Man tai niekas nepasikeitė, išskyrus krūtinė padidėjo ir pilvas. Tai vyras viskuo patenkintas, pilvu, nes reiškia lelius auga ir jam viskas gerai, krūtinėm dėl savaime suprantamų priežąsčių

QUOTE(Amri32 @ 2010 03 12, 18:04)
Na, mano vyrelis tai jau nerealiai svorio klausimais patikrintas
Esu svėrusi ir 110kg ir 60kg.Nes esu linkusi į pilnumą, tai turiu save kiekvienam žingsny kontroliuotis
Ir visada jis man įrodinėja, kad esu gražiausia
Tik neseniai, kai prirėmiau prie sienos dėl svorio, tai pripažino, kad nelabai gerai atrodžiau, kai 60kg svėriau(ūgis mano 1,71)Na, jam tipo, per džiūsna jau buvau, o nuo dietų tai pikta kaip širšė, tai daugiau nebenorėtų tokio periodo.Dabar jau mėnesiukas kaip turime nuostabią dukrytę, esu numetusi 12kg panašiai( priaugau 23per nėštumą).Jau pradedu isterikuoti, ką reiks rengtis kai atšils, nes kojos celiulitinės, į rūbus dar neįlendu.O jis ramiausiai sako - gražiai atrodai, kad kitos taip būtų susitvarkiusios
O subinės daržinės mano nemato, nes ji jam...paprasčiausiai patinka
Tai manau, kad mes visi labai skirtingai matom - vyram visai kiti kriterijai būna.Tik tie durneliai, kurie terorizuoja savo žmonas dėl kelių kg, manau, kad ne kg jiems problema, o gal pačioje santuokoje?

Kaip mano teta sako: vyrai ne sunys, ant kaulu nepuola

Nesuprantu ir as tu "reikalaujanciu" vyru. Jeigu jau net po gimdymo priekaistauja del pasikeitimu, tai kas bus veliau? Kai su amziumi atsiras rauksliu. Gal tada lieps plastines operacijas darytis?
Turiu kolege, kurios vyras jai dar net nepastojus, jau pasakoja, kaip jis bijo, kad ji nesustoretu nestumo metu. O kas bus jei sustores, gal jis ja mes? Matyt pats labai grazus yra, jeigu jau zmonai tokie reikalavimai

QUOTE(pieniu pieva @ 2010 08 01, 10:17)
Kaip mano teta sako: vyrai ne sunys, ant kaulu nepuola
Nesuprantu ir as tu "reikalaujanciu" vyru. Jeigu jau net po gimdymo priekaistauja del pasikeitimu, tai kas bus veliau? Kai su amziumi atsiras rauksliu. Gal tada lieps plastines operacijas darytis?
Turiu kolege, kurios vyras jai dar net nepastojus, jau pasakoja, kaip jis bijo, kad ji nesustoretu nestumo metu. O kas bus jei sustores, gal jis ja mes? Matyt pats labai grazus yra, jeigu jau zmonai tokie reikalavimai

as toki vyra turedama jau senai depresija sirgciau.nes aplamai labai jautriai reaguoju i bet kokia kritika kas liecia svori.
tai labai gerai,kad MB ne toks.jis net nepastebi ar as koki kg priaugu ar numetu.na kai dabar numeciau 9kg tai jau pastebejo,bet daugiau uzdraude kudintis nors as dar svajoju apie keliu kg atsikratyma

po gimdymo pasikeites mano kunas jo irgi nesokiravo,negirdejau nei vieno zodelio.jis man net sakydavo,nesijaudink viskas susitvarkys jei labai noresi.bet vistiek jam esu graziausia

visada primena, kai pamato, kad pastambeju. nori,kad buciau tokia pat liekna,kaip iki vestuviu. is pradziu pykau,dabar suprantu,kad neverta pykti.tiesiog jis taip parodo,kad jam rupiu. turim vienus draugus, tai ta moteris buvo stamboka,bet po vaiko dar labiau sustambejo, tai jos vyras,kai atvaziavom pas juos,pasivede mus i sali ir sako,tik neuzsiminkit nieko apie svori mano zmonai,nenoriu jos izeisti.tai man cia ne vyro gerumas,veidmainiavimas.ko bijoti tiesos. juk liekni zmones visada buvo ir bus graziausi. ir virsvoris pasitikejimo,sveikatos,grozio nepriduoda.
QUOTE(juddita @ 2010 08 05, 17:31)
juk liekni zmones visada buvo ir bus graziausi. ir virsvoris pasitikejimo,sveikatos,grozio nepriduoda.
Na nesutiksiu, yra ir apkuniu zmoniu graziu, bent jau man

O maniskis sako "man patinka, ka matau", nors kai pasakiau, kad eisiu vel sportuoti, tai pasake, eik, as su lelium pasedesiu

