Įkraunama...
Įkraunama...

Macarons- receptai

QUOTE(akvablue @ 2014 12 23, 15:05)
As pirma karta gyvenime kepiau is smalsumo ir keista bet man viskas gavosi, miltus dariausi pati is ploksteliu, bet labai ilgas procesas man pasirode, tai irgi nusipirkau 0.5 kg is sveiku produktu vokisku tokiu va:
http://www.livinn.lt.....mandel ih.png
tai turbut dabar man geriau itariu su jais neprasideti? Gal kas esate bande?

Neteko bandyti tokiu miltu. Issiberkit miltus i lekstute ir prie sviesos apziurekit ar visu miltu tolygi gelsva spalva (neturi matyti rudu kruopeliu). Jeigu matosi rudos kruopeles smulkios, miltai netiks nes migdolai buvo sumalti kartu su luobele.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 12 26, 14:06)
...Jeigu matosi rudos kruopeles smulkios, miltai netiks nes migdolai buvo sumalti kartu su luobele.

tinka ir su odele malti migdolai, tik spalva bus kita ir šiek tiek skonis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2015 01 05, 15:47)
tinka ir su odele malti migdolai, tik spalva bus kita ir šiek tiek skonis  ax.gif

kad su odele tesla minkoma gaunasi, o ne lavos konsistensijos... bent jau man...
Atsakyti
Sios temos tik skaitytoja esu.. Parodysiu ir as savo macarons..

user posted image
Atsakyti
[quote=vavute11,2015 01 07, 11:36]

su kuo jusu makaronai pertepti? domina tas zalias idaras. ir pagal koki recepta kepet sausainius? thumbup.gif
Atsakyti
[quote=leguska69,2015 01 14, 13:46]
[quote=vavute11,2015 01 07, 11:36]

su kuo jusu makaronai pertepti? domina tas zalias idaras. ir pagal koki recepta kepet sausainius? thumbup.gif
[/quote]

Kad nera zalio idaro g.gif
Rudi su pienisku sokoladu (grietinele+sokoladas) o rausvi su avietem .

Macarons daryti su italiska merenga. Receptas pagal Herme (buvo rasytas ir sioj temoj nekarta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 14 sausio 2015 - 14:37
mano kompas mustais spalvu neskiria biggrin.gif atrodo tokie zali, galojau gal pistaciju koks idaras bus. man kazkodel nepayksta italiska merenga ... gal turit kokia paslapti, as net termometra nusipirkau sitam reikalui, bet vistiek sudas gaunas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leguska69: 15 sausio 2015 - 17:46
QUOTE(vavute11 @ 2015 01 07, 10:36)

user posted image

Nes Klaipedoj ar jie nepopuliarus ar per brangus g.gif Kiek teko kur pirkt ragaut visur padziuve, idaras sausas.. Parasykit mergaites kur Klaipedoj skaniu galima paragauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 sausio 2015 - 14:41
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2015 01 20, 16:14)
Nes Klaipedoj ar jie nepopuliarus ar per brangus  g.gif  Kiek teko kur pirkt ragaut visur padziuve, idaras sausas.. Parasykit mergaites kur Klaipedoj skaniu galima paragauti?

Malonu siame forume pabuti,bet kiek Migdolu miltu teslos ismesta............ko tik nedariau nesigauna,kai tik pradedu sirupo mase su plaktu baltymu maisyt su miltais sutraukia kaip imbieriniu sausainuku konstinencija,nusivyliau,kaip prisispirti vel tai daryti,nusivyliau juodai.....viska darau ir termometra nusipirkau sirupui 118 laipsniukus isgaunu,viskaaaaa,o nesigauna.....
O kas liecia Kliapedoje tai labia labia geri ir skanus yra Herkaus Galerijoje pirmame aukste ,,Cukraus studija ,,atsidariusi,bet ten tai skonis nesinori iseiti,vienetas kainuoja 3lt,o ypac zali su pistacijos skonio pertepimu,NEREALUS

Na ir prirasiau,bet kaip juos iskepti?????? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2015 01 23, 15:52)
Malonu siame forume pabuti,bet kiek Migdolu miltu teslos ismesta............ko tik nedariau nesigauna,kai tik pradedu sirupo mase su plaktu baltymu maisyt su miltais sutraukia kaip imbieriniu sausainuku konstinencija,nusivyliau,kaip prisispirti vel tai daryti,nusivyliau juodai.....viska darau ir termometra nusipirkau sirupui 118 laipsniukus isgaunu,viskaaaaa,o nesigauna.....
O kas liecia Kliapedoje tai labia labia geri ir skanus yra Herkaus Galerijoje pirmame aukste ,,Cukraus studija ,,atsidariusi,bet ten tai skonis nesinori iseiti,vienetas kainuoja 3lt,o ypac zali su pistacijos skonio pertepimu,NEREALUS
Na ir prirasiau,bet kaip juos iskepti?????? blush2.gif

Ragavau ir Cukraus studijoje (paklausiau perkant ar sviezus, uztikrino kad taip, Sako antradieni daryti, o pirkom sestadieni doh.gif ), ir cofe kinge (ten man atrodo kad baker street kepa juos) niekur neteko paragaut svieziu. Jie skaniausi po paros po pagaminimo. Turbut jei nori svieziu reikia tik uzsisakyti. Dabar pas viena nare uzsisakiau kitai savaitei, tai paziuresim.
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2015 01 24, 10:18)
Ragavau ir Cukraus studijoje (paklausiau perkant ar sviezus, uztikrino kad taip, Sako antradieni daryti, o pirkom sestadieni  doh.gif ), ir cofe kinge (ten man atrodo kad baker street kepa juos) niekur neteko paragaut svieziu. Jie skaniausi po paros po pagaminimo.  Turbut jei nori svieziu reikia tik uzsisakyti. Dabar pas viena nare uzsisakiau kitai savaitei, tai paziuresim.

AAA matai man tada pasiseka as visuomet perku ar pataikau ant svieziu ir labai labai skaniu,na pasigirkit kaip ten uzsakineti ar gavosi tokie sviezus?

Kas galetu ta tikra receptuka pagal Herme parody nuoroda ar surasyt,kad 5kartas manes nebenuviltu,jau pries vaikus geda............ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2015 01 24, 21:47)
AAA matai man tada pasiseka as visuomet perku ar pataikau ant svieziu ir labai labai skaniu,na pasigirkit kaip ten uzsakineti ar gavosi tokie sviezus?

Kas galetu ta tikra receptuka pagal Herme parody nuoroda ar surasyt,kad 5kartas manes nebenuviltu,jau pries vaikus geda............ blush2.gif

Sekasi jei pakliuva tikrai sviezus. Pati esu rasius toms merginom kurios uzsiima, tai atsakymas toks, jog patys svieziausi buna gaminti pagal uzsakymus. Pagaminami jie pries para ar 12 val, o poto jau pacios reikalas kiek laikysi saldytuve wink.gif

Uzsakinejau pas viena SM nare, tai tikrai buvo nerealus macarons wub.gif
Atsakyti