Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

blink.gif taaaiiippp....seniai buvau macius kanors idomesnio... Nu, zaiziuk, ishduok gi kaip ta klimta ant vilnos perkelei? g.gif
Atsakyti
Chuliganka labai vasariška sagė thumbup.gif

zaiziuk labai gražu thumbup.gif

O čia mano po nemažos pertraukos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 10 sausio 2008 - 12:52
QUOTE(uups @ 2008 01 10, 13:48)
blink.gif  taaaiiippp....seniai buvau macius kanors idomesnio... Nu, zaiziuk, ishduok gi kaip ta klimta ant vilnos perkelei? g.gif

ogi visai paprastai, buna toks popierius specialus pirkti, ant kurio atspausdinus su rasaliniu printeriu paveiksliuka po to ji uzlygini su karstu lygintuvu ir viskas mirksiukas.gif aisku ant veltinio daug sudetingiau tai padaryti negu ant medvilnes, tad ir as dar iki galo neisikirtau kaip tai idealiai atlikti, nes vaizdas gaunasi nelabai ryskus, o svelnus toks... g.gif
Atsakyti
nes vaizdas gaunasi nelabai ryskus, o svelnus toks..

Tai tas švelnus ir veža thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2008 01 10, 11:53)
ogi visai paprastai, buna toks popierius specialus pirkti, ant kurio atspausdinus su rasaliniu printeriu paveiksliuka po to ji uzlygini su karstu lygintuvu ir viskas  mirksiukas.gif aisku ant veltinio daug sudetingiau tai padaryti negu ant medvilnes, tad ir as dar iki galo neisikirtau kaip tai idealiai atlikti, nes vaizdas gaunasi nelabai ryskus, o svelnus toks... g.gif

gal ant sintetinio veltinio geriau persikeltu g.gif
nu, labai labai puiki sege... toookia shvelni... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 01 10, 13:57)
gal ant sintetinio veltinio geriau persikeltu g.gif
nu, labai labai puiki  sege... toookia shvelni... wub.gif

nea, ant jokiu sintetiniu medziagu tas lipdukas nepersikelineja, nes paprasciausiai issilydo... ax.gif
aciu uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2008 01 10, 14:03)
nea, ant jokiu sintetiniu medziagu tas lipdukas nepersikelineja, nes paprasciausiai issilydo... ax.gif
aciu uz pagyrimus  4u.gif

o kur ten to popieriaus tokio yra pirkti?niekad nebandziau sito reikalo ax.gif
Atsakyti
zaiziuk, tas paveiksliukas ant veltinio tai tikrai kažkas ypatingo thumbup.gif wub.gif O justess22 darbai tai man irgi be galo superiniai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
blansyte, o kodėl po pertraukos? Sagių ilgai nedarei? Labai miela wub.gif
O čia maniškės prieš šventes darytos 4u.gif
user posted imageuser posted image
4u.gif
Atsakyti
ziuriu cia stebuklai nesibaigia,kaip tik uzeinu,taip vis randu kazka ipatingo.Pilka labai idomus darbai. ten dar ir su teletabisku veiduku viena maciau pas tave puslapiuky.idomios labai. graziausias besisypsantis veidukas wub.gif o ta rimta,trupuciuka akytes tokios g.gif baisokos ... blush2.gif
Atsakyti
blansyte, o kodėl po pertraukos? Sagių ilgai nedarei? Labai miela wub.gif

na taip,sagių gan ilgai nedariau,kažkaip "apsisaginus" buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui, seava, 4u.gif Aha, teletabiška yra, ale man ji tokia, nu, visai teletabiška biggrin.gif O man kažkaip pačiai tos su akim tuščiom labiausiai patinka blush2.gif lotuliukas.gif matyt, mėgėja esu kokių baisybių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 10 sausio 2008 - 22:08
QUOTE(pilka @ 2008 01 10, 23:07)
Dėkui, seava4u.gif Aha, teletabiška yra, ale man ji tokia, nu, visai teletabiška  biggrin.gif  O man kažkaip pačiai tos su akim tuščiom labiausiai patinka  blush2.gif  lotuliukas.gif  matyt, mėgėja esu kokių baisybių  lotuliukas.gif

na jos tikrai ispudingos,bent jau as dar niekur tokiu nemacius!!!.nesiot gal ir neprisitaikyciau (siaip papuosalu mazai nesioju) bet kaip suvenyrai tai labai thumbup.gif tokios paslaptingos ir tas baisumas zavesio turi. mano MB tai net labai patiko, tik tos, raudonos sake i i vampyru vakareli galima butu eit ax.gif
Atsakyti