QUOTE(ajd @ 2008 02 27, 18:20)
O kodėl Jūs priaugate svorio? Nesilaikote dietų kaip iki gimdymo?Nebesportuojate? Nu nesuprantu kuom susijęs gimdymas ir svoris. Ir negimdžiusi pavalgau daugiau ir svoris šokteli. tiesiog mano sutrikusi medžiagų apykaita ir turiu labai laikytis ir su metais vis mažinti maisto porcijas. Tai mažu bereiklo verčiate viską gimdymui, ką?
Man irgi taip atrodo, kad nesi buvusi nescia... Nes nescia ar pagimdziusi moteris taip nepasakytu.
Pries nestuma buvau 58kg ir 177 cm. Priaugau 12 kg, numeciau iki 61 kg siai dienai. Telpu i visus savo rubus.. TIK..Buvau nescia, tai kunas jau ne toks. Nes kai augini vaikeli pilve, tai pilvo oda tempiasi ir apskritai hormonai pakeicia VISAS formas.
Sportuok nesportavus, bet pasiekti tas formas kokios buvo pries nestuma bus trumpai sakant neimanoma. Bus galima pasiekti geru formu, bet jau nebe tokiu, kokios buvo. Bet cia tik gimdziusiai suprast..
Papildyta:
Tarp kitko, jei esate linkusi priaugti svorio ir viena diena lauksites vaikelio, tai pagimdziusi prisiminkit ka saket.. Vat tada sau keistai skambesit. Tada dalyvausit diskusijose kaip galima susitvarkyti kuna po gimdymo, nes busit tose paciose vezese..