Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

QUOTE(Dolita @ 2008 10 28, 16:48)
Nerandu pedkelniu tokiu kokiu noriu  verysad.gif
Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems  g.gif
tai kur isigyti nepermatomu nescioms  g.gif  g.gif ?
gal kas zinote blush2.gif ?

aš irgi tokių noriu ir kažkaip niekur akys neužkliuvo už tokių spec nestuke.gif
gal kas kur konkrečiai matė?
Atsakyti
Aš turiu štai tokias, bet realiai jos tikrai matiškesnės smile.gifUžsisakiau Vadevitoj internetu.Labai man jos patiko, aišku brangokos.Turiu tik vienas , nes nesu pėdkelnių mėgėja.Labai ten liuks prilaikymas pilvuko, masažinis raštas ties šlaunimis ir sėdmenimis.Žodžiu, kam įdomu, pasiskaitys pačios .Tokios netiktų ?

Štai tokios

Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 01, 14:35)
Aš turiu štai tokias, bet realiai jos tikrai matiškesnės smile.gifUžsisakiau Vadevitoj internetu.Labai man jos patiko, aišku brangokos.Turiu tik vienas , nes nesu pėdkelnių mėgėja.Labai ten liuks prilaikymas pilvuko, masažinis raštas ties šlaunimis ir sėdmenimis.Žodžiu, kam įdomu, pasiskaitys pačios .Tokios netiktų ?

Štai tokios

Tikrai gal neblogos, ir as bandysiu uzsisakyti. Tik kodel pasirinkote si modeli, o ne si Wonder Model Maman® pėdkelnės būsimoms mamoms, ar jos labai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 11 02, 22:23)
Tikrai gal neblogos, ir as bandysiu uzsisakyti. Tik kodel pasirinkote si modeli, o ne si Wonder Model Maman® pėdkelnės būsimoms mamoms, ar jos labai skiriasi?

Nežinau, kodėl pasirinkau šias, gal todėl, kad kažkas jau jas rekomendavo čia biggrin.gif Kai užsisakiau, gavau labai greitai ir tvarkingai.Tuomet kilo azartas dar kažką užsisakyti iš šios firmos ir pasinaudojusi išpardavimu nusipirkau anticeliulitines -manau pravers PO GIMDYMO ax.gif Beje, ieškojau "Solidea" pėdkelnių parduotuvėse, tai nėščiosioms neturėjo, bet tas , kurias turėjo, buvo brangesnės nei užsisakant internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš rekomenduočiau pėdkelnes Relaxsan Maternity 140.
tik reiktų pirkti dydžiu didesnes nei paprastas perkat.ir pilvelį gerai prilaiko,ir kojos netinsta thumbup.gif
man jas užsakė vaistinė iš Ortopedijos technikos Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 11 03, 00:56)
Aš rekomenduočiau pėdkelnes Relaxsan Maternity 140.

Jos yra pigesnės, nei "Solidea" ir skiriasi jų audimo raštelis. Dar relaxano reguliuojasi priekyje guma ir truputį žemesnės . Apžiūrėjau ir aš Ortopedijoje jas, bet jei reiktų pirkt antras, vistiek griebčiau "Solidea" biggrin.gif
Galima panagrinėti abi:
Relaxan ir Solidea
Atsakyti
Aš vėl atėjau pasidžiaugt pėdkelnėmis biggrin.gif Šiąnakt, kaip ir visas naktis ligšiolei, miegojau prie mikroventiliacijos( kitaip man oro trūksta biggrin.gif ) ir, matyt, pasikeitę orai užkabino mano jautrią vietą-nugarą. Tą skausmą labai gerai pažįstu, nes daugybę metų iki dabar yra tekę praeit visokius gydymo ir reabilitacijos būdus. Tai tuoj puoliau skaitinėt, kuo galėčiau pasitept, nes jaučiu, kad nepaeinu blink.gif Ogi niekuo man nepatariama tept. Tada prisiminiau, kad pėdkelnes stalčiuje turiu, apsimoviau pasisukiojau pusdienį su jomis ir palengvėjo mano skausmas, o dabar išvis nebeskauda thumbup.gif Spėju, kad padėjo tas masažinis korsetukas(kalbu apie vieninteles turimas "Solidea' pėdkelnes).
Atsakyti
Sveikos,

as tai iki siol nesiojau paprastas, tiesio po pilvu palikdavau ne iki galo apmautas.

As kazkaip tu nestukiniu nerandu reikiamu spalvu... Kuno spalvos man ziemai kazaip nelabai... juodu as isvis drabuziu nenesioju... o prie poros sarafanu man reiktu pilku, gal baltu, bordo dar noreciau, ir kad nepersvieciamos butu - gal teko tokiu matyt? po kelnem man pedkelniu kazkaip nereikia... niekada nenesiojau taip... tik prie sijonu...
Atsakyti
Na Solidea tikrai geros pedkelnes ir as tokias turejau nestuke.gif smile.gif Ir dar po nestuke.gif buvau nusipirkusi masazuojancias nuo celiulito ir.t.t tikrai liuks,o ju rodos tai yra pirkti spec parduotuvese mamoms (Basanaviciaus g.16/5, O lia lia mama) nes as pati tai is ten pirkau ir kaina buvo 83lt ar kazkas panasaus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 11 06, 19:10)
Na Solidea tikrai geros pedkelnes ir as tokias turejau  nestuke.gif smile.gif Ir dar po  nestuke.gif  buvau nusipirkusi masazuojancias nuo celiulito ir.t.t tikrai liuks,o ju rodos tai yra pirkti spec parduotuvese mamoms (Basanaviciaus g.16/5, O lia lia mama) nes as pati tai is ten pirkau ir kaina buvo 83lt ar kazkas panasaus.  thumbup.gif

Uzsakiau tokias vakar internetu, laukiu nesulaukiu, jau saltoka, mielai ir po kelnem uzsideciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laumi @ 2008 11 06, 19:10)
Sveikos,

as tai iki siol nesiojau paprastas, tiesio po pilvu palikdavau ne iki galo apmautas.

As kazkaip tu nestukiniu nerandu reikiamu spalvu... Kuno spalvos man ziemai kazaip nelabai... juodu as isvis drabuziu nenesioju... o prie poros sarafanu man reiktu pilku, gal baltu, bordo dar noreciau, ir kad nepersvieciamos butu - gal teko tokiu matyt? po kelnem man pedkelniu kazkaip nereikia... niekada nenesiojau taip... tik prie sijonu...

Man irgi visai patiktu spalvotos pedkelnes, bet specialiu neteko matyti, as galvoju kokias spalvotas tiesiog ant virsaus detis, nes pilvo nuogo nesinori palikti kai salta schmoll.gif
Atsakyti
Uzsisakiau ir as vienas, laukiu turi pristatyti. Gal kas uzsisakes yra ANti Trombo, tiesiog skaiciau kad rekomenduojama gimdymo metu ir po gimdymo apsiauti kojines nuo venu issipletimo ar pan. Tik neisivaizduoju, negi gimdant leidzia deveti savo kojines g.gif
Atsakyti
Tai va, pagaliau gavau siuntini su pedkelnem, ir ka, ispakuoju, o ten ne ta spalva ideta doh.gif Uzsakinejau nero (juoda) o atsiunte bronzine, kuri man visiskai netinka doh.gif
Tai dabar laukiu pirmadienio, teks skambinti klausti ka jie gali pasiulyti del keitimo. Zodziu esu labai nusiminus, laukiau jau tu kojiniu labai, o cia va taip gavosi doh.gif
Atsakyti