Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

QUOTE(kiršė @ 2008 01 28, 10:42)
Gal geriau nestatykim tokių romanų į vieną lentyną su Buivydaitės emocianaliomis, švelniomis jausmų istorijomis su visada laiminga pabaiga wink.gif

Buivydaites as net nelyginu su Ivanauskaite smile.gif

Gal apibrezkit, kas yra meiles romanas?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 11:56)
Buivydaites as net nelyginu su Ivanauskaite smile.gif

Gal apibrezkit, kas yra meiles romanas?

Manau, į šį klausimą kiekvienas turi savo atsakymą rolleyes.gif
Bet sutikim, kad meilės wub.gif , pabrėžiu - meilės, romanas, tai pasakojimas, kurio centre - meilės istorija 4u.gif ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2008 01 28, 11:08)
Manau, į šį klausimą kiekvienas turi savo atsakymą  rolleyes.gif 
Bet sutikim, kad meilės  wub.gif , pabrėžiu - meilės,  romanas, tai pasakojimas, kurio centre - meilės istorija  4u.gif  ar ne taip?

tačiau yra tokių romanų, kur meilės nė su žiburiu nerasi. Ivanauskaitės romanuose yra meilės liinijos. todėl ir pavadinau jos romanus "meilės romanais". ir į kabutes įdėjau dėl to, kad jos romanuose ne visada meilės yra centrinė ašis. o jūs čia mane puolat dabar..
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 12:12)
tačiau yra tokių romanų, kur meilės nė su žiburiu nerasi. Ivanauskaitės romanuose yra meilės liinijos. todėl ir pavadinau jos romanus "meilės romanais". ir į kabutes įdėjau dėl to, kad jos romanuose ne visada meilės yra centrinė ašis. o jūs čia mane puolat dabar..

nepuolam nepuolam 4u.gif tiesiog, aš nei vienos Ivanauskaitės knygos nepavadinčiau meilės romanu biggrin.gif Kaip nepavadinčiau meilės romanu ir Bulgakovo "Meistro ir Margaritos", nors ten taip pat yra tos jūsų įvardintos "meilės linijos" ir ogogo dar kokios linijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 10:12)

Tai kad imi lyginti nelabai lyginamus žanrus. Dar gal su Donskiu reikėjo palygint.
Jei tau nepatinka tokio žanro knygos, tai nereikia niekint (net neskaičius, o turint išankstinę nuomonę, arba gal tiesiog "nes tai nemadinga"). Biški snobiška..
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 28, 11:47)
Tai kad imi lyginti nelabai lyginamus žanrus. Dar gal su Donskiu reikėjo palygint.
Jei tau nepatinka tokio žanro knygos, tai nereikia niekint (net neskaičius, o turint išankstinę nuomonę, arba gal tiesiog "nes tai nemadinga"). Biški snobiška..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesenai perskaičiau Malūko "Juoduosius želmenis". Dabar pradėjau Kalėdos "Auksavirių" pirmą dalį. Nežinau ar jums patinka ir ar skaitote tokio tipo, bet man jie labai liuks.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2008 01 29, 12:28)
Nesenai perskaičiau Malūko "Juoduosius želmenis". Dabar pradėjau Kalėdos "Auksavirių" pirmą dalį. Nežinau ar jums patinka ir ar skaitote tokio tipo, bet man jie labai liuks.. 4u.gif

Skaitom skaitom ir jau senai perskaite. Fainos knygos ax.gif
Atsakyti
Man tai visos Kalėdos knygos thumbup.gif Kaži ar bus naujų g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 29, 16:59)
Man tai visos Kalėdos knygos  thumbup.gif Kaži ar bus naujų g.gif

kažko jis po skyrybų su Vaitkevičiūte neberašo g.gif Gal ji buvo jo mūza? bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2008 01 29, 17:13)
kažko jis po skyrybų su Vaitkevičiūte neberašo  g.gif  Gal ji buvo jo mūza?  bigsmile.gif  doh.gif

Jazau nieko nežinojau g.gif Knygas skaitau ale autorių asmeniniais gyvenimais nesidomiu g.gif Dabar ne į temą paklausiu skaičiau Vaitkevičiūtės Moterys meluoja geriau , o dabar serialas tokis prasidės g.gif Atsimenu apie tris drauges g.gif Buvo dvi knygos O apie ką viskas nei iš vietos nepamenu doh.gif Mažu vėl paskaityt ir prisimint g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 29, 18:19)
Jazau nieko nežinojau g.gif Knygas skaitau ale autorių asmeniniais gyvenimais nesidomiu g.gif Dabar ne į temą paklausiu skaičiau Vaitkevičiūtės Moterys meluoja geriau , o dabar serialas tokis prasidės  g.gif Atsimenu apie tris drauges g.gif Buvo dvi knygos O apie ką viskas nei iš vietos nepamenu doh.gif Mažu vėl paskaityt ir prisimint g.gif

na, kiek žinau, tai Vaitkevičiūtė ir Kalėda buvo vedę, turi vaikelį, tuo metu jis rašė ir leido populiariausias savo knygas. O po skyrybų Kalėda nutilo, o Vaitkevičiūtė ėmė rašyt g.gif biggrin.gif
Moterys meluoja geriau skaičiau ir aš prieš gerą pusmetį ir kol kas dar viskas gerai atmintį išsilaikė - bus įdomu pažiūrėt ekranizaciją. blush2.gif
Atsakyti