Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

QUOTE(pukepuke @ 2008 11 15, 19:24)
Tai va, pagaliau gavau siuntini su pedkelnem, ir ka, ispakuoju, o ten ne ta spalva ideta doh.gif Uzsakinejau nero (juoda) o atsiunte bronzine, kuri man visiskai netinka doh.gif
Tai dabar laukiu pirmadienio, teks skambinti klausti ka jie gali pasiulyti del keitimo. Zodziu esu labai nusiminus, laukiau jau tu kojiniu labai, o cia va taip gavosi doh.gif

As irgi uzsisakiau nero spalvos, tai sake nera, sake bus sia savaite, bet savaite baigesi. Tai skambinsiu pirmadieni, nes norisi tureti kuo greiciau.
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 11 16, 11:49)
As irgi uzsisakiau nero spalvos, tai sake nera, sake bus sia savaite, bet savaite baigesi. Tai skambinsiu pirmadieni, nes norisi tureti kuo greiciau.

Matai, mano uzsakymas tai buvo priimtas g.gif
Bet ka tik jiems pasiskambinau, atsiprase ir zadejo atsiusti nero spalva, o sitas pasake kad dovanu galiu pasilikti thumbup.gif Na tikiuosi neapgaus ir atsius greitu metu bigsmile.gif
Nes dabar atrodo kad labai graziai nesusipratima sutvarke bigsmile.gif
Atsakyti
Jau ir as siandien gavau savo siuntinuka, esu patenkinta. 4u.gif Del patogumo ir nesiojimo parasysiu veliau wink.gif
Atsakyti
sveikutes, perskaiciau kad PEDKELNIU VISOVEI buna nestukems, jo ji Traku g. vilniuje, visai man netoli, nuleksiu ir pasiziuresiu smile.gif reiks manau isigyti g.gif thumbup.gif
Atsakyti
as pirkau is mothercare dvejas tai gal po penkis svarus kainavo, labai fainos tik kad kad 20 denu tai per plonos dabar ziemai.
dar is kitos prancuzu firmos internetu pirkau legingus tai gana brangus buvo, bet su specialiu dideliu pilvu tai patogios, karaliskos man jos tokios, tai lakstau laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 11 17, 16:13)
Jau ir as siandien gavau savo siuntinuka, esu patenkinta.  4u.gif  Del patogumo ir nesiojimo parasysiu veliau wink.gif

Ir kaip tos pėdkelnės, ar padeda? Verta nusipirkti? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
As turejau paprastas pedkelnes nesciosioms. Labai dziaugiuosi thumbup.gif nes visos nesciuju kelnes man spaude pilvuka, tai vaiksciojau su sijonais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miena @ 2009 01 26, 21:56)
As turejau paprastas pedkelnes nesciosioms. Labai dziaugiuosi  thumbup.gif  nes visos nesciuju kelnes man spaude pilvuka, tai vaiksciojau su sijonais  ax.gif

as turiu is ortopedijos technikos kompesines pedkelnes maxis. pilvuko nespaudzia o ir storos labai tai dabar ziema nesalta ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pedkelniu nestukems yra ir Kauno bazej, pedkelniu skyreliuose, 60 denu kainuoja 15-20lt mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokie tu pedkelniu privalumai? 4u.gif
Atsakyti
as keleta nusipirkau bet kazkaip nebuvo man su jomis patogu, tas isiuvas pilvukui nepasiteisino man, vis tiek pasmukdavo ant vidurio pilvo ir nebudavo smagu, tdl as vis tiek po pilvu pasilikdavau...
Atsakyti
as nusipirkau vakar is vienos mamytes,ji pardavineja tik po 8 lt jos buna 20 ir 40denu,labai dziaugiuosi,nors isbandziau dar tik namie,nes dar per salta i lauka,bet pasirode labai neblogos,bus matyt,aki nojrs truputi atsils
Atsakyti