manau,kad jei vyras taktiskas-nutyles.o kad pasikeicia kunas-garantuotai

As jau db depresuoju del savo kuno, nors dar ne men nepraejo. O MV,sako kad as visai susipykus su protu

QUOTE(mamamia* @ 2010 09 25, 20:01)
O as noreciau mazesnes krutines
Buvo B dabar C/D
Sunku liemenuka surast. Na bet vyras patenkintas
O seip tik dabar pilvas pasidare beveik plokscias. Buvo visus metus atsikises labai, bet tik suvalgau kiek daugiau ir vel pupsi
NA bet vyras patenkintas, pasake kad jau gana kudeti, nors dar noreciau numesti pora kg 

As irgi

QUOTE(maskanyte @ 2010 10 14, 11:18)
As jau db depresuoju del savo kuno, nors dar ne men nepraejo. O MV,sako kad as visai susipykus su protu 

O ko cia depresuoti??? O kaip jus jautetes budama nescia? juk buvote zymiai storesne??? Nusiraminikite, kad bloga nuotaika uzkreciama, ypac kencia mazylis.
as po nestumo pirmus menesius irgi nervavausi del savo kuno, labai stora atrodziau sau, o MB sako:man keista kad tu be pilvo, ir laaabai dziaugesi padidejusia krutine, jokios kritikos nesulaukiau
o praejus mazdaug pusmeciui beveik tapau kokia buvau iki leliuko

QUOTE(Raskila-vyde @ 2010 10 14, 17:06)
O ko cia depresuoti??? O kaip jus jautetes budama nescia? juk buvote zymiai storesne??? Nusiraminikite, kad bloga nuotaika uzkreciama, ypac kencia mazylis.
Kai buvau

QUOTE(maskanyte @ 2010 10 18, 00:19)
Kai buvau
jauciausi
Tada nesukau sau galveles del kg
Na stengiuos bet vistiek taip negera 

Man po gimdymo pimomis savaitemis svoris krito, jau atrode, kad greitai atgausiu savo figura, bet mazdaug gero menesio atsirado beprotiskas saldumynu noras, ir svoris vel pradejo kopti i virsu. Jau buvau net nesciosios dzinsus pasidejus, teko juos traukti ir vel nesioti

O jums patariu, reaguokite i savo kuna ramiai, be streso, jis atsigaus, bet tam reikia laiko. Link pavasario jau matyt atgausite kuno formas.
QUOTE(M.Rasele @ 2010 10 18, 11:17)
Man po gimdymo pimomis savaitemis svoris krito, jau atrode, kad greitai atgausiu savo figura, bet mazdaug gero menesio atsirado beprotiskas saldumynu noras, ir svoris vel pradejo kopti i virsu. Jau buvau net nesciosios dzinsus pasidejus, teko juos traukti ir vel nesioti
. Matyt energijos trukumas savo padare, nors siaip nebuvau as saldumynu megeja. svoris susireguliavo tik vasaros pradzioj, praejus daugiau kaip pusmeciui po gimdymo. Dabar kartais irgi saldumynai mane vilioja, bet kadangi atsistate medziagu apykaita, tai svoris neauga. Vel galiu nesioti buvusius rubus.
O jums patariu, reaguokite i savo kuna ramiai, be streso, jis atsigaus, bet tam reikia laiko. Link pavasario jau matyt atgausite kuno formas.

Tai save i raminu kad db ateina ziema

Nei komplimentu, nei priekaistu

QUOTE(eda9 @ 2010 10 14, 01:41)
As irgi
Jau sakiau, kad jei po visu zindymu nesumazes, tai reiks susimazinti
(F dydis dabar - ner baisiau)

o mano pries gimdymą buvo F dydis, dabar net nežinau, jaučiu net nėr tokių raidžių liemenėlių, koks L krc...