Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 15, 21:30)
10 litų? blink.gif Na tada jau tikrai labiau apsimoka pirkti iš Maximos (jei tik dar yra).

Vilnietiems tai tikrai, ypač jei kokios vienos poros reikia...aš svarstau siųstis, nes Vilniuje nors tenka dažnai pabūvoti, vis gaila laiko po parduotuves( ypač Maximas) vaikščioti..norisi su artimaisiais pasibūti, o ne nuolaidas "medžioti" doh.gif
Atsakyti
Pedkelnes pirkau irgi turguje ir tik viena pora turejau, nes kai buvau nestuke.gif labiau patiko kelnes, dzinsai, bridzai ir t.t. Sijonu netukem net ir neturejau, daugiau pirkau tunikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 16, 11:54)
Pedkelnes pirkau irgi turguje ir tik viena pora turejau, nes kai buvau  nestuke.gif  labiau patiko kelnes, dzinsai, bridzai ir t.t.

Nebuvai pilvota žiemą. mirksiukas.gif Per šalčius bent aš tai vien su džinsais nelabai pavaikščiočiau.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 15, 21:02)
Pirkau iš čia viskas puikiai tiko, pirkau be pėdučių, nes mėgstu ožkos arba avies  vilnos kojinytes apsimauti ant plikos kojos ax.gif Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti..nes visas šaltasis sezonas priešakį doh.gif
Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų...aš dažnai kulniuoju į paštą, tai man tiktų ir siuntimas paštu...tokio lengvo daiktelio kainuotų max keturi su puse lito cool.gif Deje, jie siuntimo paštu netaiko verysad.gif

sveikos. matematika paprasta, - uzsisakau 3 vnt. pedkelniu is www.emama.lt po 9,99 lt.pristatymas dabar 8,99 lt. isvada:vienos pedkelnes man kainuoja 12,99 lt ir atnesa i namus. o tai ko nepirkt, mergikes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2009 10 16, 16:12)
sveikos. matematika paprasta, - uzsisakau 3 vnt. pedkelniu is www.emama.lt po 9,99 lt.pristatymas dabar 8,99 lt. isvada:vienos pedkelnes man kainuoja 12,99 lt ir atnesa i namus. o tai ko nepirkt, mergikes?  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau Mothercare, 100 denu - tokios siltos ziemai, bet man nuolat salta, tai as jau jas po kelnem nesioju smile.gif 40 lt
Papildyta:
O emama.lt... juk ten nuo 20 iki 60 denu tik, uz tai ir isparduoda. Man jau butu salta su tokiomis
Atsakyti
Pėdkelnių nestuke.gif yra ir PC Panorama 4u.gif Parduotuvėje IEVOS PĖDKELNĖS 4u.gif Rodos, 19 lt. kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Aš pirkau PANORAMOJ mothercare pardėj, nebepamenu kiek denų, bet mokėjau už jas 30 Lt 4u.gif nėra nei baisiai plonos nei storos 4u.gif nešioju, bet reikia dar 4u.gif kokybė patinka, nesiburbuliuoja thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau maximoj Topsy 60 denų, mokėjau 14 Lt
Atsakyti
As pirkausi specialias pedkelnes parduotuveje Traku g. Nepatinka man jos...
Klynas pastoviai nutysta iki keliu... Ir ne todel, kad per ddeles ar mazos, tisiog ju pasiuvimas kazkoks nekokybiskas.
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2009 10 16, 17:12)
sveikos. matematika paprasta, - uzsisakau 3 vnt. pedkelniu is www.emama.lt po 9,99 lt.pristatymas dabar 8,99 lt. isvada:vienos pedkelnes man kainuoja 12,99 lt ir atnesa i namus. o tai ko nepirkt, mergikes?  4u.gif

Sveikute, ij kaip man patiko tavo matematika thumbup.gif Tai nuejau i ta svetaine ir uzsakiau 3 poras doh.gif Nors esu is Vilniaus, bet lakstyti po parduotuves tai noro nera, o cia taip patogu- su pristatymu smile.gif Tik dabar svarstau ar gera ismera pasirinkau g.gif Kaip paskaiciau taisykles tai grazinti ar pakeisti pedkelniu negalima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2009 10 27, 09:14)
Sveikute, ij kaip man patiko tavo matematika  thumbup.gif  Tai nuejau i ta svetaine ir uzsakiau 3 poras  doh.gif  Nors esu is Vilniaus, bet lakstyti po parduotuves tai noro nera, o cia taip patogu- su pristatymu  smile.gif  Tik dabar svarstau ar gera ismera pasirinkau  g.gif Kaip paskaiciau taisykles tai grazinti ar pakeisti pedkelniu negalima  verysad.gif

sveikute. tai kai gausi parasyk ar viskas gerai ir per kiek laiko pristate. tikiuosi, kad dydi pasirinkai tinkama ir nenusivilsi...
Atsakyti