QUOTE(juddita @ 2010 08 05, 15:31)
turim vienus draugus, tai ta moteris buvo stamboka,bet po vaiko dar labiau sustambejo, tai jos vyras,kai atvaziavom pas juos,pasivede mus i sali ir sako,tik neuzsiminkit nieko apie svori mano zmonai,nenoriu jos izeisti.tai man cia ne vyro gerumas,veidmainiavimas.ko bijoti tiesos. juk liekni zmones visada buvo ir bus graziausi. ir virsvoris pasitikejimo,sveikatos,grozio nepriduoda.
na as cia to tikrai nesuprasciau kaip veidmainiavima.nes na juk ta ,moteris ir taip zino ir puikiausiai mato,kad po leliuko pastorejo ir jei kokie neuzlaiko liezuvi ir pastoviai primins jai kad ziurek va tu pastorejei tai manau jai tas tikrai nebus i nauda ir del to svorio greiciau neatsikratys.

na jei jis ir tai zmonai sako "mieloji,kokia tu grazi,o svorio tu visai nepriaugai" o pats mintyse galvoja,dieve kokia tu baisi,va cia jau tada pavadinciau baisiu veidmainiavimu.
suprantama vyras gali zmonai pasakyti "mieloji,pastorejei,gal biskuti pasportuok" juk ir as pvz savo MB visada pasakau kas man pas ji nepatinka ir ka noreciau kad pakeistu,kad man butu patrauklesnis

Siaip man liekni zmones irgi grazesni ir pati nors neturiu jokio virsvorio,bet noriu buti lieknute,bet...

zmogus turi jaustis pats sau grazus ir buti laimingas,tada jis ir kietiems atrodys grazus ir patrauklus

QUOTE(audrrrone @ 2010 08 06, 16:57)
na jei jis ir tai zmonai sako "mieloji,kokia tu grazi,o svorio tu visai nepriaugai" o pats mintyse galvoja,dieve kokia tu baisi,va cia jau tada pavadinciau baisiu veidmainiavimu.
niekad negali zinoti ka kas galvoja.gal ir tavo vyras taip galvoja,tik nenori izeisti,nes zino,kad jautri esi.
QUOTE(juddita @ 2010 08 06, 15:38)
niekad negali zinoti ka kas galvoja.gal ir tavo vyras taip galvoja,tik nenori izeisti,nes zino,kad jautri esi.
na jau tada geriau tegul ir patyli,nes as tikrai jautri esu

kam cia tu asaru jei va nezinau ir galvos del to sukti nereikia.vat manau kad jam esu pati graziausia,kad jis myli ir man nuo to tik geriau

o siaip as stengiuosi pirmiausia pati sau itikti ir patikti,nes jei as saves nemylesiu nemyles manes niekas

QUOTE(audrrrone @ 2010 08 06, 17:51)
ir kai tik bus pinigeliu ir bus kam palikti dukrytes leksiu i sporto kluba nes to noriu AS PATI o ne MB

teisningas poziuris,pirmiausia reikia stengtis del saves

QUOTE(juddita @ 2010 08 06, 15:57)
tai va,mamytes kai patiksim sau pacios tai ir i vyru priekaistus nereaguosim.o ka...juk jeigu as sau patinku,as save myliu tokia esu ir man del to galvos neskauda tai kodel turiu atitikti kitu etalonus

ir negalima pulti i depresija,nes tada dar labiau pradeda augti svoris,nes dauguma juk kai depresuojam tuoj uzkandziaujam net to nepajausdamos.
juk liekni zmones visada buvo ir bus graziausi. ir virsvoris pasitikejimo,sveikatos,grozio nepriduoda.
[/quote]
as irgi nesutinku. Buna ir stambesniu moteru labai graziu!!!svarbiausia tinkamai save priziureti ir moketi s;epti savo trukumus. Nejaugi Jums bus grazesne nesamoningai pasidaziusi, nesusukuota, neskoningai apsirengusi pikta dziusna? Jeigu moterys sypsosi, turi savita stiliu, tai as net nepastebiu jos svorio
Svarbiausia moketi paslepti savo kuno trukumus. Daznai matau eina kokia per daug liekna mergyna su trumpais sortukai ar sijonuku. galvoja, jei liekna, tai galiu deveti trumpus sijonus, o kad kojos kreivos... ir visi jau ne i jos lieknuma kreipia demesi, o i kreivas kojas. Tas pats ir su plaukais. Ne visada ilgi plaukai graziai atrodo. Buna eina su tokiu pasidydziavimu iki uzpakalio plaukus palaidus palikusi, o kad jie visai negyvi ir vos keli plaukai issisakoja ant galiuku, to nepastebi
[/quote]
as irgi nesutinku. Buna ir stambesniu moteru labai graziu!!!svarbiausia tinkamai save priziureti ir moketi s;epti savo trukumus. Nejaugi Jums bus grazesne nesamoningai pasidaziusi, nesusukuota, neskoningai apsirengusi pikta dziusna? Jeigu moterys sypsosi, turi savita stiliu, tai as net nepastebiu jos svorio

as labiau suku galva del paplatejusio liemens nei MB...nei karto nesulaukiau priekaistu...girdziu tik gerus ir sirdi glostancius zodzius...