Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

QUOTE(Biufika @ 2008 01 05, 02:54)

Ką beskaitot šiuo metu?

Kaip tik parsinešiau iš bibliotekos 2dalį Likimo upės thumbup.gif Negaliu atsitraukt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 05, 15:00)
Kaip tik parsinešiau iš bibliotekos 2dalį Likimo upės thumbup.gif Negaliu atsitraukt thumbup.gif

Tai čia gal šitą knygą turi omenyje: Apolinaras Čepulis "Likimo upė. Rėvos "? g.gif

Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 05, 15:00)

Na pasakok pasakok, apie ką šios knygos? Ar greit skaitosi šie romanai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 01 06, 03:43)
Na pasakok pasakok, apie ką šios knygos? Ar greit skaitosi šie romanai? g.gif

Knygos apie vienos moters varganą gyvenimą kaime g.gif Man tokios knygos patinka ax.gif Beje rašoma apie prieškarinius laikus 4u.gif
Atsakyti
Buvau pasilikus neskaitytą Buivydaitės "Geriausios draugės" knygą.. biggrin.gif Vakar pradėjau... Na kaip visos jos knygos thumbup.gif (bet koks velnias mane tempė šiandien iš ryto kol auklė ateis dar kelis psl. paskaityt g.gif dabar darbe vis mintys sukasi, kaip ten bus toliau viskas... cool.gif biggrin.gif )

Beje tuoj išeis jos nauja knyga "Padovanok man savaitgalį".

http://www.almalitte.../43;book;105802
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 14:30)
Buvau pasilikus neskaitytą Buivydaitės "Geriausios draugės" knygą..  biggrin.gif Vakar pradėjau... Na kaip visos jos knygos  thumbup.gif (bet koks velnias mane tempė šiandien iš ryto kol auklė ateis dar kelis psl. paskaityt  g.gif dabar darbe vis mintys sukasi, kaip ten bus toliau viskas...  cool.gif  biggrin.gif )

"Geriausios draugės" ir man labai patiko thumbup.gif wub.gif beje, kaip ir visos autorė knygos wub.gif dabar turiu pasilikusi neskaitytą "Takas per jūrą" ir be to labai laukiu naujo romano "Padovanok man savaitgalį" 4u.gif
Atsakyti
As Buivydaites knyga "Ironiski stebuklai" gavau dovanu. Perskaiciau pirma puslapi ir numeciau i sali. Paemiau kazkokia kita (is pasaulinio garso rasytoju) ir sirdis atsigavo biggrin.gif buvo labai idomu palyginti skirtingu knygu pirmuosius puslapius, rasymo stiliu ir t.t. biggrin.gif
neseniai perskaiciau Vandos Juknaites "Tariamas iš tamsos/pokalbiai su vaikais". ten tiesiog pateikti interviu su likimo nuskriaustais vaikais: aklaisiais, kurciaisiais, ligotais, nusikaltusiais.. labai sujaudino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 22, 21:05)
As Buivydaites knyga "Ironiski stebuklai" gavau dovanu. Perskaiciau pirma puslapi ir numeciau i sali. Paemiau kazkokia kita (is pasaulinio garso rasytoju) ir sirdis atsigavo biggrin.gif buvo labai idomu palyginti skirtingu knygu pirmuosius puslapius, rasymo stiliu ir t.t. biggrin.gif
neseniai perskaiciau Vandos Juknaites "Tariamas iš tamsos/pokalbiai su vaikais". ten tiesiog pateikti interviu su likimo nuskriaustais vaikais: aklaisiais, kurciaisiais, ligotais, nusikaltusiais.. labai sujaudino  wub.gif

Na įdomu, kokį užsienietį rašytoją paėmei, palyginimui ar iš to pačio "žanro"? Čia juk laisvalaikio, lengvas žanras. Pats tas prieš miegą biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif Aš lietuvių rašytojų, bandančių rašyti tokius romanus išvis nemėgau, na nesiskaitydavo man jie, arba giliai kapsto, arba graudulingai arba didaktiškai rašo.. nervindavo. O Buivydaitė man buvo netikėtas malonus atradimas.
Šiaip "Ironiški stebuklai" man gal prie mažiau patikusių buvo, pirmiausia tai "Laimingojo namo melodramos", "Telefoninis romanas", "Takas per jūrą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 22 sausio 2008 - 22:13
QUOTE(alter ego @ 2008 01 23, 00:11)
Šiaip "Ironiški stebuklai" man gal prie mažiau patikusių buvo, pirmiausia tai "Laimingojo namo melodramos", "Telefoninis romanas", "Takas per jūrą".

Man Buivydaitės geriausia taip pat "Laimingojo namo melodramos" drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif

ir tikrai nereikia į tokią literatūrą žiūrėt per daug rimtai ar lyginti su pasaulinio garso rašytojais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 23:11)
Na įdomu, kokį užsienietį rašytoją paėmei, palyginimui ar iš to pačio "žanro"? Čia juk laisvalaikio, lengvas žanras. Pats tas prieš miegą  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  Aš lietuvių rašytojų, bandančių rašyti tokius romanus išvis nemėgau, na nesiskaitydavo man jie, arba giliai kapsto, arba graudulingai arba didaktiškai rašo.. nervindavo. O Buivydaitė man buvo netikėtas malonus atradimas.

nu tai jo, ne meiles romana paemiau ir palyginau biggrin.gif ale vis tiek sokiravo, nes niekada to nebuvau dariusi smile.gif
siaip tai man gaila laiko tokiems romanams, geriau jau is vis nieko neveikt, nei tokia literatura skaityt. arba per tv paziuret. kazkaip labiau pailsi.. (bent jau akys)
Ivanauskaites "meiles romanai" man kur kas intelektualesni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 12:30)

Jėėėėgelė, įdomu kada jau bus prekyboje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 01 23, 19:27)
Jėėėėgelė, įdomu kada jau bus prekyboje? g.gif

Gali būti, kad šita knyga pasirodys prieš knygų mugę. Beje, turiu kitos forumietės įpareigojimą pasakyti, kada ši knyga pasirodys knygynuose, tad kai ką sužinosiu, pranešiu. 4u.gif
Atsakyti