Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

[quote=RositaZ,2007 09 27, 09:40]
[quote=Drakoniene,2007 09 27, 15:06]
Aciu uz grazius zodzius ir palaikyma. Gal kaip nors pripras. Vakar jau buvau palikusi miegoti, tai sedejo gal valanda kol pati nuluzo. Bet ki atejau pasiimti tai nebeverke, ir sake kad lauke jai buvo linksma. Gal viskas susitvarkys, reik tiketis, nes man jos labai gaila, ir paciai labai sunku.

Viskas susitvarkys, turi susitvarkyti, tikekit smile.gif Kasdien eidamos i darziuka kalbekit, kad aukletoja griezta, bet ji gera, kad myli vaikus ir jais rupinasi (neminekit jokio negatyvo, kad ir kaip ten is tikruju galvotumet, nekalbekit prie vaiko apie savo ir jos baimes, vaikai daznai isikalba ja).
Mes lankom jau ketvirta savaite. Bet is ju daugiau kaip savaite sirgom verysad.gif Prie stalo tik neseniai pradejo sest, bet ir dabar atsisedus beveik nieko nesuvalgo, o pirma savaite tikrai isgyveno stresa - naktim per miegus rekdavo "mamyte,ne,paimk mane...", dar visa savaite ka-ku nedare (ant virskinimo dave) - cia vis tas stresas verysad.gif
O siandien pirma kart palikau miego, labai, labai pergyvenu, cia kaip nukirpti bambagysle, kai buvom lyg vienas zmogus........bet stengiuosi to neparodyti vaikui - bijau kad "neuzsikrestu" tokia nuotaika ir to nepajustu blush2.gif
Stiprybes ir kantrybes
[/quote]

Skaudziausia man tai kai reik is namu iseit ir ji nenori, verkia. schmoll.gif O siaip poto sako kad ten nusiramina, tik retkarciais prisiminus paverkia. Jau dvi dienas buvau palikus miegoti tai jin nesigula, o sededama uzmiega. Valgyt tai net nesiseda. sake kad po miego irgi neverkia. Bet manau kai verkia tai nelabai i juos kreipia demesi. palieka tiesiog kad nusiramintu. O kelinta valanda jus vedat? Koks jusu mergaites vardas?
Jiems dar labai sunku, nes beveik kasdien atveda nauju verkianciu, o jie tada uzsikrecia vienas nuo kito.
As namie issiverkiu, jau paciai nervai visai sustreikavo, bet jau turiu pirmadieni iseit i darba. gal sakau reik kokios aukles geriau paieskot, bet ir nelabai turiu galimybes moket daug, o ir jai gal su vaikais geriau. Neaisku kokia ta aukle
bus? g.gif
Ka gi stiprybes ir jums
Atsakyti
Drakoniene,
Mano dukryte Simona......Nuvesti stengiuos iki 9-iu, bet reiks pratintis jau 8 - 8:15 but, nes kitaip nespesiu i darba (planuoju i darba spalio vidury).
Siaip mes jau menuo lankom, bet kaip savaite atlankom - savaite sloguojam verysad.gif o nevalgom tai dar iki dabar. Tik situacija pagerejo po 1,5 sav. - pradejo sestis be asaru, o taip ratais kvadratais aplink stala....Vakar palikau pirma kart miego, tai sake ramiai atsigule,uzmigo, atejau 3-ia val.pasiimt tai jau sedejo lovytej. Nusinese savo numyleta adijaliuka (be jo ne pro kur), pasiima kampuka,pirstuka burnon ir parpia mirksiukas.gif Parsivedziau namo, pavalge kaip didele smile.gif
Uztai kai zinau kad ji taip prastai valgo, papusryciaujam namie, tai vis ramiau ant dusios.Kiti pataria nieko namie neduot, tai praalks, bet as taip negaliu, o kaip dirbt ramiai g.gif
Nu nezinau, tikrai gal palaukit kokia savaitele dar ir tiesiog maldaut pas direktore, nezinau,gal kokia dovanele blyn nunest, kad tik pervestu - uzjauciu....
Atsakyti
sveikos mamytes,
mes irgi planuojame lankyti si darzeli, bet tik nuo kovo men. Turetumeme papulti i 2004 m. gimusiuju grupe. Gal zinote kiek ten tokiu grupiu yra ir kaip ten aukletojos, ar neblogos?
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 10 03, 17:13)
sveikos mamytes,
mes irgi planuojame lankyti si darzeli, bet tik nuo kovo men. Turetumeme papulti i 2004 m. gimusiuju grupe. Gal zinote kiek ten tokiu grupiu yra ir kaip ten aukletojos, ar neblogos?

