Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

mylėjo labai mane iki gimdimo, o dabar dar labiau myli(nors ir priaugau kg), kai turim savo atžalėlę. wub.gif
Atsakyti
O as savajam nebegrazi, nors dar labai tik trecia savaite po gimdymo, bet visai nebedaug liko numesti bigsmile.gif O vakar ir ranka pakele mano brangusis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 26, 12:39)
O as savajam nebegrazi, nors dar labai tik trecia savaite po gimdymo, bet visai nebedaug liko numesti  bigsmile.gif O vakar ir ranka pakele mano brangusis  verysad.gif

Man tikrai nuosirdziai taves gaila, kaip supratau tai tu jam NIEKADA nebuvai nei grazi nei brangi, jei sugeba taip elgtis, as siusciau ji toooooli.....
Atsakyti
O as savajam nebegrazi, nors dar labai tik trecia savaite po gimdymo, bet visai nebedaug liko numesti  bigsmile.gif O vakar ir ranka pakele mano brangusis  verysad.gif

siaubas blink.gif vaiku ir juo rupiniesi, o cia tau ir aciu pasake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 11 26, 14:09)
Man tikrai nuosirdziai taves gaila, kaip supratau tai tu jam NIEKADA nebuvai nei grazi nei brangi, jei sugeba taip elgtis, as siusciau ji toooooli.....

drinks_cheers.gif
Jei jis taip elgiasi su tavimi, geriau salia tokio vyro netureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 26, 10:39)

aukstyn galva, pasitemk, nail.gif pasidazyk, susisukuok ir mylek save wub.gif ,o tokie vyrai gun_rifle.gif neverti moteru meiles ir demesio
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 26, 13:39)

Tu ne svorio metimu rūpinkis, o atsigauk dorai po gimdymo, sustiprėk įvairiapusiškai.
Tas šiknius, tau kojas bučiuot tūrėtų, o ne savo nevykūsį vyriškumą demonstruot. gun_bandana.gif
Atsakyti
Problemų dėl meilės ir kažkokio kito požiūrio nėra. biggrin.gif Tik myli dar labiau wub.gif kaip ir aš jį wub.gif Mano vyrui patinka rubenso moterys, todėl tik džiaugiasi, kad svorio priaugau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 26, 11:39)

Na tokiam vyrui kai kalčiau į galvą, tai pamirštų viską pasaulyje. Maniškis žino mano nuomonę apie visokius rankų kėlimus ir pan. Jau kitą dieną butų daiktai sukrauti už durų.

O šiaip tai linkiu sėkmės jums abiems auginant leliuką ir ieškant bendro sutarimo ir supratimo tarpusavy. Sėkmės
Atsakyti

Sveikute,mano tai pirmas narkomanas buvo kaip sakoma liubov morkov,as gera ,grazi mergicka isimykejau toki brudeli verysad.gif .pati nekarto nesu ragavus to slamsto,bet pamylau.likdavom be pinigu,viska isnesdavo,kentejau.Bet gimus sunuj,kaip is naujo gymiau!!!!zinoma prireike laiko ,kad galutinai ji palikciau,isejau pas tevus. blush2.gif blush2.gif blush2.gif jie net lengviau atsikviepe.atejdavo kartais,bet vaiko jam nedodavau,taip pobiski jo atsikraciau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar sunuj jau 5m.nuejau dirbi visa diemesi atiduodavau vaikui!as buvau jam pati graziausia,sauniausia 4u.gif 4u.gif .Susipazinau su dabartiniu vyru,pagimdziau jam sunu biggrin.gif .iki nestumo buvau vadinama \sakaliu\,jam tai patiko,bet pagimdzius mano apimtis padidejo 2didziais,ir vistiek jam patinku,atsejt yra uz ko paimt wub.gif wub.gif wub.gif .taigi jej myli ,tai ir myles,svarbiausia kad mes mamytes pacios save myletumem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2008 11 26, 15:05)
aukstyn galva, pasitemk, nail.gif pasidazyk, susisukuok ir mylek save  wub.gif ,o tokie vyrai  gun_rifle.gif  neverti moteru meiles ir demesio

viskas padaryta nail.gif flirt.gif didis.gif

QUOTE(Šarlote @ 2008 11 26, 15:37)
Tu ne svorio metimu rūpinkis, o atsigauk dorai po gimdymo, sustiprėk įvairiapusiškai.
Tas šiknius, tau kojas bučiuot tūrėtų, o ne savo nevykūsį vyriškumą demonstruot. gun_bandana.gif

QUOTE(natalikas @ 2008 11 26, 19:09)
Sveikute,mano tai pirmas  narkomanas buvo kaip sakoma liubov morkov,as gera ,grazi mergicka isimykejau toki brudeli verysad.gif .pati nekarto nesu ragavus to slamsto,bet pamylau.likdavom be pinigu,viska isnesdavo,kentejau.

Mano pirmasis alkoholikas buvo, ranka kele, tai issiskyrem - vaika viena uzauginau. O dabar, ziuriu, istorija kartojasi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 27, 14:13)
viskas padaryta nail.gif flirt.gif didis.gif
Mano pirmasis alkoholikas buvo, ranka kele, tai issiskyrem - vaika viena uzauginau. O dabar, ziuriu, istorija kartojasi  mastau.gif

Geru vyru tikrai yra, tik deja toki rasti nevisada pavyksta is pirmo ar net antro ir trecio karto, tad linkiu sekmes ir tikiu kad atsiras zmogus kuris vertins tave tokia kokia esi, o su saviskiu manau vertetu skirtis nes jei ranka pakele viena karta ir dar praejus 3 savaites po vaikelio gimimo tai pakels ir veliau ir ta matys vaikai doh.gif Tikrai linkiu sekmes ir nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 11 27, 13:20)
Geru vyru tikrai yra, tik deja toki rasti nevisada pavyksta is pirmo ar net antro ir trecio karto, tad linkiu sekmes ir tikiu kad atsiras zmogus kuris vertins tave tokia kokia esi, o su saviskiu manau vertetu skirtis nes jei ranka pakele viena karta ir dar praejus 3 savaites po vaikelio gimimo tai pakels ir veliau ir ta matys vaikai doh.gif  Tikrai linkiu sekmes ir nenusimink 4u.gif

Aciukas 4u.gif Astuonis metus antrojo ieskojau ir vistiek nevykusiai doh.gif
Atsakyti