Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

Jokių priekaištų nesulaukiau, nors iš 34 dydžio tapau 40. Klubai taip išplatėjo, kad ir numetus tuos nelemtus kg nemanau, kad kas pasikeistų.
Atsakyti
manau,kad jei vyras taktiskas-nutyles.o kad pasikeicia kunas-garantuotai unsure.gif
Atsakyti
As jau db depresuoju del savo kuno, nors dar ne men nepraejo. O MV,sako kad as visai susipykus su protu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 25, 20:01)
O as noreciau mazesnes krutines  doh.gif  Buvo B dabar C/D  doh.gif  Sunku liemenuka surast. Na bet vyras patenkintas  biggrin.gif  O seip tik dabar pilvas pasidare beveik plokscias. Buvo visus metus atsikises labai, bet tik suvalgau kiek daugiau ir vel pupsi  doh.gif  NA bet vyras patenkintas, pasake kad jau gana kudeti, nors dar noreciau numesti pora kg  smile.gif

As irgi unsure.gif Jau sakiau, kad jei po visu zindymu nesumazes, tai reiks susimazinti doh.gif (F dydis dabar - ner baisiau)
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 10 14, 11:18)
As jau db depresuoju del savo kuno, nors dar ne men nepraejo. O MV,sako kad as visai susipykus su protu lotuliukas.gif

O ko cia depresuoti??? O kaip jus jautetes budama nescia? juk buvote zymiai storesne??? Nusiraminikite, kad bloga nuotaika uzkreciama, ypac kencia mazylis.
Atsakyti
as po nestumo pirmus menesius irgi nervavausi del savo kuno, labai stora atrodziau sau, o MB sako:man keista kad tu be pilvo, ir laaabai dziaugesi padidejusia krutine, jokios kritikos nesulaukiau biggrin.gif o praejus mazdaug pusmeciui beveik tapau kokia buvau iki leliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskila-vyde @ 2010 10 14, 17:06)
O ko cia depresuoti??? O kaip jus jautetes budama nescia? juk buvote zymiai storesne???  Nusiraminikite, kad bloga nuotaika uzkreciama, ypac kencia mazylis.

Kai buvau nestuke.gif jauciausi thumbup.gif Tada nesukau sau galveles del kg schmoll.gif Na stengiuos bet vistiek taip negera doh.gif
Atsakyti
Nieko nesako.Po gimdymo likau tokia pat kokia ir buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 10 18, 00:19)
Kai buvau nestuke.gif jauciausi thumbup.gif  Tada nesukau sau galveles del kg schmoll.gif Na stengiuos bet vistiek taip negera doh.gif

Man po gimdymo pimomis savaitemis svoris krito, jau atrode, kad greitai atgausiu savo figura, bet mazdaug gero menesio atsirado beprotiskas saldumynu noras, ir svoris vel pradejo kopti i virsu. Jau buvau net nesciosios dzinsus pasidejus, teko juos traukti ir vel nesioti smile.gif. Matyt energijos trukumas savo padare, nors siaip nebuvau as saldumynu megeja. svoris susireguliavo tik vasaros pradzioj, praejus daugiau kaip pusmeciui po gimdymo. Dabar kartais irgi saldumynai mane vilioja, bet kadangi atsistate medziagu apykaita, tai svoris neauga. Vel galiu nesioti buvusius rubus.

O jums patariu, reaguokite i savo kuna ramiai, be streso, jis atsigaus, bet tam reikia laiko. Link pavasario jau matyt atgausite kuno formas.
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 10 18, 11:17)
Man po gimdymo pimomis savaitemis svoris krito, jau atrode, kad greitai atgausiu savo figura, bet mazdaug gero menesio atsirado beprotiskas saldumynu noras, ir svoris vel pradejo kopti i virsu. Jau buvau net nesciosios dzinsus pasidejus, teko juos traukti ir vel nesioti  smile.gif. Matyt energijos trukumas savo padare, nors siaip nebuvau as saldumynu megeja. svoris susireguliavo tik vasaros pradzioj, praejus daugiau kaip pusmeciui po gimdymo. Dabar kartais irgi saldumynai mane vilioja, bet kadangi atsistate medziagu apykaita, tai svoris neauga. Vel galiu nesioti buvusius rubus.

O jums patariu, reaguokite i savo kuna ramiai, be streso, jis atsigaus, bet tam reikia laiko. Link pavasario jau matyt atgausite kuno formas.

Tai save i raminu kad db ateina ziema ax.gif jai butu vasara tai doh.gif Labai tikiuosi kad iki pavasario atsikratysiu nereikalingu kg verysad.gif Galvoju po 2men.dar pradeti sportuoti, gal tai pagelbes atsikratyti kg o ir figura pagrazinti (pvz:neliks suglebes pilvuzas) g.gif
Atsakyti
Nei komplimentu, nei priekaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 10 14, 01:41)
As irgi unsure.gif Jau sakiau, kad jei po visu zindymu nesumazes, tai reiks susimazinti doh.gif  (F dydis dabar - ner baisiau)

o mano pries gimdymą buvo F dydis, dabar net nežinau, jaučiu net nėr tokių raidžių liemenėlių, koks L krc...
Atsakyti