Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

doh.gif manajam vyrui jau pradeda patikti apkunesnes thumbup.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
tuoj bus metukai manajam maziui, o man dar vis like 11kg virs verysad.gif - galima sakyti po grizimo is ligonines nenumeciau nei vieno kg, nors ir maitinau 4 men. tiktai. verysad.gif
siap kartais tai pasijuokia is mano pilvuko rolleyes.gif sako gal tu nescia nestuke.gif doh.gif smagu jam pagnaibyti lasinukus- o man tai skauda blink.gif juokas juokais, bet reik sportuoti jau- bet niekaip neiseina- su mazuoju jau toks sportas gaunasi, o vakarais nera jau jegu. su aukle -problema, gyvenu ne paciam mieste ax.gif nu reik susitaikyt rolleyes.gif maziuks biski ugtels, reiks uzsiimti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai širdį paglostė vyro reakcija, kai grįžęs pamatė mane su senais, ne nestuke.gif rūbais - kokia tu kūda bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 17:24)
tai kad va,drauge ir depresuoja ir verkia  verysad.gif  o vyras tik zurnalus su ivairiausiom dietom kisa jai doh.gif  doh.gif ir kazkaip neviena toki pvz zinau kai po gimdymo vyrai taip uzseda savo zmonas,aisku tokios seimos gana daznai ir isyra,bet vistiek be galo skaudu tai girdeti ir mylimo vyro butu  doh.gif

Siusti toki vyra po velniu i visas keturias puse gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Vietoj to, kad palaikytu savo moteri, padetu jai greiciau atsigaut, jis ja tiesiog zlugdo schmoll.gif schmoll.gif Eilinis nesubrendes liausis mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 20, 15:49)
As apskritai esu tokia nuozmi: jei kas prie manes pasako kokia nesamone, izeidzia ar yra riboto mastymo, tai as nutyliu ir bunu mandagi, bet po to kertu sausai saka - bendrauju tik tiek kiek reikia, o jei galima, tai isvis nebendrauju. O kam? Jei zmogus net elementaraus supratimo neturi. Kaip sakau, niekam neduodu antro sanso mane iskaudint ar sunervint. Gerai, kad tokiu zmoniu mano gyvenime pasitaike mazai smile.gif

O del vyru stuobriu, tai kai pagalvoju, man isties gaila tu moteru, kurios po gimdymo dar turi su tokiomis nesamonemis taikstytis.

Gaila, kad tie vyrai nesupranta, kad palaikydami ir padedami savo moteriai atsistoti ant koju, inesa dideli pasitikejimo ir santykiu tvirtumo indeli i savo santuoka ar partneryste.

Juk naujai iskepta Mama atsigaus po kurio laiko ir vel suzydes  bigsmile.gif, tik vargu ar ta moteris gales kada vel pasitiketi savo vyru, jei negavo palaikymo jos vienu svarbiausiu momentu gyvenime..

Tikras santykiu zlugdymas..

Pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif  As tai megstu toki posaki: protingas supras, o durnius pasijuoks, bet i durnius ner ko demesio kreipt biggrin.gif  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amita: 16 kovo 2008 - 11:09
kame, susitvarkys tavo isvaizda, aisku reikia sau truputi padeti, bet tavo vyras saunuolis. Juk zmogu myli ne uz isvaizda, ne uzkazka, o tiesiog myli. Vienas zmogus pasake, kad myli moteri uztai, kas jis yra su ja...na tam tikrais atvejais santykis zmogu pakyleja, padaro geresni, skatina augti. manau, akd tavo vyras tave myledamas visokia skatina tave viduje buti tokia, kokia tu sau patiktum, o tave jis myli visokia.
o del kitu atveju..liudna, kad pvz. tokiam vyrui nepasiuloma irgi kokiu zurnalu su sportiskais, graziais vyrukais. Siaip as jam pakisciau koki zurnala su psichologo patarimais, kaip elgtis su zmna po gimdymo g.gif
gaila, kad nera tokio demo modulio, kai vyras galetu pajusti visus nestumo "dziaugsmus" pvz. pykinima, nugaros skausma, naktini varyma i tulika, gimdymo skausmus, gal tada patyrs ant savo kailio suvoktu, ka moteris pareina del vaiko ir kad reikalavimas mergaitisku formu po gimdymo yra tisiog kvailas, nes tikrai ne tas rupi.
Visoms jaunoms (naujoms) mamytems linkiu laimes ir supratingos vyru reakcijos..jus gi nuostabios, nes esate mamos, davusios gyvybe
Atsakyti
As tai pati po antro gimdymo pergyvenu kaip cia numest greiciau ta svori o vyras ramina kad,nenorek taip greitai numest,po truputi ir atsistatysiu.Mane labai palaiko.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 16, 12:29)
kame, susitvarkys tavo isvaizda, aisku reikia sau truputi padeti, bet tavo vyras saunuolis. Juk zmogu myli ne uz isvaizda, ne uzkazka, o tiesiog myli. Vienas zmogus pasake, kad myli moteri uztai, kas jis yra su ja...na tam tikrais atvejais santykis zmogu pakyleja, padaro geresni, skatina augti. manau, akd tavo vyras tave myledamas visokia skatina tave viduje buti tokia, kokia tu sau patiktum, o tave jis myli visokia.
o del kitu atveju..liudna, kad pvz. tokiam vyrui nepasiuloma irgi kokiu zurnalu su sportiskais, graziais vyrukais. Siaip as jam pakisciau koki zurnala su psichologo patarimais, kaip elgtis su zmna po gimdymo g.gif
gaila, kad nera tokio demo modulio, kai vyras galetu pajusti visus nestumo "dziaugsmus" pvz. pykinima, nugaros skausma, naktini varyma i tulika, gimdymo skausmus, gal tada patyrs ant savo kailio suvoktu, ka moteris pareina del vaiko ir kad reikalavimas mergaitisku formu po gimdymo yra tisiog kvailas, nes tikrai ne tas rupi.
Visoms jaunoms (naujoms) mamytems linkiu laimes ir supratingos vyru reakcijos..jus gi nuostabios, nes esate mamos, davusios gyvybe

4u.gif aciu uz gerus zodzius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
as labiau pergyvenu del likusiu kg. ir atsiradusio celiulito, nei vyras, jis mane myli tokia kokia esu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 03 16, 13:14)
As tai pati po antro gimdymo pergyvenu kaip cia numest greiciau ta svori o vyras ramina kad,nenorek taip greitai numest,po truputi ir atsistatysiu.Mane labai palaiko.

Taip ir turi buti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kažkaip labai greitai numečiau 11 kg iš 15,tai vyras kaip ir nemastebėjo,jog buvau apkūnesnė 4u.gif
Atsakyti
Pagnaibo ir mane blush2.gif Pasisaipo is pilvelio ar subiniuko, bet nepiktybiskai, svelniai. blush2.gif MAtau, kad noretu, kad buciau lieknesne, bet myli tokia kokia esu. Reiks jau imtis rimtesniu veiksmu, nes ir ppaciai atsibodo but druckei lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais pajuokauja meskuciu pavadina, bet taip tai nieko per daug nesako kad papilnejau, tik va vis svarsto ar krutine liks ir po zindymo toookia ar ne.... wink.gif
Atsakyti