Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

aciu sirdingai turbut,kad paguodei tikrai ir galutinai aciuks.gif biggrin.gif buvomalonu pabendrauti smile.gif tikiuosi uzsuksim dazniau cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 26, 16:53)
na maniskis,tai nera manimi patenkintas ir tai lab liudina,nors ir nesu storule sveriu 66kg ugis167cm cia toks svoris po antrojo vaikelio,o pries tai sverdavau 60kg. pas mane lyg ir viskas butu tvarkoje,bet sioks toks pilvelis atsirado,tai jam jis ir kliuva uz akiu verysad.gif nors pats,tai pilvotas ir tikrai ne manekenas biggrin.gif as jau pradedu galvot,kad vyras manes nemyli verysad.gif

As jaunikle, bet pasisakysiu kaip man atrodo tongue.gif
Tikrai nekreipciau i vyro tokias pastabas, o atsauciau, kad pasiziurek i savo pilvuza biggrin.gif
Nes pas mane pacia buvo like keli nepageidaujami kg po gimdymo, po to metu dar keli dasidejo blush2.gif Nors vyras ne zodzio nesake, o tik, kad jam taip dar geriau bigsmile.gif , bet as pati pradejau susilaikyti. T.y. kaip jau minejo viena mamyte, nevalgau po 19 val. ( su 18 val. per sunku blush2.gif ), ir ka - grizau prie savo kg, kokie buvo iki gimdymo thumbup.gif Aisku pasitaiko vakaru, kai uzvalgau ir po 19val., bet kol kas viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi dabar sveriu tiek pat, kiek pries nestuma, dideliu pokyciu nera. Vyrui patinka mano padidejusi krutine, bet kartais "igelia" del glebtelejusio pilvuko. Nors jam reiketu patylet, nes jis pats priaugo apie 20 kg nuo mano nestumo smile.gif
Atsakyti
sakoma,kad vyrai ,kai laukiasi zmona,tai ir jie laukiasi lotuliukas.gif maniskis taipat pilvotas,bet man repliku,tai negaili doh.gif
Atsakyti
na as iki nestumo buvau 175 ir 60 kg,devinta menesi nescia 85,o po gimdymo praejus 1men 68,po 2men 65,o dabar 61.siaip valgau viska ,ypac MD MAGDONALDO greita maista,bet kazkaip ok viskas.nesu lieknute,gelbejimo rata turiu,stryju,ir 2 nukarusius daikciukus 4u.gif bet vyrui grazu,bent taip sako biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskis nieko nesako, bet palaiko mane kai einu sportuoti. Pabuna su mazule ir net valgo su manim maziau. Mano ugis 164cm,o svoris 75kg. Esu stora doh.gif Pries nestuma sveriau 60kg, o po pirmos dukryte buvau numetus iki 50kg, kol i Airija neatsikrausciau biggrin.gif
Tiesiog paciai nemalonu,kai vakare nusirengiu, guluosi i lova, o ant saves matau lasiniu kruva- nekaip jauciuosi ir neatsipalaiduoju galvoti apie tai unsure.gif
Atsakyti
Nesu nei kūda, nei stora, prieš nėštumą tokia pat buvau. Tik dabar keliais kg mažiau sveriu, bet manau čia dėl to, kad krūtinė dviem dydžiais sumažėjo tongue.gif , tuo pačiu ir nukaro blink.gif . Bet vyras niekad blogai neužsiminė, tik giria ax.gif .
Atsakyti
Kai buvau nėščia dažnai "balionu, storuliku" vadino. Dabar jokio dėmesio nekreipia (liko gal 5kg numest), nes jau kaip ir nebėra skirtumo kaip atrodau (jei paklausčiau, matyt atsakytų "normaliai", kad nereiktų per daug gilintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Svarbu valgyt būtų padaryta ir namai sutvarkyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano figura visai nepasikeite, tik va atsirado 3strijos nedidukes ant pilvo. Tad ir as ir vyras labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis tai krutine tik pagiria, visa kita susilaiko komentuot. nors nelabai ir liko ka komentuot, svori numeciau. tik del rubu pirkimo sako palaukt ir primena kaip praejus 3sav po gimdymo ndzinsus pirkau, kurie dabar oj kaip kaba biggrin.gif
Atsakyti
Na o as sulaukiau po ilgo tylejimo:
siryt valgiau desertine varske,o jis sako, geriau nesaldzia valgytum, paklausiau kodel ir sulaukiau komentaro, kad noriu taves kudos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,MAN PO ANTRO GIMDYMO LIKO OOO KIEK KG blush2.gif ,BET VYRAS SUPRATINGAS IR JOKIU REPLIKU NESAKE smile.gif ,BET KAI TIE NELEMTI KG PRADEJO TIRPTI TAI SULAUKIAU DAUG GRAZIU ZODZIU ax.gif
Atsakyti