QUOTE(Gege @ 2008 01 23, 17:43)
nu tai jo, ne meiles romana paemiau ir palyginau

ale vis tiek sokiravo, nes niekada to nebuvau dariusi

siaip tai man gaila laiko tokiems romanams, geriau jau is vis nieko neveikt, nei tokia literatura skaityt. arba per tv paziuret. kazkaip labiau pailsi.. (bent jau akys)
Ivanauskaites "meiles romanai" man kur kas intelektualesni
Na jau geriau Buivydaitės romanas negu šių dienų TV, čia aišku mano nuomonė. O Ivanauskaitės "meilės romanai" - pvz. Ragana ir lietus? Nežinau, aš po šio romano labai "užgruzinta" buvau, tas realistiškumas kažkoks purvinas.
Vakar pabaigiau "Geriausias drauges". Patiko. Buivydaitės stilius toks subtilus, paprastas ir temas kabina labai gyvenimiškas ir aktualias (šeimos santykiai, bendravimas, neištikimybė), kokių situacijų būna, kaip turi priimti kitą ir kokius turi daryti kompromisus (tarp kitko, šiomis dienomis vienoje SM temoje kaip tik buvo kalbamasi ar tiesos nesakymas yra melas, ir kada tai geriau, o čia žiūriu sutapo, ir knygoje ta pati tema, gal dėl to ir knyga kabino).
I',m good when I'm good, but when I'm bad, I'm better.
Mama valdoma balsu. Modelis: XX7177-2. Digital native. Papildoma funkcija: žmona ®Devil Inside. Yra galimybė aktyvuoti funkciją anyta². Pagaminta Lietuvoje, garantijos terminas 50 m.