o del vyru repliku tai ka as zinau - nebent pas jus vyrai kataloginiai, tai gal tada ir turi teise priekaistaut, o kai maniskis pats biski jau pilvuka pasiaugino, tai pergyvena labiau uz mane
esu is kuduju, tai neteko patirti to "antsvorio"..jau is ligonines grizau su krentanciom nestukiskom kelnem
o po poros savaiciu tilpau i savo iki nestuminius rubelius, bet pilvukas galetu buti stangresnis..vyras skatina sportuoti, bet ne del suprastejusios figuros(o gal ir del jos
), bet kad prasiblaskyciau, pailseciau nuo namu ir vaiku...kai tik susigules grafikas, tai butinai eisiu pasportuot, nes pati labai noriu
o del vyru repliku tai ka as zinau - nebent pas jus vyrai kataloginiai, tai gal tada ir turi teise priekaistaut, o kai maniskis pats biski jau pilvuka pasiaugino, tai pergyvena labiau uz mane
taip kad as jam turiu daugiu ko prikist nei jis man..arba abu vienodai galim viens kito pilvukus pagnaibyt
Po gimdymo komplimentų nesaulaukiau, bet ir kritikos taip pat
Buvau gerokai suapvalėjus
Šiaip sverdavau 54 kg, po gimdymo buvau 67 kg. Dabar jau susitvarkiau su savo kg
Na pas mane ir kas buvo tas ir liko,tie patys komplimentai
,nors ir dvieju vaiku mamyte ,bet tokia pat grazi kaip ir su vienu buvau
QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 03 19, 10:06)
Po gimdymo komplimentų nesaulaukiau, bet ir kritikos taip pat
Buvau gerokai suapvalėjus
Šiaip sverdavau 54 kg, po gimdymo buvau 67 kg. Dabar jau susitvarkiau su savo kg 
Saunuole
Priekaištų tai nesu girdėjusi
,net kai tik iš po ligoninės grįžau... su +15kg-jam aš visada graži
.
bet dabar,kai turim du kinderiukus,o mano figurytė tokia-kaip prieš vaikus..tai dažnai mane giria-sako,va kokia šaunuolė,du vaikus išnešiojo ir pagimdė,o laksto,kaip stirna. kitos negimdžiusios,taip gerai neatrodo,kaip mano žmona
nebesu ,kaip manekenė,ir krūtinė nebe tokia,kaip prieš vaikus... bet man smagu,kad mano žmogus taip apie mane šneka... o ir aš pati nebūčiau sau leidus apsileist,subobėt.Nors ir mama esu,ir metu ne 20,bet dar noriu gražiai atrodyt
bet dabar,kai turim du kinderiukus,o mano figurytė tokia-kaip prieš vaikus..tai dažnai mane giria-sako,va kokia šaunuolė,du vaikus išnešiojo ir pagimdė,o laksto,kaip stirna. kitos negimdžiusios,taip gerai neatrodo,kaip mano žmona
Mano vyras tik save kritikuoja tipo pilva turi nors jis nera ten toks didelis ir sportuoja o apie mane tyli, kai viena karta paklausiau ar labai pasikeiciau jis atsake kad tai normalu as juk po gimdymo ir vel nukreipe i save tipo jo pilvas tai nera jokio pasiteisinimo.
Nupirko man abonenta i sporto kluba, bel del to kad as pradejau zisti tipo as namie su vaikais o jis sau sportuoja.
Bet matau kai jis mane stebi is sono, juk jis vyras
bet komplimentu nesulaukiu
jei labai jam patikciau tai turbut po zvilgsnio tikrai ka nors gero pasakytu bet deja....
Nupirko man abonenta i sporto kluba, bel del to kad as pradejau zisti tipo as namie su vaikais o jis sau sportuoja.
Bet matau kai jis mane stebi is sono, juk jis vyras
QUOTE(rritukas @ 2008 03 20, 12:33)
Priekaištų tai nesu girdėjusi
,net kai tik iš po ligoninės grįžau... su +15kg-jam aš visada graži
.
nebesu ,kaip manekenė,ir krūtinė nebe tokia,kaip prieš vaikus... bet man smagu,kad mano žmogus taip apie mane šneka... o ir aš pati nebūčiau sau leidus apsileist,subobėt.Nors ir mama esu,ir metu ne 20,bet dar noriu gražiai atrodyt 
Man taip pat pavyko sugrizti i savo formas po dvieju vaikuciu...
QUOTE(Tiosyte @ 2007 10 23, 10:43)
Po gimdymo, kai pradejau siek tiek kudeti, vyras dziaugesi, kad grysta senoji zmona (ta prasme ne tokia stora ir sutinusi). Dabar dar turiu 7kg virsaus, tai kartais lepteli, kad sportuot
Nepykstu del to ant jo. Pati suprantu, kad reiktu prisiverst pasportuot
nesusidūriau su tokia bėda, ir tiesą sakant negaliu suprast tokių vyrų, kurie priekaištauja savo moterims dėl nėštumo metu pasikeitusio kūno
QUOTE(lidukas @ 2008 03 20, 17:57)
nesusidūriau su tokia bėda, ir tiesą sakant negaliu suprast tokių vyrų, kurie priekaištauja savo moterims dėl nėštumo metu pasikeitusio kūno
juk nėštumas ir pogimdyvinis periodas-laikina, viskas praeina, sugrįžta į savo vėžias ir kūno formos 
O as manau, kad turi trupuciuka kibinti, kad butu stimulas keistis i gera....
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 20, 17:09)
skatinti ir padėti
QUOTE(rritukas @ 2008 03 20, 18:14)
juk pačios matom savo kūną ir pastebim kurioj vietoj ko ten per daug ar per mažai
nei kritikos, nei pagirimu nesulaukiau, tiesa, kol buvau nescia sakydavo, kad neisivaizdavau taves su pilvu, bet visai tinka
as pati ka nors dazniau kritisko apie save pasakau, tai jis sako nenusisneket, viskas gerai yra