Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

Sveikos,

Pedkeliu yra ir "Buk mama" parduotuveje, tik jos ne zieminis, plonos, bet laiko neblogai visai.
Atsakyti
Sveikutes, as pirkau 40 denu maximoj, tik ne tarp visu perdkelniu, o tipo nesciuju skyrelyje, jei ji taip galima pavadinti hihihi.gif mokejau 15 lt,
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2009 11 19, 19:53)
Sveikutes, as pirkau 40 denu maximoj, tik ne tarp visu perdkelniu, o tipo nesciuju skyrelyje, jei ji taip galima pavadinti  hihihi.gif mokejau 15 lt,

Aš ir pirkau, bet man prastokos pasirodė ax.gif Ar Jums patiko?
Atsakyti
As ir pirkau, tik su dydziu nelabai pataikiau, nors bandziau orentuotis pagal ju lentele, tai gavosi kad galiu uzsitempti virs papuku hihihi.gif O siaip tai puse velnio, kaip uz tokia kaina. Tampau po dzinsais, kad silciau butu, tai normaliai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 11 20, 10:59)
As ir pirkau, tik su dydziu nelabai pataikiau, nors bandziau orentuotis pagal ju lentele, tai gavosi kad galiu uzsitempti virs papuku  hihihi.gif O siaip tai puse velnio, kaip uz tokia kaina. Tampau po dzinsais, kad silciau butu, tai normaliai... ax.gif

Aš ėmiau 3 dydį, tai irgi pasididinau save gerokai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 20, 11:45)
Aš ir pirkau, bet man prastokos pasirodė  ax.gif Ar Jums patiko?

Sveikute, kazkaip man normaliai, neturiu nusiskundimu, tik su dydziu irgi persistengiau smile.gif , isaugimui biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 20, 11:13)
Aš ėmiau 3 dydį, tai irgi pasididinau save gerokai  blush2.gif

As ir 3 pirkau doh.gif biggrin.gif galvojau, kad pilvui laisves reik, o gavosi... doh.gif
Atsakyti
laba,

nu nusipirkau aš tas iš maximos, juodas, matines...
nu bet kaip man jos nepatinka, viskas limpa, pūkai, sijonai doh.gif vis tiek nešioju paprastas, gal ne tiek ant pilvo jau užsitempia, bet yra diržas, laikosi, nors normal...
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 11 23, 11:05)
laba,

nu nusipirkau aš tas iš maximos, juodas, matines...
nu bet kaip man jos nepatinka, viskas limpa, pūkai, sijonai doh.gif vis tiek nešioju paprastas, gal ne tiek ant pilvo jau užsitempia, bet yra diržas, laikosi, nors normal...

Ir man nepatiko ax.gif Po kelnėmis dar nieko, bat su sijonu nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 27, 09:46)
Ir man nepatiko  ax.gif Po kelnėmis dar nieko, bat su sijonu nelabai  ax.gif

va va
Atsakyti
as tai esu nusipirkus 3 vienetus is ,,Dar ne mama" Kaune. matines, niekas nelimpa,nekimba. kelniu nemegstu, nesioju vien tik sukneles ir sijonus tai su tom 3 petkelnem vaikstau kasdien jau nuo pat petkelniu sezono, kai vasara baiges ir dar nei vienos nei suplyso, nei kas kitas nutiko.zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 20, 11:45)
Aš ir pirkau, bet man prastokos pasirodė  ax.gif Ar Jums patiko?

kurioje maximoje pirkote?
Atsakyti