Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 27, 14:13)
viskas padaryta nail.gif flirt.gif didis.gif
Mano pirmasis alkoholikas buvo, ranka kele, tai issiskyrem - vaika viena uzauginau. O dabar, ziuriu, istorija kartojasi  mastau.gif

Na man pasiseke labiau,mano antras jau viska prageres yra drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,taigi deabeta uzdirbo 4u.gif .kaip tik tada ir susipazinom.taigi esu pati laimingiausia zmona thumbup.gif thumbup.gif .zinoma deabetas BLOGAI verysad.gif ,bet nuolatynis demesis,meiles zodziai,rupinimasis manim ir vaikais taiGERAI. wub.gif wub.gif wub.gif ir su vaiku buvau viena 3m.ir nenumiriau be vyru demesiu,netas rupejo.o su vyru darbe susipazinaujau 2m.bus kaip kartu ir viskas kaip pirma diena apsigyvenus kartu.nors susitokem kai pasijutau nescia,vaikusiuj 3men.bet manau gyvenimo patirtis turi but pritaikoma bet kokioj situacijoj.nereikia piktis su vyru jej jusu mamouse virauja meile,bukim gudrios ir meilios,o kai sunus paaugs tegul tetis jau krepsininka pats augina cool.gif cool.gif cool.gif iki 3m.tai musu pagrindinis darbas,jej tetis uzdirba daugiau ir gali rupintis seimos gerove mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2008 11 27, 14:16)
Na man pasiseke labiau,mano antras jau viska prageres yra drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ,taigi deabeta uzdirbo 4u.gif .kaip tik tada ir susipazinom.taigi esu pati laimingiausia zmona thumbup.gif  thumbup.gif .zinoma deabetas BLOGAI verysad.gif ,bet nuolatynis demesis,meiles zodziai,rupinimasis manim ir vaikais taiGERAI. wub.gif  wub.gif  wub.gif ir su vaiku buvau viena 3m.ir nenumiriau be vyru demesiu,netas rupejo.o su vyru darbe susipazinaujau 2m.bus kaip kartu ir viskas kaip pirma diena  apsigyvenus kartu.nors susitokem kai pasijutau nescia,vaikusiuj 3men.bet manau gyvenimo patirtis turi but pritaikoma bet kokioj situacijoj.nereikia piktis su vyru jej jusu mamouse virauja meile,bukim gudrios  ir meilios,o kai sunus paaugs tegul tetis jau krepsininka pats augina cool.gif  cool.gif  cool.gif iki 3m.tai musu pagrindinis darbas,jej tetis uzdirba daugiau ir gali rupintis seimos gerove mirksiukas.gif .

O jei tetis nieko neuzdirba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 27, 15:47)
O jei tetis nieko neuzdirba?  mirksiukas.gif

na jej neuzdirba ,tai tingynis ir dikaduonis,dar ir ranka kekia,kuria sulauzit vertietu!!!! g.gif g.gif g.gif ,nesu pasikielusi ar panasiai,tiesiog su pirmu tek iskentejau,kad visi tokie drinks_cheers.gif ,man ta Daikta primena blink.gif blink.gif blink.gif .mano dabartinis vyras prekyboj sandelininlu dirba,kartais xalturos turi blush2.gif ,taip ir gyvenam,as uz vaikuti gaunu,viskas i seima eina.o nou pirmo net alimentu nereikalavau,jikai pamaciau po metu kai issiskirem,na uzbaigtas narkomanas ir liko. doh.gif doh.gif doh.gif tegul daugiau ant nuodu turi,As esu laiminga kad laiku pabegau.nors ir po to dar reikejo pakovot del laimes.AS MANAU<KAD KAD KIEKVIENAS GERAS ZMOGUS TURI RAST SAVO LAIME SALIA KITO GERO ZMOGAUS,TIK KARTAIS MES TO NEPASTEBIM,Nes jej ne visa ta virtyne nesekmiu,as nebuciau radus savo laimes. wub.gif wub.gif wub.gif ,nors man tik27m.ir visas gyvenimas dar pres akys ,bet as stengsius kad buciau savo vyrui pati graziausia, blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2008 11 27, 15:10)
na jej neuzdirba ,tai tingynis ir dikaduonis,dar ir ranka kekia,kuria sulauzit vertietu!!!! g.gif  g.gif  g.gif ,nesu pasikielusi ar panasiai,tiesiog su pirmu tek iskentejau,kad visi tokie drinks_cheers.gif ,man ta Daikta primena

