Sveikos,
Pedkeliu yra ir "Buk mama" parduotuveje, tik jos ne zieminis, plonos, bet laiko neblogai visai.
Sveikutes, as pirkau 40 denu maximoj, tik ne tarp visu perdkelniu, o tipo nesciuju skyrelyje, jei ji taip galima pavadinti
mokejau 15 lt,

QUOTE(Diola @ 2009 11 19, 19:53)
Sveikutes, as pirkau 40 denu maximoj, tik ne tarp visu perdkelniu, o tipo nesciuju skyrelyje, jei ji taip galima pavadinti
mokejau 15 lt,

Aš ir pirkau, bet man prastokos pasirodė

As ir pirkau, tik su dydziu nelabai pataikiau, nors bandziau orentuotis pagal ju lentele, tai gavosi kad galiu uzsitempti virs papuku
O siaip tai puse velnio, kaip uz tokia kaina. Tampau po dzinsais, kad silciau butu, tai normaliai...

QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 11 20, 10:59)
As ir pirkau, tik su dydziu nelabai pataikiau, nors bandziau orentuotis pagal ju lentele, tai gavosi kad galiu uzsitempti virs papuku
O siaip tai puse velnio, kaip uz tokia kaina. Tampau po dzinsais, kad silciau butu, tai normaliai... 

Aš ėmiau 3 dydį, tai irgi pasididinau save gerokai

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 20, 11:45)
Sveikute, kazkaip man normaliai, neturiu nusiskundimu, tik su dydziu irgi persistengiau

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 20, 11:13)
As ir 3 pirkau

laba,
nu nusipirkau aš tas iš maximos, juodas, matines...
nu bet kaip man jos nepatinka, viskas limpa, pūkai, sijonai
vis tiek nešioju paprastas, gal ne tiek ant pilvo jau užsitempia, bet yra diržas, laikosi, nors normal...

QUOTE(Monrutė @ 2009 11 23, 11:05)
laba,
vis tiek nešioju paprastas, gal ne tiek ant pilvo jau užsitempia, bet yra diržas, laikosi, nors normal...

Ir man nepatiko

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 27, 09:46)
va va
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 20, 11:45)
kurioje maximoje pirkote?