QUOTE(karolinalu @ 2014 11 26, 21:23)
Nuo to, kad cia kazkas norejo kazka pamokinti ar kazka irodyti, as taip ir atsakymo kaip gaminti kokosini pertepima negavau. Tai gal kas nors pamokins kaip pagaminti koksini pertepima, o ne kaip tarti macaron ar macaruns. :-D (cia nieko neizeidineju, tik noriu recepto) svaigstu apie ji nuo sekmadienio...
280g gero sutarkuoto arba smulkiai sukapoto baltojo sokolado
0,5 puodelio kokosu pieno
1 arbatinis saukstelis kokosu ekstrakto
Kokosu piena uzkaitinti puodelyje ant vidutines ugnies iki prades uzvirdineti. Tada kokosu piena uzpilti ant sokolado, ismaisyti po 15-30s. Supilto kokosu ekstrakta ir gerai ismaisyti. Palaikyti kambario temp kol atves ir statyti i saldytuva. Kai sustings galima naudoti.
120g baltojo sokolado sukapoto/sutarkuoto
150ml riebios grietineles
4 saukstai kokoso drozliu
Uzkaitinti grietinele, supilti ant sokolado. Istirpus sokoladui suberti drozles, ismaisyti. Atvesus pastatyti i saldytuva. Sustingus galima naudoti.