Zinau Varpeliu grupej vaikai 2004m,ten labai gera aukletoja Regina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės norėjau Jūsų paklausti, ar tos, kurios vedat savo vaikus į Jovarėlį, visos pagal gyvenamąją vietą priklausot šiam darželiui, ar yra ir iš kitų mikrorajonų? Mes gyvenam Fabijoniškėse ir pagal gyvenąmąją vietą priklauso l/d "Vandenis", bet į lopšelinukų grupę mūsų jau nebepriima, tik nuo 3 metukų. Ar būtų įmanoma nuo kitų metų lankyti lopšelinukų grupę "Jovarėlyje"? Gal su kokiu lauknešėliu eiti pas direktorę?
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kituliux @ 2007 10 04, 10:08)
Sveikos mamytės norėjau Jūsų paklausti, ar tos, kurios vedat savo vaikus į Jovarėlį, visos pagal gyvenamąją vietą priklausot šiam darželiui, ar yra ir iš kitų mikrorajonų? Mes gyvenam Fabijoniškėse ir pagal gyvenąmąją vietą priklauso l/d "Vandenis", bet į lopšelinukų grupę mūsų jau nebepriima, tik nuo 3 metukų. Ar būtų įmanoma nuo kitų metų lankyti lopšelinukų grupę "Jovarėlyje"? Gal su kokiu lauknešėliu eiti pas direktorę?

mUMS TAI PRIKLAUSE EITI I SAKALELI, BET TEN MUSU NEPRIEME. O CIA PATEKOM PER PAZISTAMUS, LAUKNESELI NESIAU MAZDAUG UZ PUSANTRO SIMTO. 4u.gif O KIEK ISTIKRUJU REIK TAI NEZINAU g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mane irgi domintu sis darzelis. Ar imanoma tenais pakliut jeigu nepriklausai siam darzeliui? g.gif
Gal kas gali papasakokyt kaip kas pakliuvo ax.gif
Ir dar vienas klausymelis, sis darzelis valstybinis ar privatus?
Kaip ten aukletojos? Kokios nuomones bus lopseli?
Buciau labai dekinga visoms atsakiusioms aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2007 10 07, 11:37)
Laba diena,

Mane irgi domintu sis darzelis. Ar imanoma tenais pakliut jeigu nepriklausai siam darzeliui? g.gif
Gal kas gali papasakokyt kaip kas pakliuvo ax.gif
Ir dar vienas klausymelis, sis darzelis valstybinis ar privatus?
Kaip ten aukletojos? Kokios nuomones bus lopseli?
Buciau labai dekinga visoms atsakiusioms aciuks.gif

sveika,

malonu matyti.
atsakysiu i AZ, bet pasirinkimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenukas @ 2007 10 08, 09:05)
malonu matyti.
atsakysiu i AZ, bet pasirinkimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

pasirinkimas gal ir neblogas, bet tikimybe pakliut unsure.gif
ech... verysad.gif
Atsakyti
Mes jau trecia savaite sedim namie - sergam verysad.gif O ar jau sildymas injunktas? Ar dar sala musu pupsikai?
Atsakyti
O gal zino kas ar jau vedeja pasveiko ar ne? blush2.gif
Norim eit pabandyt uzsirasyt, bet kadangi vedeja serga, nesinori su tarpininkais bendraut ax.gif
Atsakyti