Saunuole thumbup.gif Linkiu tau stiprybes ir seimynines laimes drinks_cheers.gif
Gal kada ir man pasiseks, nors jau busiu su dviem suneliais ir metu jau 32 g.gif wub.gif O jei ne, tai busim laimingi ir be tevelio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 27, 16:23)
Saunuole thumbup.gif Linkiu tau stiprybes ir seimynines laimes drinks_cheers.gif
Gal kada ir man pasiseks, nors jau busiu su dviem suneliais ir metu jau 32 g.gif  wub.gif O jei ne, tai busim laimingi ir be tevelio  bigsmile.gif

ACIU rolleyes.gif .o del vaiku ir metu,tai kaip sakoma\sorokpiat baba jagodka opiat\,taigi mes iki 45m.nuostsbus ziedai mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ,ir po 45yra laime tuo isitikinau,vieno draugo mama kuriai kaip tik 47m,kuri visa gyvenima atidave sunui,sutiko nuostabu vyra susitouke ir isvsziavo i anglija!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jis anglas,bet kiek jai teko jo laukt g.gif ,bet sulaukeSAVO LAIME,IR NEPALIAIDO thumbup.gif thumbup.gif
MES ESAM NUOSTABIOS KOKIOS BEBUTUMEM,TIK TIEM VYRAMS KURIE ISTIKRUJU MUS MYLI!!!!Ir jej as budama 50kg.susipazinau su savo vyru,buvau jam pati graziausia,dabar esu65kg.ir vis dar esu pati pati,ir kai sakau kad o jej nenumesiu,tai jis sipsosi,ir sako presiuka pakacialink ,kad oda susitrauktu,o klubus ir uspakaliuka palik kokie yra!!! wub.gif wub.gif wub.gif vat ir jauciasi palaikimas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nereaguoja aš jam graži visada, čia aš pati kompleksuoju dėl tų pasikeitimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2008 11 27, 23:35)
Nereaguoja aš jam graži visada, čia aš pati kompleksuoju dėl tų pasikeitimų  doh.gif

vat butent,musu moteru problema, g.gif .Nezinau kaip kitu mamyciu vyrai ,bet mano vyrelis sako,kad visu pirma turiu but grazi tik jam!!!! wub.gif wub.gif wub.gif ir jej jis sako kad mano pastorejes uzpakaliukas grazus ,vadinas tai tesa,juk as buvau kudute,ir jej jis sako,kad man tinka trumpas sijonas,vadinasi jis man tinka wub.gif wub.gif wub.gif.nors vysa gyvenima kompleksavau del savo svorio verysad.gif 1.70m-50kg.ir sijonu nenesiojau visai.o dabar man patinka,kad as galiu dziugint savo vyra uzdedant sijona 4u.gif 4u.gif 4u.gif .gal jokingai skamba,bet jis daro mane labiau pasitikincia savim. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mano vyras ne is tu, kuris komplimentais zmonai svaistosi (deja kitom kartas nuo karto nepagaili), o galetu...per gimdyma priaugau labai daug svorio 25 kg...dabar liko 7 kg. vyras nieko nesako, bet zinau, kad nesu jam labai grazi siuo metu...jam patinka plonos verysad.gif pradejau sportuot...bet dietos laikytis neprisiverciu, kai sedi su vaiku per diena...reikia aktyvesnio gyvenimo. kad ne maistas galvoj butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2008 11 28, 10:18)
vat butent,musu moteru problema, g.gif .Nezinau kaip kitu mamyciu vyrai ,bet mano vyrelis sako,kad visu pirma turiu but grazi tik jam!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif ir jej jis sako kad mano pastorejes uzpakaliukas grazus ,vadinas tai tesa,juk as buvau kudute,ir jej jis sako,kad man tinka trumpas sijonas,vadinasi jis man tinka wub.gif  wub.gif  wub.gif.nors vysa gyvenima kompleksavau del savo svorio verysad.gif 1.70m-50kg.ir sijonu nenesiojau visai.o dabar man patinka,kad as galiu dziugint savo vyra uzdedant sijona 4u.gif  4u.gif  4u.gif .gal jokingai skamba,bet jis daro mane labiau pasitikincia savim. thumbup.gif  thumbup.gif

