Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Pienės_Pūkas,2008 01 13, 23:45]
Papasta ,kuklu ir gražu smile.gif
Atsakyti
labai skoniga Pienes - Pūkas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man vidurine graziausia wub.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
gal galit papasakot kaip mazdaug daromos tos sages kur su kaspineliais ir fimo ar modulinu, dekupazu.labai noreciau pasidaryti iki savaitgalio.kaip pritvirtinami tie kaspineliai, nerinukai ir t.t. help.gif
Atsakyti
help.gif
Atsakyti
Ohoho ... Klausi kaip g.gif ... Nugi dailiai ir gražiai... Kai labai norisi padaryt kažką tokio gražaus ... Nu. Darai , bandai ,prigadini daugybę medžiagų ... ir štai- ji ta viena vienintelė, išsvajota, išmyluota...
Juk čia ne kokia masinė gamyba, kad pasakyt tau kažkokį vienintelį receptą - imi tą aną, klijuoji, siuvi ir va tau- segė . Jei bandei lipint iš modelino iš fimo, dekupažint, tai tikrai ,manau,sugebėsi kažką padaryt ir klausimas tavo bus, jei bus, labai konkretus. O dabar...
Aš tau patarčiau- imk bandyk... Kai pabandysi, žinosi bent jau ko paklaust rolleyes.gif
Tada ir atsakymas bus .
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 01 16, 01:38)
Ohoho ... Klausi kaip  g.gif ... Nugi dailiai ir gražiai... Kai labai norisi padaryt kažką tokio gražaus ... Nu. Darai , bandai ,prigadini daugybę medžiagų ... ir štai- ji ta viena vienintelė, išsvajota, išmyluota...
Juk čia ne kokia masinė gamyba, kad pasakyt tau kažkokį vienintelį receptą - imi tą aną, klijuoji, siuvi ir va tau- segė . Jei bandei lipint iš modelino iš fimo, dekupažint, tai tikrai ,manau,sugebėsi kažką padaryt ir klausimas tavo bus, jei bus, labai konkretus. O dabar...
Aš tau patarčiau- imk bandyk... Kai pabandysi, žinosi bent jau ko paklaust  rolleyes.gif
Tada ir atsakymas bus .

*MAGIC*man rodos tu pikta biggrin.gif blush2.gif
o tas klausimas ir man visai idomus.. kaip kitos daro sages:hm prie modelino gi neprisiusi...
as pvz klijuoju ir prie nugareles dar pritvirtinu veltinio ,tada jau ir karoliukus turiu prie ko siut.. o gal kas protingesni buda isrado??? blush2.gif
Atsakyti
gerai, bandysiu konkreciau paklausti...man rupi suzinot kaip tuos kaspinelius priklijuot prie modelino,ar jis nuo dekupazo nesuskystes, nes esu bandzius ant pagrindo is druskos teslos, tai deformavosi.
o neissiaiskinus nesinori pradeti, kad nedingtu noras paskui isvis ka nors daryti, man taip daznai buna jei kas nesigauna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 01 16, 11:43)
gerai, bandysiu konkreciau paklausti...

keptas fimo atsparus vandeniui mirksiukas.gif šiaip aš nesu dariusi būtent tokios sagės su kaspinėliais, bet spėju, kad geriausiai tiems kaspinėliams prie modelino lipinti tiktų karšti klijai arba koks superglue. O ką tu nori dekupažinti? Modeliną? Tai dekupažink į sveikatą. Bet Magic teisingai pasakė, pirma reikėtų pabandyti, o tada jau ir klausimai kitokie iškils mirksiukas.gif iš pirmo karto beveik niekas nesigauna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 16 sausio 2008 - 13:19
QUOTE(*Dita* @ 2008 01 15, 17:10)
gal galit papasakot kaip mazdaug daromos tos sages kur su kaspineliais ir fimo ar modulinu, dekupazu.labai noreciau pasidaryti iki savaitgalio.kaip pritvirtinami tie kaspineliai, nerinukai ir t.t. help.gif

http://www.supermama...?...89599&st=60
http://www.supermama...?...89599&st=84
Atsakyti