QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29)
O ar pati norėtumėte grįžti prie buvusių formų?

Jei taip, tuomet - pirmyn

Jei atrandate pasiteisinimų, kodėl "neišeina" "nebebūsiu tokia" "negaliu" ir t.t., vadinasi ne pakankamai norite.
O man kažkaip dzin dėl to žiūrėjimo

Aš dar tikriausiai labiau (arba gal akivaizdžiau) kitus nužiūriu

Bet žinau, kad tai nekeičia mano požiūrio į vyrą, tai kažkaip ir nesureikšminu jei jis kažką nužvelgia ar pakomentuoja
Taip, svarbiausia yra patikti sau ir mylėti save
Dėl įžeidimo, tai baikit

Aš tai jau tikrai neįsižeidžiau, tik komentaras gal toks išėjo

(matyt tas pats interneto minusas

)
Papildyta:
Dar pagalvojau

Man truputį keista, kai vyro tiesiogiai klausiama - "Ar aš stora?" (nu ir visos šio klausimo variacijos), nu taigi natūralu, kad greičiausiai atsakys "baik tu, ne"

Nu nežinau. Aš pati jaučiu/matau, kada mano figūra ne tokia, kokios pati norėčiau. Tiesa, po gimdymo gan greitai grįžau į buvusias apimtis ir t.t., tai dėl to problemų nebuvo, bet dabar kai pradėjau dirbti sėdimą darbą, tai jaučiu, kad keli kilogramai jau užsidėjo. Ir aš pati jaučiuosi negerai (nepaisant to, ką mano mano vyras), todėl tik pasakiau, kad nuo kito mėnesio porą kartų savaitėje vaiką iš darželio teks pasiimti jam (šiaip jis nuveža aš - paimu), nes aš pradėsiu lankyti sporto klubą. Bet tai ne tik dėl to, kad jam patikt, bet daugiau gal dėl to, kad jei taip ir toliau, tai aš sau pradėsiu nebepatikti, o tai jau būtų blogai

Man patinka save mylėti
Visiskai sutinku ir palaikau nuomone. Daznai viskas priklauso nuo musu pachiu. As dabar neschia (pirmuoju) ir taip pat pergyvenu del to, kad pasisektu grizti i "buvusias ismieras". Tikiu kad viskas imanoma, tik reikia stengtis.