Penktadienis:
Pusryčiai - v+m+c, b. kava, 4 VŠ skrudintų javainių su "Bios" mėlyniniu jogurtu, obuolys
Priešpiečiai - šokoladinis saldainis, bananas
Pietūs - pikantiška žuvienė, keli VŠ vakarykštės dešrelių/svogūnų/pievagrybių "košės", keli VŠ v.pupelių/kopūstų/morkų troškinio
Pavakariai: l. jogurto indelis
Vakarienė: rūkyto varškės sūrio/pomidorų/paprikos salotos, 20g duonos, stiklinė pomidorų sulčių
+ 2 stiklinės degtinės/apelsinų sulčių kokteilio
Šiandien
PUSRYČIAI: tradiciniai-košė... tik šį kartą ne su uogiene, o puse banano.
PRIEŠPIEČIAI: balinta kava su 0,5 AŠ cukraus, obuoliukas
PIETŪS: burokėlių-morkų-salierų salotos su majonezu, folijoje su šaldytomis daržovėmis kepta žuvis, grikiai. Desertui: 3 langeliai juodojo šokolado
PAVAKARIAI: sūrelis su kokosais
VAKARIENĖ: omletas iš 1 kiaušinio su 1/3 lapo fermentinio sūrio, 1 burokėlio salotos su pora graikinių riešutų ir majonezu.
NAKTIPIEČIAI: 2 riekutės kiaulienos kumpio (lašinuko ir skūros nevalgiau), mažas gabaliukas agurko, 1/4 riekutės Palangos duonos, 5 guminukai.
PUSRYČIAI: tradiciniai-košė... tik šį kartą ne su uogiene, o puse banano.
PRIEŠPIEČIAI: balinta kava su 0,5 AŠ cukraus, obuoliukas
PIETŪS: burokėlių-morkų-salierų salotos su majonezu, folijoje su šaldytomis daržovėmis kepta žuvis, grikiai. Desertui: 3 langeliai juodojo šokolado
PAVAKARIAI: sūrelis su kokosais
VAKARIENĖ: omletas iš 1 kiaušinio su 1/3 lapo fermentinio sūrio, 1 burokėlio salotos su pora graikinių riešutų ir majonezu.
NAKTIPIEČIAI: 2 riekutės kiaulienos kumpio (lašinuko ir skūros nevalgiau), mažas gabaliukas agurko, 1/4 riekutės Palangos duonos, 5 guminukai.

QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 01 11, 21:43)
Pragiedruliai, man tavo valgiaraštis skamba kaip poezija...gaila, pati eilėraščių nekuriu, tik humoreskas su mėsa ir kitais nevegetariškais pribumbasais 

Ačiū, ačiū

Šiandiena.
Pusryčiai. "Pagerinta" košė (šįkart - su kepintomis anakardėmis, datulėmis, gemalais ir sėlenom).
Priešpiečiai. 2 sumuštiniai ("rugelis" su pievagrybių paštetu), kivis, sauja anakardžių.
Pietūs. Sojos lakštinių-daržovių troškinys (sojos lakštiniai, paskaninti sojos, vorčesterio padažais ir prieskoniais, apkepti šaukšte aliejaus; morkos, raudonieji ir žalieji saldieji pipirai, pievagrybiai, svogūnai; saldžiaaštris padažas (hoisin padažas, čili padažas, sojos padažas, vanduo)) su plikytais ir laukiniais ryžiais.
Užkandžiavimai po to. Datulės (šiandieną Rimi nusipirkau šviežių. Skanumėlis saldumėlis.), pora saujų studentų maisto, pora mandarinų, pora bulvyčių fri (šiaip visiškai nemėgstu, bet šeimyna šiandien sau virėsi, tai palesiau, laukdama, kol užvirs virdulys
).
Vietoj vakarienės. Didelis puodas (kone pusė litro) kakavos, pasaldintos klevų sirupu
.
Pusryčiai. "Pagerinta" košė (šįkart - su kepintomis anakardėmis, datulėmis, gemalais ir sėlenom).
Priešpiečiai. 2 sumuštiniai ("rugelis" su pievagrybių paštetu), kivis, sauja anakardžių.
Pietūs. Sojos lakštinių-daržovių troškinys (sojos lakštiniai, paskaninti sojos, vorčesterio padažais ir prieskoniais, apkepti šaukšte aliejaus; morkos, raudonieji ir žalieji saldieji pipirai, pievagrybiai, svogūnai; saldžiaaštris padažas (hoisin padažas, čili padažas, sojos padažas, vanduo)) su plikytais ir laukiniais ryžiais.
Užkandžiavimai po to. Datulės (šiandieną Rimi nusipirkau šviežių. Skanumėlis saldumėlis.), pora saujų studentų maisto, pora mandarinų, pora bulvyčių fri (šiaip visiškai nemėgstu, bet šeimyna šiandien sau virėsi, tai palesiau, laukdama, kol užvirs virdulys

Vietoj vakarienės. Didelis puodas (kone pusė litro) kakavos, pasaldintos klevų sirupu

QUOTE(pragiedruliai @ 2008 01 12, 21:00)
Pragiedruliai, kiek suprantu, tu esi LT? Tai pasakyk, prašau, kur tu gauni klevų sirupo?

QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 01 13, 13:53)
Pragiedruliai, kiek suprantu, tu esi LT? Tai pasakyk, prašau, kur tu gauni klevų sirupo? 

"Iki" parduotuvėse perku. Bent jau toje, kur aš pirkau (Žirmūnų g. 2, atrodo..), prie medaus padėta buvo..
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 01 13, 14:29)
"Iki" parduotuvėse perku. Bent jau toje, kur aš pirkau (Žirmūnų g. 2, atrodo..), prie medaus padėta buvo..
Ačiū

QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 01 13, 15:34)
Oi, kaip tave suprantu.. Pati esu išgėrusi (!) to sirupo visą buteliuką per savaitę.. Ojei vajei, tada pasakiau sau - ne ne ne, nuo dabar vartosi jį tik "kaip paskirta", t.y., ne kaip gryną produktą, o kokiems patiekalams paskaninti ar kakavai pasaldinti. Kol kas laikausi. Na, beveik

Šiandien.
Pusryčiai. "Pagerinta" košė.
Piešpiečiai. Mineola.
Pietūs. Troškinys (likęs nuo vakar).
Pietūs nr. 2. "Rugelio" pora riekių ir diiidelis dubuo salotų (obuoliai, saldieji pipirai, jalapeno pipirai, agurkai, salotos, svogūnai, kepintos sezamo sėklos, ridikėlių daigai su saldžiaaštriu užpilu).
Popiečiai. Kivis, didelė sauja "Studentų maisto".
Pavakariai, užkandžiavimai ir panašūs džiaugsmai. Kokie 3-4 valgomi šaukštai kepintų sezamo sėklų su šaukšteliu klevų sirupo (manau, akivaizdu, kad viskas, kas turi daug augalinių riebalų ir yra kepinta, pakylėja mane virš žemės), keletas "finn crisp" duoniukų, 2 mineolos, riekė "rugelio". Puslitris saldintos kakavos.
Pusryčiai. "Pagerinta" košė.
Piešpiečiai. Mineola.
Pietūs. Troškinys (likęs nuo vakar).
Pietūs nr. 2. "Rugelio" pora riekių ir diiidelis dubuo salotų (obuoliai, saldieji pipirai, jalapeno pipirai, agurkai, salotos, svogūnai, kepintos sezamo sėklos, ridikėlių daigai su saldžiaaštriu užpilu).
Popiečiai. Kivis, didelė sauja "Studentų maisto".
Pavakariai, užkandžiavimai ir panašūs džiaugsmai. Kokie 3-4 valgomi šaukštai kepintų sezamo sėklų su šaukšteliu klevų sirupo (manau, akivaizdu, kad viskas, kas turi daug augalinių riebalų ir yra kepinta, pakylėja mane virš žemės), keletas "finn crisp" duoniukų, 2 mineolos, riekė "rugelio". Puslitris saldintos kakavos.
Sveikos
Pusryčiai: stiklinė mineralinio, 4-ių gr.košė su medum (250)
Priešpiečiai I: 10g lazdyno riešutų (65)
Priešpiečiai II: raug. kopūstų sriuba (100), keli šaukštai mėsos/daržovių troškinio (100)
Pietūs: rūgštynių sriuba su kiaušiniu (220), 6 sparneliai su soja ir medum (540)
Pavakariai: 15g riešutų (100)
Vakarienė: stiklinė kefyro
(140)
VISO: 1515 kcal

