Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

man atrodo kad jokios reakcijos pas ji nera biggrin.gif toks jausmas jam vienodai
Atsakyti
MB sako kad as jam labai grazi ir po gimdymo esu ax.gif , bet labai palaiko mane del aerobikos lankymo lotuliukas.gif
Atsakyti
manasis tai sako, kad buvau jam grazi, bet dabar dar grazesne ir seksualesne smile.gif o kiti tai sako, kad dar lieknesne esu ir panasi su figura i lele blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane meska vadino lotuliukas.gif Bet dabar nukrito viskas,nebeturi prie ko prisikabint mirksiukas.gif
Atsakyti
o maniškis tai labai daug komplimentų man sako...o ir dažnai užsimano smileysex.gif sako, kad dabar labai esu seksuali
Atsakyti
maniskis tai tikrai sako, jog jam ir anksciau ir nescia ir dabar labai grazi, jam jokio skirtumo, as turbut labiau pergyvenu del keliu pliusiniu kg, bet siaip viskas ciki thumbup.gif faznai sako norys mane suvalgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
mano brangiausias netryvojo laukt kada galesim smileysex.gif, nes sake jau baisiai pasiilgo manes nepilvotos, nors kai buvau nescia ir sake kad esu labai grazi blush2.gif
Atsakyti
Įdomu kaip jau tie vyrai atrodo, kurie kritikuoja savo žmonas dėl svorio. Ar jie patys yra labai gražūs, dailūs, raumeningi, prižiūrintys savo kūną?
Atsakyti
kritikos jokios is vyro puses nesulaukiu, o dar pasake, kad po dvieju gimdymu atrodau geriau negu kai kurios negimdziusios smile.gif
Atsakyti
maniskis irgi be reakcijos arba tiesiog nieko nesako blush2.gif
Atsakyti
siaip MB sako,,kad jam as lb grazi,ir kaip nestuke.gif buvau irgi jam labai grazu buvo,bet matyt jam jau nusibodo klausyti kokia as nepatenkinta savo svoriu,tai pastaruoju metu vis lepteli ka nors kai vakare i saldytuva nosi ikisu lotuliukas.gif
Atsakyti
Po trečio gimdymo visada iš vyro sulaukiu palaikymo , kad greit būsiu tokia kokia buvau -liekna. ax.gif
Atsakyti