Pas mane panasiai blush2.gif Buvau 51kg. su 171 ugiu. Na tai dziusna visi ir vadino, o vyras labai mylejo ir tokia tongue.gif O dabar turiu truputi daugiau, bet mano vyras dar laimingesnis, liepe nesilaikyti jokiu dietu, nes nera nieko nei per mazai, nei per daug lotuliukas.gif As jam pati graziausia thumbup.gif Ir niekada nepamirsta to pamineti, o tie komplimentai man taip pat suteikia daugiau pasitikejimo savimi thumbup.gif Pradzioje kazkiek pati pergyvenau, bet dabar jau nebe schmoll.gif Aisku stengiuos per daug neatsipalaiduoti, kad to svorio dar daugiau nedasidetu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuxxx: 28 lapkričio 2008 - 10:17
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 11 28, 12:16)
As jam pati graziausia  thumbup.gif  Ir niekada  nepamirsta to pamineti, o tie komplimentai man taip pat suteikia daugiau pasitikejimo savimi  thumbup.gif  Pradzioje kazkiek pati pergyvenau, bet dabar jau nebe  schmoll.gif  Aisku stengiuos per daug neatsipalaiduoti, kad to svorio dar daugiau nedasidetu  blush2.gif

thumbup.gif liuks tavo vyriokas...tikrai labai pasitikejimo suteikia....
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 28, 10:38)
na mano vyras ne is tu, kuris komplimentais zmonai svaistosi (deja kitom kartas nuo karto nepagaili), o galetu...per gimdyma priaugau labai daug svorio 25 kg...dabar liko 7 kg. vyras nieko nesako, bet zinau, kad nesu jam labai grazi siuo metu...jam patinka plonos  verysad.gif pradejau sportuot...bet dietos laikytis neprisiverciu, kai sedi su vaiku per diena...reikia aktyvesnio gyvenimo. kad ne maistas galvoj butu... ax.gif

Bus tau mamuk aktivesnis gyvenimas,kai vaikutis vaiksciot prades,as paskuj pirma nespiedavau,jis aktivus labai : lotuliukas.gif lotuliukas.gif .tai namai aukstin kojom buva,bet tuo momentu pas tievus kaime gyvenau,tai 100kvadratu namai,ir kiemas be masinu ir svetimu zmoniu lafa jam buvo, thumbup.gif thumbup.gif ,tai tik spek paskuj.
nezinau mamukai,tai tik mano nuomone,mes savo vyrams padovanojom pati nuostabiausia dalika,VAIKUTI,juk kam zmones seimas kuria g.gif .Ir po gimdimo jis ne apie musu svori galvot turi,o apie musu geros nuotaikos bukle,juk mes turim maitint vikuti,rupintis juo . tegl pabando visa diena vienas su vaikuciu pabut thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuprotetu,maniskis ziiino,todel ir supranta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2008 11 28, 13:57)
Bus tau mamuk  aktivesnis gyvenimas,kai vaikutis vaiksciot prades,as paskuj pirma nespiedavau,jis aktivus labai : lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .tai namai aukstin kojom buva,bet tuo momentu pas tievus kaime gyvenau,tai 100kvadratu namai,ir kiemas  be masinu ir svetimu  zmoniu lafa jam buvo, thumbup.gif  thumbup.gif ,tai tik spek paskuj.
nezinau mamukai,tai tik mano nuomone,mes savo vyrams padovanojom pati nuostabiausia dalika,VAIKUTI,juk kam zmones seimas kuria g.gif .Ir  po gimdimo jis ne  apie musu svori galvot turi,o apie musu geros nuotaikos bukle,juk mes turim maitint  vikuti,rupintis juo . tegl pabando visa diena vienas su vaikuciu pabut thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nuprotetu,maniskis ziiino,todel ir supranta 4u.gif  4u.gif

na musu namai irgi apie 100 kv.m. nespeju as ju sutvarkyt...mazoji dienom nemiega, demesio reik...vyras bumba, sake kas bus kai antras vaikas atsiras, jei dabar nespeji.... lotuliukas.gif
o del svorio jis man ir dabar nepriekaistauja, bet niekad ir nepagiria schmoll.gif o taip noretus... blush2.gif
Atsakyti