Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(Snape Lape @ 2008 03 02, 18:25)
As manau viskas bus gerai, tik stenkis nesinervuot.  4u.gif

nuosirdziai laikysiu uz tave kumsciukus  4u.gif

o as siandien nuvaziavau vitaminu nusipirkau ir losjona nuo striju, jau pradesiu naudot.

Aciu uz palaikyma wub.gif As irgi stengiuosi nusiteikti teigiamai smile.gif Na siandien nuvaziuosiu pas kita gine, bus aiskiau doh.gif
O tu saunuole, kad jau kremuka perki, is patirties galiu pasakyti, kad jo tikrai reikia doh.gif O kada tau iseina pagal kalendoriu gimdyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2008 03 01, 16:17)
sveikutes, tai kaip ten su tais uzkietejusiais viduriukais nestumo metu? gal kuri zinot kada uzkieteja ir kiek tai trunka? blush2.gif

Juk visom skirtingai ax.gif As skaiciau,kad vos ne visa nestuke.gif gali kankint sita beda.Bet juk tai priklauso ir nuo mitybos smile.gif Man buvo uzkieteje gal antram menesy,kokia savaite.

QUOTE(saulyte2 @ 2008 03 01, 20:15)
man irgi idomu del tu isskyru,pas mane tokios panasiai kaip per vaisingas dienas g.gif

Isskyros yra normalu smile.gif

Adalija,viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif

O kremuka as biski per velai nusipirkau verysad.gif Dabar jau antra savaite kaip tepuosi,bet reikejo nusipirkt dar pora savaiciu anksciau,nes labai staigiai atsirado tu bjaurybiu ant slaunu ir krutines doh.gif Gerai,kad nedaug...Kovosim su jom,kad daugiau neatsirastu aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marke: 03 kovo 2008 - 10:31
QUOTE(Snape Lape @ 2008 03 02, 18:25)
As manau viskas bus gerai, tik stenkis nesinervuot.  4u.gif

nuosirdziai laikysiu uz tave kumsciukus  4u.gif

o as siandien nuvaziavau vitaminu nusipirkau ir losjona nuo striju, jau pradesiu naudot.

Norėjau paklausti o nuo kada pradėti naudoti krema nuo strijų, nes man dar tik 5 savaitės ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 03 03, 10:39)
Norėjau paklausti o nuo kada pradėti naudoti krema nuo strijų, nes man dar tik 5 savaitės ?  g.gif

Siaip raso visur,kad nuo 3cio-4to menesio.Bet nieks nedraudzia ir nuo anksciau tepliotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,patarkit ax.gif .Testas teigiamas,bet bijau dziaugtis,nes maudzia pilva-ar taip gali but? g.gif .dazniau uzeina vakarais arba nakti,kartais kai suima,tai ohoho verysad.gif .Labai bijau,nes pas gydytoja tik uz savaites ax.gif .Ir dar-pilvas toks ispustas-ar taip buna? g.gif .(viduriai normalus)
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2008 03 03, 13:18)
Merginos,patarkit ax.gif .Testas teigiamas,bet bijau dziaugtis,nes maudzia pilva-ar taip gali but? g.gif .dazniau uzeina vakarais arba nakti,kartais kai suima,tai ohoho verysad.gif .Labai bijau,nes pas gydytoja tik uz savaites ax.gif .Ir dar-pilvas toks ispustas-ar taip buna? g.gif .(viduriai normalus)

Pilvo maudimas yra visiskai normalu,toks atrodo kad tuoj mm prasides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 03 03, 11:39)
Norėjau paklausti o nuo kada pradėti naudoti krema nuo strijų, nes man dar tik 5 savaitės ?  g.gif

As pradejau nuo 4-5 men, nors striju visteik liko doh.gif . Na o siap girdejau kad reiketu sekti savo svori, kai jau pradeda augti, laikas pradeti naudoti. Juk buna ir antra men nemazai svorio priauga g.gif
Atsakyti
O kiek laiko ta pilva gali mausti? g.gif .Tikiuos,ne visus 9men ax.gif .nors ko nepadarysi del tu baby'u,viska iskesiu. nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 03 03, 09:39)

na man isvis tik 4 lotuliukas.gif ir as jau naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2008 03 03, 13:18)

Mano simptomai analogiški taviems ir aš šiandiena buvau pas ginekologe žiūrėjoper echo ir pamatė mažūlėliausią, pagal jų skaičiavimus man 5, o pagal mano 4 savaitės 4u.gif . Tai va, pradėjau nuo to todėl, kad kailyje iš džiaugsmo netveriu ir norėjau pasakyti, kad man ginekologė pasakė, kad pilvo maudimas yra normalu, nes man jį taip pat visas tas savaiteles pamaudžia ax.gif , nes organizmas nori atkreipti ir sutelkti visą dėmesį į tai, jog nestuke.gif . Tik dabar taip nerimauju, kad nebūtų kokio nesivystančio ar dar ko, siaubas kokia aš stradalščikė blink.gif . Na o tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Adalija, kaip sekasi? 4u.gif

o stradalinti geriau nestradalinkit, negalima gi nervuotis..
nors zinau kad sunku doh.gif

skaiciuoju dienas iki 22 ...
laukiu nesulaukiu skanavimo. gyvenu viltim ir nestumo testu rezultatais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2008 03 06, 15:52)
Adalija, kaip sekasi?  4u.gif

o stradalinti geriau nestradalinkit, negalima gi nervuotis..
nors zinau kad sunku  doh.gif

skaiciuoju dienas iki 22 ...
laukiu nesulaukiu skanavimo. gyvenu viltim ir nestumo testu rezultatais  wub.gif

Aciu, po biski. Baisiai pavargstu greitai , labai i miega traukia doh.gif ir pykina, aciu Dievui ne iki vemimo, bet su valgiu problematiska g.gif Man pas gine kovo 13. Jau pas saviske eisiu thumbup.gif Nors dabar turiu savo zirniuko nuotraukele- aisku nieko ten dar nesimato, bet gemaline puslele (8mm ant 8 mm) matosi. Aciu Dievui gimdoje 4u.gif
O tu irgi tikeke tik geruoju, prisijunk prie musu lapkrtinuku http://www.supermama...;#entry15528448
Atsakyti