Jau paskelbta knygų mugės renginių programa. Ją rasite čia:
http://www.litexpo.l...ew=vinfo_events
Na va.. Turbūt aš čia viena seniau išleistas knygas pradėjau skaityti, nes toookia skaityma manija užėjo, kad negaliu nueiti miegoti bent kiek nepaskaičius.. Niekada to nebuvo
Malūko knyga kažkaip greičiau skaitėsi ( gal dėl to, kad lapai storesni
)O dėl autorių asmeninio gyvenimo tai niekada nesidomėjau... Vaitkevičiūtės nei vienos knygos neskaičiau.. Žiūriu labai giriat tai reiks kokia pasiimti..

Aš esu Juozo Baltušio kūrybos skaitytoja ir mėgėja. Jau perskaičiau visus tomus "Parduotų vasarų", "Sakmę apie Juzą", "Su kuo valgyta druska". Labai gaila, kad dėl politinių niuansų jo kūryba iki šiol engiama. Mokyklose jo kūriniai išbraukti iš programos (bibliotekoj pakištos kažkur aukštai knygos, nei pasiekt neįmanoma), Atgimimo metais knygos degintos... O juk toks talentingas, protingas ir gabus rašytojas buvo... Aš galėčiau jo knygas skaityt ir skaityt, vis kažką nauja atrandu. Skaitosi tai labai lėtai, Sakmę skaičiau gal du metus. Bet ji paliko didelį įspūdį. O tos lengvai skaitomos knygelės (dažniausiai, žinoma, moterims skirtos) suryjamos per porą valandų, nepaliekant nei atmintyje, nei niekur kitur jokio pėdsako. Paskaitau vis kokią kitą knygą, tai taip ir norisi grįžti prie Baltušio. Ir po velniais tą jo politiką, ieškom talentų, o jų visai ieškot nereikia. Turim tokią nuostabią klasiką ( ne vien, žinoma, Baltušis), o ir tą po archyvais dulkėti užkasam. liūdna...

Na gal skaitėt jau kuri Buivydaitės knygą?
Aš vis laikausi kad jos nenusipirkt, nes planuoju laaabai ilga kelionę lektuvu, tai būtų ką veikti visą kelionę, beveik pusė paros
Aš vis laikausi kad jos nenusipirkt, nes planuoju laaabai ilga kelionę lektuvu, tai būtų ką veikti visą kelionę, beveik pusė paros

QUOTE(Guvilė @ 2008 02 01, 00:42)
Aš esu Juozo Baltušio kūrybos skaitytoja ir mėgėja. Jau perskaičiau visus tomus "Parduotų vasarų", "Sakmę apie Juzą", "Su kuo valgyta druska". Labai gaila, kad dėl politinių niuansų jo kūryba iki šiol engiama. Mokyklose jo kūriniai išbraukti iš programos (bibliotekoj pakištos kažkur aukštai knygos, nei pasiekt neįmanoma), Atgimimo metais knygos degintos... O juk toks talentingas, protingas ir gabus rašytojas buvo... Aš galėčiau jo knygas skaityt ir skaityt, vis kažką nauja atrandu. Skaitosi tai labai lėtai, Sakmę skaičiau gal du metus. Bet ji paliko didelį įspūdį. O tos lengvai skaitomos knygelės (dažniausiai, žinoma, moterims skirtos) suryjamos per porą valandų, nepaliekant nei atmintyje, nei niekur kitur jokio pėdsako. Paskaitau vis kokią kitą knygą, tai taip ir norisi grįžti prie Baltušio. Ir po velniais tą jo politiką, ieškom talentų, o jų visai ieškot nereikia. Turim tokią nuostabią klasiką ( ne vien, žinoma, Baltušis), o ir tą po archyvais dulkėti užkasam. liūdna... 

pritariu

Papildyta:
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 01, 01:05)
Na gal skaitėt jau kuri Buivydaitės knygą?

dar ne

Čia dabar biški ne į temą, bet kur taip toli keliausi

QUOTE(kiršė @ 2008 02 01, 09:29)
Skrisiu į kitą žemyną, vienas skrydis dvi valandos, laukimo kito porą val tai tikrai bus, ir vėl 10 val skrydžio

Na merginos, tai ar skaitėt katra Buivydaitės romaną naują? Kaip jis? Kaip ir visi?

QUOTE(Ingulis @ 2008 01 29, 12:28)
Nesenai perskaičiau Malūko "Juoduosius želmenis". Dabar pradėjau Kalėdos "Auksavirių" pirmą dalį. Nežinau ar jums patinka ir ar skaitote tokio tipo, bet man jie labai liuks.. 

man Juodieji zelmenys irgi

QUOTE(Gyncė @ 2008 02 05, 22:39)
Na merginos, tai ar skaitėt katra Buivydaitės romaną naują? Kaip jis? Kaip ir visi? 

Tik šiandien nusipirkau

QUOTE(alter ego @ 2008 02 06, 13:21)
Na lauksiu labai tavo vertinimų

QUOTE(Gyncė @ 2008 02 06, 14:54)
Na lauksiu labai tavo vertinimų
Aš vis dar susituriu nenusipirkus, vis dar planuoju keliaut 

Dar kol kas kitką skaitau, tai greitu laiku nepažadu vertinimų

Vakar nusipirkau Vilhemnina Bruni naują knygą "mes tik pažįstami" jau daugiau nei puse perskaičiau, buvau jau pasiilguas normalaus romano
Norėjau tuo pačiu nusipirkti ir Buivydaitės naują, bet nebebuvo jos
pardavėja sakė nespėja jo užvešti kaip ją išperka greit

Norėjau tuo pačiu nusipirkti ir Buivydaitės naują, bet nebebuvo jos