QUOTE(MEET @ 2012 01 21, 18:19)
o kaip ta sijoneli padaryti, nes as dziovinau 2 val, o kaip buvo tokie, taip ir liko
visi teisingai paruošti macarons turi šiuos sijonėlius

kaip padaryti , kad jie būtų? aš pati kol kas bandymuose, tai migdolų miltai per drėgni, tai baltymai per švieži, tai kepimo temperatūrą nenutaikau, tai pati masė permaišyta, tai ne iki galo išmaišyta... žodžiu, tai vienas lepiausių, kaprizingiausių saldumynų, kokius teko ruošti

ir ne veltui jie taip brangiai kainuoja
QUOTE(MEET @ 2012 01 21, 18:19)
toki recepta pirma karta matau..as ariau is zurnalo, visai kitaip, uztad gal ir gavosi ne taip?nu, matyt, n budu yra
taip, yra keletas būdų kaip ruošti macarons masę, o čia berods, itališkas, kai yra verdamas sirupas

tokio dar nebandžiua, mat neturėjau kulinarinio termometro, dabar įsigijusi jį -galėsiu išbandyti