esu (gimdziau pries pustrecio menesio). negirdejau nei patyciu, nei kazkokiu uzuominu, tik komplimentus. o jei pasiskundziu, kad negaliu i save ziureti, jis mane paguodzia, kad dar nedaug laiko praeje po gimdymo, kad atsistatysiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 20, 16:12)
Man irgi vienas vyro draugas nepagailejo tokiu "komplimentu"  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tai paskui ilgai atsigauti negalejau -taip grauziausi, kad tikrai papilnejusi buvau po gimdymo...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Taip ir kompleksa gali isivaryti....

irnesakyk.gif Tokie grazuoliai tegu pirma i save pasiziuri kaip atrodo, dauguma vaiksto su iki keliu nukarusiais pilvais ir kitiems nurodineja kaip turi atrodyti, nereikia kreipti demesio i tokia tustybe. mad.gif ban.gif
Atsakyti
Na po gimdymo praejo jau daugiau negu metai, per situs metus priaugau 20kg , dabar esu stambesne negu buwau 9 men nescia, pati nelabai jauciuosi del tokios figuros, nemalonu, bet vyras kazkaip ne wisada supranta, zinau kad myli mane wis tiek, bet buwau isgirdus repliku, kad paziureciau i save kaip as atrodau , juk man tik 20metu, jo, jis tiesa pasake, man atvere akys, bet ka as galiu padaryti?
Atsakyti
MB sako, kokia buvau, tokia ir likau. wub.gif Bet kaip sakant pati zinau , kad pasikeiciau, klubai truputi paplatejo, striju atsirado ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 02 22, 18:26)
Na po gimdymo praejo jau daugiau negu metai, per situs metus priaugau 20kg , dabar esu stambesne negu buwau 9 men nescia, pati nelabai jauciuosi del tokios figuros, nemalonu, bet vyras kazkaip ne wisada supranta, zinau kad myli mane wis tiek, bet buwau isgirdus repliku, kad paziureciau i save kaip as atrodau , juk man tik 20metu, jo, jis tiesa pasake, man atvere akys, bet ka as galiu padaryti?

Pabandykit maista sureguliuoti, daugiau judeti... fitness4.gif Pasportuokit su vyru daugiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 02 22, 18:26)

Nemanau, kad vyras turetu replikas tokias laidyti. As irgi buvau ir daugiau priaugusi, bet is vyro tokiu "komplimentu" negirdejau niekada, negrazu tai yra... mano vyras man padeda numesti svorio, kartu krosa begiojam, treniruojames, bet tik del to, kad as to noriu. Pats niekada nera pasakes kazko panasaus, ir sportuot nenori, bet savo noru man kompanija palaiko, tik dazniau isgirstu, kad be reikalo cia vargstu, jam ir taip grazi. Manau, kad tikrai svarbu artimo zmogaus nuomone, jeigu vyras nedaro is svorio dideles problemos tai ir gyventi lengviau. Manau, kad kai ieskai trukumu, tai ju visada rasi, ne svoris, tai nosis bus negrazi, ar ugio per mazai. Apskritai manau, kad ir stambus zmogus gali buti grazus ir laimingas (mylimas ir gerbiamas). Aisku, didelis ansvoris yra nesveika, taigi reiketu stengtis maziau valgyti, derintis produktus, bet tik nepradek dietu laikytis ir nepulk staigiai svorio mesti, tik po truputi, po truputi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emile: 22 vasario 2008 - 21:47
QUOTE(Emile @ 2008 02 22, 22:45)
Nemanau, kad vyras turetu replikas tokias laidyti. As irgi buvau ir daugiau priaugusi, bet is vyro tokiu "komplimentu" negirdejau niekada, negrazu tai yra... mano vyras man padeda numesti svorio,

....taip taip taip....vyras visada turetu savo zmona palaikyti... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada nesulaukiau kritikos. Po pirmojo vaiko gimimo net priekaištų sulaukiau, kad noriu atrodyti kaip 18-metė, nors man jau greit 30 biggrin.gif . Dabar priaugau apie 9 kg, nors tik prasidėjo 7-tas mėnuo, bet vyras kaip tik ramina, kad visiškai nepastorėjau, tik per pilvuką. Kažkaip labai morališkai palaiko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2008 02 25, 17:14)
Niekada nesulaukiau kritikos. Po pirmojo vaiko gimimo net priekaištų sulaukiau, kad noriu atrodyti kaip 18-metė, nors man jau greit 30  biggrin.gif  . Dabar priaugau apie 9 kg, nors tik prasidėjo 7-tas mėnuo, bet vyras kaip tik ramina, kad visiškai nepastorėjau, tik per pilvuką. Kažkaip labai morališkai palaiko  biggrin.gif .

Saunuolis vyrelis ir saunuole mamyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
po gimdymo sustambejau.ir pakankamai normalai ax.gif .bet vyrui tai netrukdo...kai paklausiu jo nuomones tai atrezia,kad grazi kaip visada...na zinoma ir krutine padidejo...tai cia jau giria biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bubulia @ 2008 02 26, 16:19)
po gimdymo sustambejau.ir pakankamai normalai ax.gif .bet vyrui tai netrukdo...kai paklausiu jo nuomones tai atrezia,kad grazi kaip visada...na zinoma ir krutine padidejo...tai cia jau giria biggrin.gif  lotuliukas.gif

Kaip pavydziu del krutines.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti