100g migdolų miltų
200g cukraus pudros
100-110g kiaušinio baltymų, kambario temperatūros
50g cukraus
žalios arbatos lapelių
Avietinis kremas
2 kiaušinio baltymai, kambario temperatūros
100g cukraus
125g sviesto, kambario temperatūros
100g aviečių
Macarons
Kiaušinių baltymus plakite, kol pabaltuos, supilkite cukrų, ir plakite iki standžių putų. Silikonine mentele įmaišykite persijotus migdolų miltus, cukraus pudrą ir kapotus žaliosios arbatos lapelius. Maišykite kol gausis vientisa mase. Nepermaišykite, nes suskystės. Iš konditerinio maišelio išpaudus macarons, skardą po kartu daužtelkit žemyn ant stalo, taip susprogines oro burbuliukai like macarons. Paliktite kol paviršius apdžius. Priklausomai nuo drėgmės 15-60 min ar net daugiau. Kepkite 10 min 150C temperatūroje. Išėmus iš orkaitės leiskite atvėsti.
Avietinis kremas
Įstatykite indą virš verdančio vandens, maišykite baltymus su cukrumi, kol cukrus visiškai ištirps. Nuėmę indą plakite iki lengvų putų, įmaišykite sviestą bei avietes, plakite dar porą minučių kol gausis vientisa masė.

Reklamos jokios nereikia, blogas tik laisvalaikis, o ne verslas
