Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

Jau paskelbta knygų mugės renginių programa. Ją rasite čia:
http://www.litexpo.l...ew=vinfo_events
Atsakyti
Na va.. Turbūt aš čia viena seniau išleistas knygas pradėjau skaityti, nes toookia skaityma manija užėjo, kad negaliu nueiti miegoti bent kiek nepaskaičius.. Niekada to nebuvo blush2.gif Malūko knyga kažkaip greičiau skaitėsi ( gal dėl to, kad lapai storesni biggrin.gif )O dėl autorių asmeninio gyvenimo tai niekada nesidomėjau... Vaitkevičiūtės nei vienos knygos neskaičiau.. Žiūriu labai giriat tai reiks kokia pasiimti.. 4u.gif
Atsakyti
Aš esu Juozo Baltušio kūrybos skaitytoja ir mėgėja. Jau perskaičiau visus tomus "Parduotų vasarų", "Sakmę apie Juzą", "Su kuo valgyta druska". Labai gaila, kad dėl politinių niuansų jo kūryba iki šiol engiama. Mokyklose jo kūriniai išbraukti iš programos (bibliotekoj pakištos kažkur aukštai knygos, nei pasiekt neįmanoma), Atgimimo metais knygos degintos... O juk toks talentingas, protingas ir gabus rašytojas buvo... Aš galėčiau jo knygas skaityt ir skaityt, vis kažką nauja atrandu. Skaitosi tai labai lėtai, Sakmę skaičiau gal du metus. Bet ji paliko didelį įspūdį. O tos lengvai skaitomos knygelės (dažniausiai, žinoma, moterims skirtos) suryjamos per porą valandų, nepaliekant nei atmintyje, nei niekur kitur jokio pėdsako. Paskaitau vis kokią kitą knygą, tai taip ir norisi grįžti prie Baltušio. Ir po velniais tą jo politiką, ieškom talentų, o jų visai ieškot nereikia. Turim tokią nuostabią klasiką ( ne vien, žinoma, Baltušis), o ir tą po archyvais dulkėti užkasam. liūdna... doh.gif
Atsakyti
Na gal skaitėt jau kuri Buivydaitės knygą?

Aš vis laikausi kad jos nenusipirkt, nes planuoju laaabai ilga kelionę lektuvu, tai būtų ką veikti visą kelionę, beveik pusė paros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 02 01, 00:42)
Aš esu Juozo Baltušio kūrybos skaitytoja ir mėgėja. Jau perskaičiau visus tomus "Parduotų vasarų", "Sakmę apie Juzą", "Su kuo valgyta druska". Labai gaila, kad dėl politinių niuansų jo kūryba iki šiol engiama. Mokyklose jo kūriniai išbraukti iš programos (bibliotekoj pakištos kažkur aukštai knygos, nei pasiekt neįmanoma), Atgimimo metais knygos degintos... O juk toks talentingas, protingas ir gabus rašytojas buvo... Aš galėčiau jo knygas skaityt ir skaityt, vis kažką nauja atrandu. Skaitosi tai labai lėtai, Sakmę skaičiau gal du metus.  Bet ji paliko didelį įspūdį. O tos lengvai skaitomos knygelės  (dažniausiai, žinoma, moterims skirtos) suryjamos per porą valandų, nepaliekant nei atmintyje, nei niekur kitur jokio pėdsako.  Paskaitau vis kokią kitą knygą, tai taip ir norisi grįžti prie Baltušio.  Ir po velniais tą jo politiką, ieškom talentų, o jų visai ieškot nereikia. Turim tokią nuostabią klasiką ( ne vien, žinoma, Baltušis), o ir tą po archyvais dulkėti užkasam. liūdna... doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif mes vaikystėje su sese ne kartą esam "Parduotas vasaras" perskaitę, bet dabar kažko jau nebetraukia prie jos grįžti g.gif yra tiek kitų gerų knygų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 01, 01:05)
Na gal skaitėt jau kuri Buivydaitės knygą?

Aš vis laikausi kad jos nenusipirkt, nes planuoju laaabai ilga kelionę lektuvu, tai būtų ką veikti visą kelionę, beveik pusė paros doh.gif

dar ne schmoll.gif vis dar esu įsitraukusi į Hobitą ir dar priedo baiginėju "Tik su dukra" thumbup.gif Buivydaitė laukia savo eilės doh.gif
Čia dabar biški ne į temą, bet kur taip toli keliausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2008 02 01, 09:29)
Čia dabar biški ne į temą, bet kur taip toli keliausi  ax.gif

Skrisiu į kitą žemyną, vienas skrydis dvi valandos, laukimo kito porą val tai tikrai bus, ir vėl 10 val skrydžio doh.gif
Atsakyti
Na merginos, tai ar skaitėt katra Buivydaitės romaną naują? Kaip jis? Kaip ir visi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2008 01 29, 12:28)
Nesenai perskaičiau Malūko "Juoduosius želmenis". Dabar pradėjau Kalėdos "Auksavirių" pirmą dalį. Nežinau ar jums patinka ir ar skaitote tokio tipo, bet man jie labai liuks.. 4u.gif

man Juodieji zelmenys irgi thumbup.gif dabar Migla antra dali damusineju (keli psl liko, bet mergyte zyzliuke pasidare - neleidzia)
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 05, 22:39)
Na merginos, tai ar skaitėt katra Buivydaitės romaną naują? Kaip jis? Kaip ir visi? wub.gif

Tik šiandien nusipirkau smile.gif Internete vertinimai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 02 06, 13:21)
Tik šiandien nusipirkau smile.gif Internete vertinimai geri smile.gif

Na lauksiu labai tavo vertinimų wub.gif Aš vis dar susituriu nenusipirkus, vis dar planuoju keliaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 06, 14:54)
Na lauksiu labai tavo vertinimų wub.gif  Aš vis dar susituriu nenusipirkus, vis dar planuoju keliaut rolleyes.gif

Dar kol kas kitką skaitau, tai greitu laiku nepažadu vertinimų rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Vilhemnina Bruni naują knygą "mes tik pažįstami" jau daugiau nei puse perskaičiau, buvau jau pasiilguas normalaus romano wub.gif
Norėjau tuo pačiu nusipirkti ir Buivydaitės naują, bet nebebuvo jos blink.gif pardavėja sakė nespėja jo užvešti kaip ją išperka greit doh.gif
Atsakyti