Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

biggrin.gif syki pora savaiciu po gimdymo juokais stumtelejau vyra ir jis uzsigavo uzpakali.Pyktelejo.Sakau "ko cia pykti?" tada jis mane stumtelejo ir sako "gal yra skirtumas ar kristi ant kauleto uzpakalio (kaip pas ji) ar kaip i minksta foteli(kaip pas mane biggrin.gif ) ,bet siaip daugiau rodos nieko bjauraus nera pasakes,tiesa ir komplimentais tryksta jau po laiko(kai pastojau antra syki gyre kokia grazi buvau pagimdziusi pirmaji biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 02 26, 22:07)
biggrin.gif syki pora savaiciu po gimdymo juokais stumtelejau vyra ir jis uzsigavo uzpakali.Pyktelejo.Sakau "ko cia pykti?" tada jis mane stumtelejo ir sako "gal yra skirtumas ar kristi ant kauleto uzpakalio (kaip pas ji) ar kaip i minksta foteli(kaip pas mane biggrin.gif ) ,bet siaip daugiau rodos nieko bjauraus nera pasakes,tiesa ir komplimentais tryksta jau po laiko(kai pastojau antra syki gyre kokia grazi buvau pagimdziusi pirmaji biggrin.gif )

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
is mano vyro puses tik komplimentai ir po 1 ir po 2. Bet pati jauciu, kad reikia visur numesti,reikia sportoti. O jus nepastebejote, kad vyrai irgi storeja kaip ir busima mamite biggrin.gif Kiek zinau tokiu atveju, kai zmona laukesi vyrai uzaugina gera "mazoli " biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras man niekada nieko nesako,kas galetu izeisti.na jis zino kad figura moteriai yra svarbi.pajuokauja zinoma,bet nepersistengia.As labai bijojau striju ir nukarusio pilvo.Bet striju maniskis nemato,pilvas daugiau maziau sulindo.O va vyras alpsta del mano krutines wub.gif po gimdymo ji padidejo viena ismiera iki D,o kadangi maitinau labai trumpai(taip jau nutiko verysad.gif ) tokia ir liko. bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš gimdymą, gan nemažai priaugdavau svorio, vyras kažkaip ramiai į tai reguodavo, pats lepindavo.Bet po gimdymų, viskas į savo vietas ir dar į minusą, vyras pradėdavo juoktis, kad iš krūtinės tik ''skūra'' blush2.gif beliko, nors dabar praėjus trims metams lyg ir viskas atsistatė mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodėl Jūs priaugate svorio? Nesilaikote dietų kaip iki gimdymo?Nebesportuojate? Nu nesuprantu kuom susijęs gimdymas ir svoris. Ir negimdžiusi pavalgau daugiau ir svoris šokteli. tiesiog mano sutrikusi medžiagų apykaita ir turiu labai laikytis ir su metais vis mažinti maisto porcijas. Tai mažu bereiklo verčiate viską gimdymui, ką?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 02 27, 19:20)
O kodėl Jūs priaugate svorio? Nesilaikote dietų kaip iki gimdymo?Nebesportuojate? Nu nesuprantu kuom susijęs gimdymas ir svoris. Ir negimdžiusi pavalgau daugiau ir svoris šokteli. tiesiog mano sutrikusi medžiagų apykaita ir turiu labai laikytis ir su metais vis mažinti maisto porcijas. Tai mažu bereiklo verčiate viską gimdymui, ką?

blink.gif
Man pirmas klausimas iskilo: ar tu buvai kada nescia g.gif
Dar nesutikau tokios nesciosios kuri nestumo metu dietos laikytusi....juk vaikuciui reikia maisto medziagu....o be to daznai pacios nesciosios sako, kad storeja tiesiog "is oro".......tai va ir kilogramu priauga.....juk cia normalu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 02 27, 18:20)

Man irgi taip atrodo, kad nesi buvusi nescia... Nes nescia ar pagimdziusi moteris taip nepasakytu.
Pries nestuma buvau 58kg ir 177 cm. Priaugau 12 kg, numeciau iki 61 kg siai dienai. Telpu i visus savo rubus.. TIK..Buvau nescia, tai kunas jau ne toks. Nes kai augini vaikeli pilve, tai pilvo oda tempiasi ir apskritai hormonai pakeicia VISAS formas.
Sportuok nesportavus, bet pasiekti tas formas kokios buvo pries nestuma bus trumpai sakant neimanoma. Bus galima pasiekti geru formu, bet jau nebe tokiu, kokios buvo. Bet cia tik gimdziusiai suprast..

Papildyta:
Tarp kitko, jei esate linkusi priaugti svorio ir viena diena lauksites vaikelio, tai pagimdziusi prisiminkit ka saket.. Vat tada sau keistai skambesit. Tada dalyvausit diskusijose kaip galima susitvarkyti kuna po gimdymo, nes busit tose paciose vezese..
Atsakyti
QUOTE(Nataly @ 2008 02 27, 15:18)
O jus nepastebejote, kad vyrai irgi storeja kaip ir busima mamite  biggrin.gif  Kiek zinau tokiu atveju, kai zmona laukesi vyrai uzaugina gera "mazoli "  biggrin.gif

Tikra teisybe thumbup.gif Maniskis su manim augino pilvuka hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
nesigiriu bet pries gimdyma turejau nepriekaistinga figura dabar truputi viskas pasikeite blush2.gif kai vyro klausiu ar as stora jis atsako kad 'normali". nemanau kad tai reiskia nestora bet ka jau padarysi reiks stengtis atgauti buvusias formas
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 02 27, 21:20)

Nu tu mazilele cia nesamone parasei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 02 27, 17:50)
blink.gif
Man pirmas klausimas iskilo: ar tu buvai kada nescia  g.gif
Dar nesutikau tokios nesciosios kuri nestumo metu dietos laikytusi....juk vaikuciui reikia maisto medziagu....o be to daznai pacios nesciosios sako, kad storeja tiesiog "is oro".......tai va ir kilogramu priauga.....juk cia normalu.... g.gif

Kaip ir buvau. Sūnus kitamet į pirmą klasę. Beje maitinau iki metų, nors pieno buvo, taip nusprendžiau kad pakanka.po gimdymo nukrito keli kg, nes labai žiūrėjau mitybą, nepriėsdavau vakarais. dabar taip ir likau(išskyrus krūtinę)
Papildyta:
Ps.: mamytės , nepykit, aš tiesiog visą gyvenimą "kovoju" kad nepriaugti svorio, be atsipalaidavimų per šventes. Nedavė Dievulis geros medžiagų apykaitos, tai reikia stengtis visais būdais.
Atsakyti