Pusryčiai: stiklinė mineralinio, 4-ių gr.košė su medum (250)
Priešpiečiai I: 10g lazdyno riešutų (65)
Priešpiečiai II: raug. kopūstų sriuba (100), keli šaukštai mėsos/daržovių troškinio (100)
Pietūs: rūgštynių sriuba su kiaušiniu (220), 6 sparneliai su soja ir medum (540)
Pavakariai: 15g riešutų (100)
Vakarienė: stiklinė kefyro

VISO: 1515 kcal
Ir vėl mano priešegzamininiai greitieji pakramsnojimai
Pusryčiams. "Pagerinta" košė.
Priešpiečiams. Puodelis "Studentų maisto".
Pietums. 2 dideli avižų maltiniai, grikių košė, pomidoras.
Popiečiams. 2 šviežios datulės, 10-15 kepintų lazdyno riešutų, 1,5 v.š. kepintų sezamo sėklų.
Antriems pietums-pavakariams-pakramsnojimui. Salotos (kaip vakar..), daug "finn crisp" duoniukų, du puodeliai "Studentų maisto" (įsijaučiau į studentės vaidmenį
, beje, tie puodeliai - tai ne stiklinės.. Tokie maži senobiniai arbatos vakarėliams skirti puodeliai. Iš viso to S.m. apie 100-120 gramų šiandien buvo..), riekė rugelio.
Tas pakramsnojimas mane į kapus nuvarys, tfu tfu tfu
Na bet. Kitaip nesidirba

Pusryčiams. "Pagerinta" košė.
Priešpiečiams. Puodelis "Studentų maisto".
Pietums. 2 dideli avižų maltiniai, grikių košė, pomidoras.
Popiečiams. 2 šviežios datulės, 10-15 kepintų lazdyno riešutų, 1,5 v.š. kepintų sezamo sėklų.
Antriems pietums-pavakariams-pakramsnojimui. Salotos (kaip vakar..), daug "finn crisp" duoniukų, du puodeliai "Studentų maisto" (įsijaučiau į studentės vaidmenį

Tas pakramsnojimas mane į kapus nuvarys, tfu tfu tfu

Šiandien.
Pusryčiai. Košė.
Pietūs. Trys begaliniai begaliniai skanūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai (švelniai pasakyta.. Dydis kiekvieno apie 10x7 cm), įdaryti daržovėmis (bulvės, morkos, svogūnai, kukurūzai, žirneliai) su paprastu padažu (iš esmės - sutirštintas daržovių sultinys).
Popiečiai. Obuolys, 3-4 džiūvėsiai su aguonomis (tie didieji, "tradiciniai", o ne maži ir traškūs), sauja-pusantros žemės riešutų.
Vėliau dar pasidarysiu salotų kokių, gal saują riešutų.
Pusryčiai. Košė.
Pietūs. Trys begaliniai begaliniai skanūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai (švelniai pasakyta.. Dydis kiekvieno apie 10x7 cm), įdaryti daržovėmis (bulvės, morkos, svogūnai, kukurūzai, žirneliai) su paprastu padažu (iš esmės - sutirštintas daržovių sultinys).
Popiečiai. Obuolys, 3-4 džiūvėsiai su aguonomis (tie didieji, "tradiciniai", o ne maži ir traškūs), sauja-pusantros žemės riešutų.
Vėliau dar pasidarysiu salotų kokių, gal saują riešutų.